Ayse Iben Beyarslan - Coach

Ayse Iben Beyarslan

Coach

København Ø

Personligt fremmøde

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

3 sessioner 2.250 kr. Aftal tid

6 sessioner 4.200 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Så ring mig op på tlf. 89 87 04 89

Hos GoMentor foregår online samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. Psykologer, Psykoterapeuter og Coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og har kortere ventetider. GoMentors platform til online samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening

Online samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iPad og iPhone.

Beskrivelse

Om

Mit navn er Ayse og jeg er uddannet coach hos Manning Inspire. Min interesse for mennesker bunder i fascinationen af adfærd, hvordan hjernen er indrettet, hvorfor vi gør som vi gør, hvilket også er årsagen til at jeg tog min coaching uddannelse. For mig handler coaching om at du får indsigt, fokuser, implementer forandringer og skaber værdi for dig selv. 


Går du med disse udfordringer

  • Lavt selvværd
  • Perfektionisme

Som forhindrer dig i at udrette det du allerhelst vil i livet. Du tror ikke nok på dig selv, du stoler ikke på dig selv, du føler ikke at du er det værd og derfor er du forvirret, og ved ikke hvilken retning du skal og tør måske heller ikke at tage skridtet. 

  • Tværkulturelle udfordringer
  • Livsændringer
  • Performance
  • Præsentationsteknik
  • Identificering af kompetencer
  • Kommunikationsproblemer
  • Personlig udvikling

Dit coachingforløb

I dit coachingforløb tager vi udgangspunkt i dig og din nuværende udfordring. Vi kortlægger derefter dit personlige landskab og tilpasser derefter metode og værktøjer. Jeg er meget omhyggelig og direkte i min tilgang og I denne proces er der ikke noget, der er rigtigt eller forkert. Du vil opleve, at det til tider kan være svært at sætte ord på dine følelser og tanker, men sammen skaber vi en platform, hvor tillid er i højsæde, og hvor vi ,,klæder dig af” for så igen at ,,klæde dig på”, så du er klar til at omfavne de nye perspektiver og valg, du kommer til at stå overfor. Jeg har tavshedspligt så alt, hvad du siger og fortæller, forbliver mellem os to.

 

Jeg har til huse i København, hvor du kan få face-to-face sessioner, men tilbyder også mere fleksible løsninger som skype, facetime eller telefonsessioner uden for normal kontortid.


Jeg ser frem til at høre fra dig


Afbud skal ske pr. telefon eller sms senest 5 dage inden din session, overholdes dette ikke, betales der fuld konsultationspris.                                                                                                                      

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.