CEKTOS  - Virksomhed

CEKTOS

Virksomhed

Hos GoMentor foregår online samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. Psykologer, Psykoterapeuter og Coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og har kortere ventetider. GoMentors platform til online samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening

Online samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iPad og iPhone.

Beskrivelse

DENNE PROFIL ER IKKE AKTIV OG MENTOR KAN IKKE KONTAKTES VIA GOMENTOR.

CEKTOS - Center for Kognitiv Terapi og Supervision blev etableret i 2002. Få år senere fusionerede Cektos med Kognitivt Terapicenter.

Foruden afdelingen i Næstved og København består Cektos af Sokratisk Forlag, der udgiver fagligt relevante bøger og tilbyder testning af jobkandidater.

Daglig ledelse føres af psykolog Pia Calleen.

 

Får du ansat de rigtige medarbejdere og ledere? 

Det kan være dyrt og tidskrævende at ansætte de forkerte medarbejdere.
- Med en psykologisk testning af dine jobkandidater udført af velkvalificerede psykologer sikrer du en grundig matching mellem stillingen og ansøgeren. 

Fordele og muligheder med CEKTOS’ psykologisk testning af ansøgere: 

  • Bedre matchning mellem job og ansøger hvilket mindsker risikoen for dyre fejlansættelser samt dårlig trivsel, stress og sygefravær hos den ansatte.
  • Du sparer tid i forhold til jobsamtaler, da psykologerne varetager det arbejde, der ligger i at vurdere de personlige kompetencer hos ansøgeren.
  • Du har mulighed for skriftlig tilbagemelding og dermed mulighed for at gennemgå resultaterne på et tidspunkt, hvor det passer dig – eller mulighed for mundtlig tilbagemelding, hvis tiden ikke er til gennemlæsning af resultaterne.
  • Sikkerhed for etisk og grundig gennemførelse af interviews, anvendelse af testværktøjer og tilbagemelding udført af veluddannede psykologer med erfaring indenfor området.
  • Mulighed for at købe en af CEKTOS pakkeløsninger eller at skræddersy en løsning, som passer til netop jeres behov.

 

Specialsyede kurser 
CEKTOS skræddersyr gerne et undervisningsforløb, så det dækker netop jeres behov og ønsker. 

Vi har bl.a. gode erfaringer med undervisning og supervision af fagpersonale for f.eks. foreninger, fængsler, psykiatriske bosteder, behandlingsinstitutioner og ambulante behandlingstilbud. 

Eksempel på et undervisningsforløb for personalet på et bosted for mennesker med psykotiske tilstande: 
"Kognitive metoder i hverdagen" 

For 20 kursusdeltagere: 10 dages kursus som strækker sig over 2-3 mdr. 

De første syv undervisningsdage forløber som tre gange 2-dags-moduler (ét 3-dags-modul) med 14 dages mellemrum, så deltagerne får mulighed for at anvende metoderne i deres daglige arbejde.

De sidste tre gange forløber med 1-2 ugers mellemrum: Disse er supervision af grupper à 6-7 deltagere. 
Hver af de tre grupper modtager 3 gange 2 timers supervision. 

Undervisningen består af introduktion, oplæg, rollespil, demonstration og øvelser. Der vil være hjemmeopgaver mellem hver undervisningsgang. 

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.