Personligt fremmøde

Terapi; Studerende/pensionist/kontanthjælpsmodtager 600 kr. Aftal tid

Efter indledende samtale gerne aftalt 4x terapier af gangen

Intensiv dynamisk korttidsterapi 700 kr. Aftal tid

Intensiv dynamisk korttidsterapi er en ny og effektiv metode til at blive et glad og tilfreds helt menneske. Metoden er baseret på hele den klassiske arv af metoder. Det er f.eks psykoanalyse, gestaltterapi, kognitiv terapi, men den er langt mere effektiv , hurtigere og mere gennemgribende. Et terapeutisk forløb med Intensiv Dynamisk Korttidsterapi, der strækker sig over 5 -20 sessioner, gør det muligt for dig at blive færdig med og fri af de dårlige vaner og oplevelser i din historie, som griber forstyrrende ind i dit liv nu. Det kan være det, der gør, at andre mennesker altid viser sig at være besværlige. Canadieren Habib Davanloo udviklede oprindelig denne terapiform der senere er blevet modificeret og tilpasset til en bredere vifte af mennesker.

Min uddannelse på Institut For Gestaltanalyse tog 3 år.

Psykolog Johanne S. Refseth har skrevet en introduktion til terapiformen: “Intensiv dynamisk korttidsterapi (ISTDP) er en empirisk valideret behandlingsform, som er effektiv for en række psykiske lidelser, herunder depression, angst, stress, personlighedsforstyrrelser og psykosomatiske lidelser (Abbass, Town & Driessen, 2012). Følelser og impulser I ISTDP antager man, at psykiske problemer opstår fordi personen ubevidst undgår følelser og impulser, som er knyttet til smertefulde oplevelser i fortiden. Undgåelse af følelser skaber uhensigtsmæssige, ofte selvdestruktive, mønstre i personens liv. Disse mønstre forringer personens mellemmenneskelige forhold, evne til at fungere optimalt ud fra sit potentiale (Abbass & Bechard, 2005). I en ISTDP behandling arbejder terapeut og klient sammen om at afdække klientens selvdestruktive mønstre og forstå mønstrenes sammenhæng med klientens fortid. Endvidere arbejder man tæt sammen for at hjælpe klienten med at opgive de destruktive forsvar, og opleve de underliggende konfliktfyldte følelser . Formålet med terapien er, at klienten skal blive helt fri for symptomer, have adgang til alle sine følelser og kunne handle ud fra dem . Psykiske lidelser og tilknytning Inden for ISTDP antager man, at mange psykiske lidelser opstår som et resultat af brud på tilknytningen mellem barnet og dets omsorgspersoner. Brud på et barns tilknytning til forældre i form af afvisning, tab, omsorgssvigt eller misbrug, skaber stærke blandede følelser i barnet. Dersom barnet har tilstrækkelig støtte omkring sig, og får hjælp til at bearbejde sine følelser, kan det ofte lægge oplevelsen bag sig, uden at udvikle en psykisk lidelse . Hvis barnet derimod ikke får tilstrækkelig hjælp til at bearbejde, vil det ubevidst begynde at undgå situationer, som vækker traumerelaterede følelser . Følelser som kompas Idet følelser fungerer som et kompas for hvilke ting man kan lide og ikke kan lide i verden, kan det at spærre for følelserne få store konsekvenser . Dette fører ofte til, at man får svært ved at involvere sig følelsesmæssigt i andre, at sætte grænser for sig selv, og samtidig have empati og medfølelse for mennesker omkring sig. Videre omfatter de strategier der benyttes til at spærre for følelser tit uhensigtsmæssig og destruktive måder at være sammen med andre mennesker på. Dette sker, fordi traume-relaterede følelser og reaktioner hænger sammen med de tilknytnings-følelser, som vækkes når man er sammen med andre mennesker . Når der ubevidst bliver lukket ned for disse følelser, blokerer det også for det naturlige samvær med andre. Hvordan kan en undgåelsesreaktion se ud? Undgåelses-reaktionen indeholder to hoveddele: angst og forsvar. Begge dele er måder at undgå traumerelaterede følelser på, ofte helt, eller delvist, ubevidst. Angst er en kropslig reaktion, mens forsvar er adfærdsmæssige eller tankemæssige strategier og mønstre, som på forskellige måder får personen til at dæmpe og undgå konfliktfyldte følelsesmæssige reaktioner" . 

Individuel terapi 700 kr. Aftal tid

Individuel terapi. Efter indledende terapi gerne aftalt x 4 terapier af gangen

Hjemme-hos terapi mellem Aarhus og Aalborg 700 kr. Aftal tid

Hjemme-hos terapi. Jeg laver terapi i dit hjem, hvis du bor nær strækningen mellem Aarhus og Aalborg eller i en af de 2 byer

Videosamtaler

Finn Toftlund (GoMentor videosession) 600 kr. Aftal tid

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

  • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
  • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
  • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
  • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
  • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
  • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
  • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
  • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.