Jeannett Lykke Mortensen - Psykoterapeut, Coach

Jeannett Lykke Mortensen

Psykoterapeut, Coach

Hørning

4 klientudtalelser

Personligt fremmøde

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Familieterapi 1.200 kr. Aftal tid

Parterapi 900 kr. Aftal tid

Individuel terapi 700 kr. Aftal tid

Individuel terapi - med rabat 560 kr. Aftal tid

rabat til studerende samt folkepensionister.

Pakkesamtale: Individuel terapi - formiddag ml. 10-13 500 kr. Aftal tid

Prisen er 500kr ved forløb på min 5 gange. 

Er du i tvivl? Så ring mig op på tlf. 89 88 65 93

Hos GoMentor foregår online samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. Psykologer, Psykoterapeuter og Coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og har kortere ventetider. GoMentors platform til online samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening

Online samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iPad og iPhone.

Beskrivelse

Velkommen til JLM Terapi
 

Mit navn er Jeannett Lykke Mortensen.

Jeg er en erfaren terapeut indenfor såvel individuel, par, gruppe, familie  og online terapi. 

Jeg er fast tilknyttet TUBA, Aarhus som psykoterapeut.

 Min praksis er beliggende i Hørning lige ved stationen, hvor der går regelmæssigt tog i begge retninger .Her er også gode og gratis parkeringsmuligheder for dig der kommer i bil.
Terapien foregår med kalenderbooking uden venteværelsesfunktion- sådan at du kan komme og gå uden at møde andre klienter.


 
Jeg henvender mig særligt til dig med  :

- Selvværdsproblemer  f.eks. med symptomer som depression, spiseproblemer og kroniske smerter.                          .
-  Børn og unge i mistrivsel.
-  Rolle og relations problemer - at være forældre, partner og søskende  
-  Kriser f.eks. omkring tab, stress, skilsmisse, sygdom 
 - Pårørende problematikker omkring misbrug og sygdom 
  - Misbrug  og vedligehold af misbrugsstop.


Det er ikke alle problemer og udfordringer, vi kan klare alene eller med familie og venners hjælp.Vi kan få problemer med selvværdet, opleve indre tomhed, have svært ved at kommunikere, gentage de samme dårlige valg, opleve følelser vi ikke forstår, få tildelt livsvilkår der overmander os og i det hele taget være i mistrivsel.

Hos mig vil du blive mødt med anerkendelse og ressource fokus. Sådan at vi sideløbende har fokus på dine udfordringer og styrker.

 Jeg hjælper dig til at blive bevidst om  sammenhængen mellem dine sansninger, tanker, følelser og handlinger. Kende dine livs værdier og styrke dit jeg fokus og bevidsthed om hvad du ønsker at være en del af. Ligesom jeg arbejder praksis nært, sådan at du får gjort dig erkendelser der virker ”ude i dit liv”.

Jeg er uddannet NLP Psykoterapeut og efteruddannet i blandt andet NARM (neuro affektiv relations model ) kognitiv terapi , systemisk terapi,  sandplay, ACT  terapi  og mindfulness.

 Jeg arbejder eklektisk - det vil sige at jeg benytter de pædagogiske og psykologiske metoder der egner sig bedst til dine udfordringer og  forandringsønsker. En metode al forskning understøtter som den mest virksomme.
 
 
 Praktisk info
Alle priser er per session og der tillægges 20 % på sessioner efter kl.18
Der ydes 20 % rabat til studerende samt folkepensionister. 
 Ændring  af tid og afbud skal ske senest kl. 16, dagen før du har en tid, på telefon - ikke på mail. Ved afbud med kortere varsel, betaler man for en session.

Klientudtalelser

Karina H. - "Jeg har før været i terapi forløb, hvor der akut har været behov for at slukke brand. Det var ikke tilfældet den her gang, men et behov for at få ryddet op i gamle problemstillinger, der blev ved med at fylde. > Jeg synes du var hurtig til at fange hvor vi skulle tage fat og sætte ord på nogle ting der var svære for mig at definere. Det fungerede godt for mig med at mine ord blev skrevet ned på tavlen og endte med en opsummering og hvad der konkret skulle arbejdes med til næste gang. Synes også det var godt med de korte evalueringer start/slut af hver session. Det gav et hurtigt overblik. > Jeg har været meget tilfreds med den hjælp og de redskaber jeg har fået og vender tilbage, da der er mere at rydde op i. "  Læs mere  Læs mindre

Rasmus K - "Hvis jeg havde vidst, at jeg kunne have det sådan her- så var jeg kommet for lang tid siden."  Læs mere  Læs mindre

Johanne B. - "Du skal vide at du har været/og er en kæmpe støtte for mig. Du har virkeligt rykket mig på mange måder, og det skal du have tak for. "  Læs mere  Læs mindre

Oliver - "Det har været trygt at gå i terapi ved dig og det har været nemt at tale med dig. Du er grundig og vi har været omkring alt det vigtige. Jeg ved nu hvem der er vigtige i min familie og hvordan jeg kan være med dem."  Læs mere  Læs mindre