CV skrivning

Selv trænede forfattere kan nogle gange have svært ved, at skrive et kort og præcist, men alligevel spændende CV. Uanset hvor stor erfaring man har med at skrive CV, kan en karrierecoach hjælpe en jobsøgende med at skrive et bedre CV, hvilket kan være afgørende i forhold til, om man får et job eller ej. Et Curriculum Vitae er ikke det eneste der afgør om man får et job, men det kan bidrage til, at man efterlader et stærkt førstehåndsindtryk, hvis det er et godt et af slagsen. Her hos GoMentor.com har vi tilknyttet en række coaches, som er specialiserede i, at skrive CV'er og kan hjælpe enhver til at skrive et bedre CV. Men her har du først og fremmest et par simple forslag til, hvordan du kan forbedre dit CV. 

Tips til at skrive et kreativt og spændende CV
Nedenfor finder du en række grundlæggende tips omkring CV-skrivning.

  • Keep it simple - Selvom nogle måske forfalder til at bruge mange flagrende og spændende tillægsord, kan det også blive for meget af det gode. Hvis man derimod skriver korte og præcise sætninger i sit CV, gør det det nemmere at skanne og analysere det for læseren. 
  • Hold det kort - De fleste holder af, at liste deres bedrifter op, men der kan alligevel være god grund til, at man bør holde sit CV på en A4-side. Kortfattethed er en kunst, men det er en kunst man kan lære med vejledning fra den rigtige karrierecoach. 
  • En fængslende målsætning - Et af de områder på CV'et hvor man kan tillade sig at være lidt kreativ er omkring ens målsætninger. Her kan man fange læserens opmærksomhed i forhold til resten af CV'et ved at være sjov og farverig i sit sprogbrug. 
  • For de, der har brug for lidt mere hjælp, kan en karrierecoach tilbyde tips og råd i forhold til at skrive det perfekte CV. 

Karrierecoaching: CV-skrivning

Et CV er en vigtig del af hele jobsøgningsprocessen. Det giver et altafgørende førstehåndsindtryk, også selvom det er i papirform. En karrierecoach kan hjælpe dig helskindet igennem CV-skrivning, både i forhold til hvad der er godt at skrive på CV'et og hvad man bør undgå. Vores tilknyttede coaches er specialister indenfor alt hvad der har med karriere at gøre, inkl. CV-skrivning. For de der har brug for lidt mere hjælp til CV-skrivningen, kunne karrierecoaching via GoMentor.com måske være løsningen.

Definition af CV Skrivning

Et CV (Curriculum Vitae) er typisk en oplistning af personlige informationer, samt informationer om tidligere uddannelser og jobs i et let overskueligt A4-format. Selvom de specifikke omstændigheder varierer fra person til person, kan en karrierecoach hjælpe med til, at gøre CV-skrivningen lettere. 

Symptomer på / Grunde til CV Skrivning

  • Opstilling af et CV
  • Hvad skal man inkludere i sit CV
  • Hvad skal man undgå at skrive i CV'er
  • Professionalisme
km fra

Find hjælp til CV skrivning

Elena Larsen Lona Fack Topledercoaching Ninna Reidun Birthe Clausen

Del dette oplæg med dine venner og netværk