Mette-Marie Damborg Andersen - Coach

Mette-Marie Damborg Andersen

Coach

København, Videosamtale , GoMentor 24/7

1 klientudtalelse

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 124 kr./uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Basic 249 kr./uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle ugens 7 dage.

GoMentor 24/7 Live 349 kr./uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 2 x 30 min. videosamtale eller live-chat pr. måned.

GoMentor 24/7 Live+ 449 kr./uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 4 x 30 min. videosamtale eller live-chat pr. måned.

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Eksistentiel coaching - din vej til personlig udvikling. Mette-Marie Damborg Andersen - Coach

Beskrivelse

Jeg tilbyder samtaler til dig, der ønsker

 

  • Personlig udvikling og forandring
  • Accept og væren med det der er
  • Glæde og harmoni
  • Mod til at drømme store drømme igen

 

Har du mod på at ændre de ting, der ikke fungerer i dit liv og tør du se din frygt i øjnene - så garanterer jeg dig, at du er godt på vej videre...Rabat til unge, arbejdsledige og studerende.


Mulighed for sessioner aften og weekend.


Jeg har især erfaringer med coaching af unge mennesker, der møder deres frygt for "første gang" og har hæmmende overbevisninger i forhold til at opnå det, de gerne vil i livet eller være den, de er.


Det kan være i forbindelse med:


  • Studie og karriere
  • Lavt selvværd - f.eks. oplevelsen af forkerthed i relationer
  • Problemstillinger af kærlighedsmæssig karakter - det for eksempel værende: Parforhold -  Singleliv -  Familie - Venskaber


Der er ingen problemstillinger, der er mere rigtige eller forkerte end andre. Hos mig vil du altid blive mødt med anerkendelse og respekt for netop det, der fylder i dit liv.


Jeg ved at du kan få det godt - at du kan opnå det du ønsker og begynde at drømme store drømme igen.


Jeg har det grundsyn, at du altid har mulighed for at gå i seng med et andet og mere personligt støttende livssyn end det du stod op med. Dag for dag kan du arbejde dig hen i mod bedre livskvalitet, større accept, mere glæde og harmoni.

 

Uanset hvad dit mål er, så vil jeg hjælpe dig godt på vej. 


Ring eller skriv ganske uforpligtende. Jeg svarer altid så hurtigt som muligt

 

Klientudtalelser

Lena - "Når jeg synes, at det hele var helt uoverskueligt og jeg følte, at der ikke var noget jeg kunne gøre, kunne Mette-Marie få mig til at kigge på situationen på en anderledes måde. På den måde kunne jeg se hvilke muligheder jeg havde for at komme videre, hvor jeg ellers ville være gået i stå og have givet op. Jeg følte mig meget forstået og det hele blev taget i mit tempo. Jeg har lært mere om mig selv og blevet mere bevidst om hvad det er jeg selv kan gøre for at komme videre og være glad – noget som jeg også kan bruge fremover."  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere