Personligt fremmøde

Coaching - enkelt session 995 kr. Aftal tid

Første session er en start-op-session hvor vi mødes og kommer omkring dit mål med coachingen, hvad du allerede har arbejdet med, hvilken type forløb der vil passe og forslag til hvilke værktøjer vi kan anvende. Erfaringsmæssigt vil første session allerede åbne op for løsninger og afsluttes med konkrete opgaver du kan arbejde videre med.

Efterfølgende kan du enten købe videre forløb som 

Enkeltsessioner 

eller 

Klippekort

3 klip - kr. 2.495,- (spar 15%)

5 klip - kr. 3.980,- (spar 20%) 

Coaching klippekort 3 sessioner 2.495 kr. Aftal tid

Kan anvendes til 3 enkeltstående sessioner eller deles op så sessionerne er længere - f.eks 2 x 1,5 time. Kan være en fordel hvis du har lang transport-tid eller trives med længere sessioner hvor der er rigtig god tid til fordybelse eller du vil behandler flere emner.

Coaching klippekort 5 sessioner 3.980 kr. Aftal tid

Kan anvendes til 5 enkeltstående sessioner eller deles op, så sessionerne er længere. Kan være en fordel hvis du har lang transport-tid eller trives med længere sessioner hvor der er rigtig god tid til fordybelse eller du vil behandler flere emner.

Coaching - enkelt session - Studerende 795 kr. Aftal tid

Studerende får ved fremvisning af studiekort særlig studie-rabat

Coaching klippekort 3 sessioner - Studerende 1.995 kr. Aftal tid

Coaching klippekort 5 sessioner - Studerende 3.735 kr. Aftal tid

MINDstrain coaching 0 kr. Aftal tid

MINDstrain coaching Er du henvist til et MINDstrain coaching forløb enten direkte via din arbejdsgiver eller via Securitas Care, så kan du booke sessioner online her.

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 149 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Basic 199 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.)

GoMentor 24/7 Live 349 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 2 x 30 min. videosamtale eller live-chat pr. måned.

GoMentor 24/7 Video 299 kr. /uge Tilmeld

Afhold videosamtale med mig, når du har tid og lyst, alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 4 x 30 min. videosamtale pr. måned.

Videosamtaler

Gratis forsamtale (GoMentor videosession) 0 kr. Aftal tid

Book en gratis forsamtale. Her kan vi "møde" hinanden online og du kan fortælle hvad du ønsker hjælp til.

Coaching enkelt session (GoMentor videosession) 995 kr. Aftal tid

Coaching enkelt session Studerende (GoMentor videosession) 795 kr. Aftal tid

Online Coaching på klippekort (GoMentor videosession) 0 kr. Aftal tid

MINDstrain online-coaching (GoMentor videosession) 0 kr. Aftal tid

Online MINDstrain coaching

Er du henvist til et MINDstrain coaching forløb enten direkte via din arbejdsgiver eller via Securitas Care, så kan du booke sessioner online her.

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

  • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
  • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
  • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
  • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
  • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
  • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
  • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
  • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.