Personligt fremmøde

WE - samtale på telefon 0 kr. Aftal tid

WE - samtalen foregår på telefon, hvor jeg ringer dig op på det aftalte tidspunkt.

I din 20 minutters WE - samtale:

 • afdækker vi, hvad det er, der står i vejen for dig lige nu.
 • finder vi ud af, hvad der skal til for, at du kommer tættere på dig selv igen.
 • afklarer vi, hvilken vej der er bedst for dig at gå.
 • bliver du klogere på, hvad det særlige ved min WE-model er.

Efter WE - samtalen har du fået fornyet energi og indsigt i, hvad der er muligt for dig, og samtidig har vi fundet ud af, om WE - forløbet er det rigtige valg for dig.

Afklaringssamtale til Selvværdsvejlederuddannelsen 0 kr. Aftal tid

Hvis du er interesseret i min Selvværdsvejlederuddannelse, så book denne tid her til en optagelsessamtale. Derved kan du få al den info, du har brug for til at beslutte, om du gerne vil på uddannelsen, samtidig med at du finder ud af, om du er et match og dermed sikret optagelse.

Det er naturligvis 100 % uforpligtende at booke denne samtale, men jeg vil bede dig om kun at gøre det, hvis du er oprigtigt interesseret, så tiden ikke spildes.

Gratis forsamtale på telefon 0 kr. Aftal tid

Denne benyttes, hvis du ønsker en forsamtale på telefon i stedet for online med video.

Jeg ringer i det bekræftede tidsrum fra min telefon med nummer 61719119.

WE - forløb for kvinder 14.994 kr. Aftal tid

Signaturforløbet WE er et stort og transformerende forløb for kvinder, der har haft så travlt med at være der for andre, så de har lukket sig selv ned uden at opdage det.

De ved ikke længere, hvad de selv står for og hvilke behov, de har, men de ønsker nu at finde tilbage til sig selv og skabe det meningsfulde liv, der passer til dem.

I WE - forløbet har du mig som din terapeutiske coach, mindfulnessinstruktør og opbakkende støtte i et halvt år, hvor vi sammen får dig i mål ved brug af min model WE.

WE er udover det engelske ord for VI også forkortelsen for WomEnpower. WomEnpower er en nøje struktureret model udviklet af mig til at fjerne det, der har holdt dig tilbage og forbinde dig til dig selv på ny. Du lærer dine ægte behov at kende, og hvordan du kan vælge dig selv til i praksis. Derved bemyndiger du dig selv som hende, du ønsker at være og altid har været inderst inde. Du har blot glemt det pga. travlhed og fokus på altid at være der for andre. 

Book gerne en gratis WE - samtale, og se også gerne mere på min hjemmeside om WE-forløbet.

Terapeutisk Coaching session 900 kr. Aftal tid

I en enkeltstående session tager vi afsæt i det, der fylder lige nu. Det kan være, du har brug for at få vendt en specifik situation og få øje på, hvad der ligger til grund for en konflikt med andre eller i dig selv. Det kan også være, det handler om en tilbagevendende undren over kommunikationen med en bestemt person, privat eller på arbejdet.

Jeg trækker på forskellige redskaber og metoder for at hjælpe dig videre – alt efter, hvilket menneske du er, og hvilken udfordring du ønsker at se nærmere på.

Hvis det viser sig, at det, du har brug for, vil kræve mere end en enkelt session, vil du få tilbudt et forløb, der passer til dig og dine mål.

Personligt coaching forløb på 6 sessioner 5.500 kr. Aftal tid

Et forløb hos mig tilrettelægges altid med udgangspunkt i den, du er, og hvad dit mål er. Forløbet bliver sammensat, så du kommer ind til roden af det, der forhindrer, du har det liv, du ønsker og starter på at ændre det.

Da der er evidens for, at mindfulness åbner op for en anden adgang til både bevidsthed og det ubevidste, inddrager jeg ofte dette i coachingen. Men når det så er sagt, er der ind imellem nogle, som har brug for noget helt andet. Hvis du er en af dem, så finder vi ud af det fra start i forløbet, og så tager jeg andre redskaber og metoder i brug. Forløbet skal passe til dig - ikke omvendt.

Du har selvfølgelig mulighed for allerførst at få en gratis og uforpligtende forsamtale på telefon. På den måde kan vi sammen finde ud af, om jeg er den rette til at hjælpe netop dig.

Personligt coaching forløb på 6 sessioner med rabat til studerende. 4.950 kr. Aftal tid

Jeg sammensætter et forløb med udgangspunkt i den, du er, og hvad dit mål er. Forløbet bliver sammensat, så du kommer ind til roden af det, der giver dig udfordringer, og vi finder frem til, hvad der skal til for at ændre det. Nogle af de ting, jeg især har erfaring med, er dårligt selvværd, tankemylder, stress og periodisk lav selvtillid (dvs. i bestemte sammenhænge).

Jeg ved, økonomien på SU er presset, og derfor er prisen sat med 10% rabat til studerende, og der er mulighed for at betale i 3 afdrag uden merpris.

Husk, at du har mulighed for allerførst at få en gratis og uforpligtende forsamtale på telefon. På den måde kan vi sammen finde ud af, om jeg er den rette til at hjælpe netop dig.

Parterapi / parcoaching 1.200 kr. Aftal tid

En enkelt session kan gøre underværker for jeres parforhold. Det gør simpelthen en forskel at tale om det svære, når der er en tredje og professionel part med. Jeg er trænet i at høre, hvad I siger mellem linjerne og “oversætte” ordene mellem jer, hvis I bliver fanget i misforståelser, og fordi jeg er uden personligt følelsesmæssigt pres, kan jeg stille de spørgsmål, der er nødvendige for at komme videre.

Min erfaring viser, at kærligheden kan bære næsten alt – men at det kræver noget af hver især. Hvad det kræver, kommer oftest frem helt af sig selv i sessionen, og det siges højt.

I løbet af første session finder vi frem til, om der skal flere gange til, og jeg kommer med et bud på, hvor mange gange, jeg forventer, er nødvendige. Ind imellem er en enkelt session nok til selv at kunne arbejde videre, og ellers taler vi om, hvilke muligheder der er for forløb.

Ring gerne for en uforpligtende forsamtale.

Parterapi / parcoaching - Forløb á 3 sessioner. 3.300 kr. Aftal tid

Et forløb på 3 gange sammensættes ud fra at løse den problematik, I kommer med. Det har hele tiden mit fokus, også hvis der kommer andre ting frem i sessionerne. Jeg går med andre ord kun nærmere ind i det, jeg mener, der kan lede til det mål, I har sat. Det betyder, at jeg afstemmer med jer, hvis der dukker noget nyt op undervejs.

Healing af Indre Barn - forløb 3.900 kr. Aftal tid

Overvej dette forløb, hvis du kan mærke eller bare véd, at det handler om mentale og emotionelle sår fra fortiden i barn- eller ungdom, der spænder ben for dig i nutiden.

Du skal kunne nikke til:

1) du er åben for brug af guidet meditation kombineret med samtale.

2) du har et ønske om at arbejde dybt med dig selv.

Hvis du kan sige ja til ovenstående, så vælg forløbet - så kan du være et helt andet sted om 6 uger.Coaching enkeltsession med rabat til studerende. 800 kr. Aftal tid

I en enkeltstående session tager vi afsæt i det, der fylder lige nu.

Det kan være, du har brug for at få vendt en specifik situation og få øje på, hvad der ligger til grund for en konflikt med andre eller frustrationer i dig selv. Det kan også være, det handler om tilbagevendende sammenstød i kommunikationen med en bestemt person, privat eller på studiet.

Jeg trækker på forskellige redskaber og metoder for at hjælpe dig videre – alt efter, hvilket menneske du er, og hvilken udfordring du ønsker at se nærmere på. Hvis det viser sig, at det, du har brug for, vil kræve mere end en enkelt session, vil du få tilbudt et forløb, der passer til dig og dine mål.

Som studerende får du godt 10% rabat på alle ydelser, hvilket afspejles i prisen her - bare fortæl, hvis du er studerende ved forsamtale eller booking.

Gavekort bestilles ved at skrive en besked 0 kr. Aftal tid

Hvis du vil købe et gavekort til en, der ønsker sig coaching ift. en udfordring, så send mig en sms på 61719119, og så aftaler vi resten derfra. 

Videosamtaler

Gratis online forsamtale med video (GoMentor videosession) 0 kr. Aftal tid

Det er både en rigtig god idé og helt uforpligtende at booke en gratis forsamtale. På den måde kan vi sammen finde ud af, hvordan du bedst kommer videre, og om jeg er den rigtige til at hjælpe netop dig med det.

WE - samtale med video (GoMentor videosession) 0 kr. Aftal tid

WE - samtalen foregår på telefon, hvor jeg ringer dig op på det aftalte tidspunkt.

I din 20 minutters WE - samtale:

 • afdækker vi, hvad det er, der står i vejen for dig lige nu.
 • finder vi ud af, hvad der skal til for, at du kommer tættere på dig selv igen.
 • afklarer vi hvilken vej, der er bedst for dig at gå.
 • bliver du klogere på, hvad det særlige ved min WE-model er.

Efter WE - samtalen har du fået fornyet energi og indsigt i, hvad der er muligt for dig, og samtidig har vi fundet ud af, om WE - forløbet er det rigtige valg for dig.

Online coaching (GoMentor videosession) 900 kr. Aftal tid

I en enkeltstående session tager vi afsæt i det, der fylder lige nu.

Det kan være, du har brug for at få vendt en specifik situation og få øje på, hvad der ligger til grund for en konflikt med andre eller i dig selv. Det kan også være, det handler om en tilbagevendende undren over kommunikationen med en bestemt person, privat eller på arbejdet.

Jeg trækker på forskellige redskaber og metoder for at hjælpe dig videre – alt efter, hvilket menneske du er, og hvilken udfordring du ønsker at se nærmere på. Hvis det viser sig, at det, du har brug for, vil kræve mere end en enkelt session, vil du få tilbudt et forløb, der passer til dig og dine mål.


Online Coaching forløb på 6 sessioner (GoMentor videosession) 5.500 kr. Aftal tid

Jeg sammensætter et forløb med udgangspunkt i den, du er, og hvad dit mål er. Forløbet bliver sammensat, så du kommer ind til roden af det, der forhindrer, du har det liv, du ønsker og starter på at ændre det.

Da der er evidens for, at mindfulness åbner op for en anden adgang til både bevidsthed og det ubevidste, inddrager jeg ofte dette i coachingen. Men når det så er sagt, er der ind imellem nogle, som har brug for noget helt andet. Hvis du er en af dem, så finder vi ud af det fra start i forløbet, og så tager jeg andre redskaber og metoder i brug. Forløbet skal passe til dig - ikke omvendt.

Du har selvfølgelig mulighed for allerførst at få en gratis og uforpligtende forsamtale på telefon. På den måde kan vi sammen finde ud af, om jeg er den rette til at hjælpe netop dig.


Coaching enkeltsession med rabat til studerende. (GoMentor videosession) 800 kr. Aftal tid

I en enkeltstående session tager vi afsæt i det, der fylder lige nu.

Det kan være, du har brug for at få vendt en specifik situation og få øje på, hvad der ligger til grund for en konflikt med andre eller frustrationer i dig selv. Det kan også være, det handler om tilbagevendende sammenstød i kommunikationen med en bestemt person, privat eller på studiet.

Jeg trækker på forskellige redskaber og metoder for at hjælpe dig videre – alt efter, hvilket menneske du er, og hvilken udfordring du ønsker at se nærmere på. Hvis det viser sig, at det, du har brug for, vil kræve mere end en enkelt session, vil du få tilbudt et forløb, der passer til dig og dine mål.

Som studerende får du godt 10% rabat på alle ydelser, hvilket afspejles i prisen her - bare fortæl, hvis du er studerende ved forsamtale eller ved booking.

Parterapi / parcoaching (GoMentor videosession) 1.200 kr. Aftal tid

Ring gerne for en uforpligtende forsamtale på 20 minutter.

Afklaringssamtale til Selvværdsvejlederuddannelsen med video (GoMentor videosession) 0 kr. Aftal tid

Hvis du er interesseret i min Selvværdsvejlederuddannelse, så book denne tid her til en optagelsessamtale. 

Derved kan du få al den info, du har brug for til at beslutte, om du gerne vil på uddannelsen, samtidig med at du finder ud af, om du er et match og dermed sikret optagelse.

Det er naturligvis 100 % uforpligtende at booke denne samtale, men jeg vil bede dig om kun at gøre det, hvis du er oprigtigt interesseret, så tiden ikke spildes.


Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.