Tina Lindgreen - Coach, Mentor, Mentaltræner

Tina Lindgreen

Coach, Mentor, Mentaltræner

DENNE PROFIL ER IKKE LÆNGERE AKTIV

Jeg har resultatgivende erfaring med talentcoaching, ledercoaching, virksomhedscoaching og life-coaching Tina Lindgreen - Coach, Mentor, Mentaltræner

Beskrivelse

Denne mentor er ikke længere aktiv - Kontakt GoMentor support, hvis du har brug for hjælp til at finde en anden mentor.


Coaching

Samtaler og sparring til personlig vækst og udfoldelse tilbydes


  • Sidder du fast i noget uønsket og har brug for hjælp til at komme fri heraf?
  • Har du brug for at blive afklaret om hvad du vil og hvem du er?
  • Har du brug for at frigøre dig for blokeringer og ændre på dit liv?
  • Har du personlige ambitioner, som du gerne vil have sparring til?
  • Vil du finde dit eget unikke talent og virkeliggøre det?


Coaching er en målrettet og professionel samtale, der giver sparring og støtte til at opnå det ønskede. 

Som privatperson ønsker du f.eks.:

  • At komme videre personligt og menneskeligt
  • Løse kommunikations- og relationsproblemer
  • Hårdere kulturforskelle - du er expat i Danmark eller dansker i udlandet
  • Få et job, skifte job eller udvikle dig karrieremæssigt 


Personlig Coaching:

Coaching gør dig i stand til at frigøre dig fra en fastlåst situation eller følelsesmæssig tilstand, som forhindrer dig i at handle frit. Du får fuldt og helt 'mig tid', hvor vi arbejder med dine udfordringer, dine styrker, og finder frem til den talentfulde person og hele menneske, du virkelig er. 

Sidder du fast i et gammelt mønster, som forhindrer dig i at handle frit? Oplever du frygt og usikkerhed? Har du svært ved at ændre på tingene ved egen hjælp? Har du behov for sparring for at se på livet og dine omgivelser med nye øjne? Oplever du stress-symptomer?

Professionel coaching er en virkningsfuldt samtale, som ændrer din måde at tænke på, åbner dit sind og sætter dig i stand til at se dig selv med nye øjne. Du får øje på de den begrænsende måde du tænker på, som forhindrer dig i at leve det liv du ønsker dig. Du vil blive i stand til at frigøre dig og lade dit virkelige selv træde i karakter. Du får øjnene op for dine styrker og handlekraft, bliver klar over hvad du vil, og hvordan du kommer derhen. Du får løst op for mentale spændinger og kommer i balance. Det lyder måske for godt til at være sandt men jeg har set rigtig mange gennem gå en forvandling. Derfor står jeg ved mit ord.


Som virksomhed ønsker I f.eks.

  • At styrke jeres ledere 
  • Opbygge et stærkt og motiveret team
  • Forbedre kommunikationen
  • Selvstændigt arbejdende medarbejdere


Lederudvikling

Søger du en ny respons fra dine kollegaer eller din leder? Har du brug for at styrke din selvtillid og dit selvværd? Vil du blive bedre til at skabe en fælles vision og engagere dine medarbejdere i at nå den? Har du brug for at stå stærkere i dig selv og være afklaret med det du står for? Vil du blive i stand til at tiltrække dygtige folk? Har du brug for at finde nye veje til at motivere dine medarbejdere og f.eks. se dem tage mere initiativ til at få opgaverne løst? Har du brug for værktøjer til at samle teamet om jeres fælles strategi og mål?

Hvis du kan svare ja til et eller flere af disse spørgsmål kan vi hjælpe jer med at finde svarene og gøre dem til virkelighed.

Coaching kan bringe dig et langt stykke, og undertiden hele vejen. Vi har oplevet mange klienter få nyt mod på deres lederskab og komme i mål med nogle ønskede ændringer på overraskende kort tid.  


Job og karriere:

Har du brug et skub til at bryde igennem og træde i karakter som teamdeltager? Vil du ændre din karriereretning og arbejde med noget, der er mere dig, eller i et andet miljø? Er du træt og udbrændt? Ønsker du at finde det helt rigtige job? Savner du noget mere meningsfuldt end blot at arbejde for en bedre bundlinie? Savner du at opleve at du gør en forskel? Higer du efter at finde, udvikle og sætte dit talent i spil? 

Hvis du kan svare ja til et eller flere af disse spørgsmål kan jeg hjælpe dig med at finde svarene og gøre dem til virkelighed.  

 

Om mig:

Personligt har jeg gået gennem tykt og tyndt for at blive den jeg virkelig er, og blive i stand til frit at udfolde mig og opfylde min livsdrøm.

Som visionær leder af en international NGO er jeg trænet i at løse op for konflikter, gå nye veje, skabe gode relationer og arbejde henimod vores vision og mission gennem et stærkt teamsamarbejde.

Min empati og indlevelse er blevet udviklet gennem 5 år som HR-leder, 17 år som rådgiver, træner og coach for ledere, virksomheder og private. 

Udover mine uddannelser inden for HR og min delvise MBA, har jeg en Master i NLP og er coachuddannet. Det vigtigste jeg fik med mig fra min uddannelse som ridelærer var balance og modet til kaste mit hjerte over forhindringer og springe efter det.

Jeg har rejst på 5 kontinenter gennem mit arbejde for internationale virksomheder og instutioner. Det har givet en forståelse for kulturforskellige, og de tilbageslag og misforståelser der nemt kan opstå. Og også modet til at komme op på hesten igen. 


Du er meget velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende snak, om hvordan jeg kan hjælpe. 


PS:10% af mit honorar går til den humanitære forening WAFA : Water Air Food Awards.

WAFA's mission er at anerkende exceptionelle pionerer fra hele verden, som gør en betydelig forskel for rent vand, ren luft og sunde fødevarer til mennesker i størst nød. 

 

De bedste hilsner,

Tina Lindgreen

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.