Dorte Odde ph.d - Psykoanalytiker, Supervisor, Coach, Psykoterapeut MPF, Parterapeut

Dorte Odde ph.d

Psykoanalytiker, Supervisor, Coach, Psykoterapeut MPF, Parterapeut

Videosamtale , GoMentor 24/7

6 klientudtalelser

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 596 kr. /md. Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Basic 796 kr. /md. Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.)

GoMentor 24/7 Live 1.396 kr. /md. Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 2 x 30 min. videosamtale eller live-chat pr. måned.

GoMentor 24/7 Video 1.196 kr. /md. Tilmeld

Afhold videosamtale med mig, når du har tid og lyst, alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 4 x 30 min. videosamtale pr. måned.

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

  • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
  • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
  • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
  • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
  • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
  • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
  • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
  • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Dorte Odde ph.d - Psykoanalytiker, Supervisor, Coach, Psykoterapeut MPF, Parterapeut

Beskrivelse

Ønsker du at skabe forandring, mening og gode relationer?

For tiden har jeg et tilbud til par: et forløb over 6 sessioner af halvanden time, hvor jeg foruden min generelle psykodynamiske tilgang benytter den særlige IMAGO-parterapi samtaleform, som er effektiv til at genfinde kærligheden og igen mærke forbundetheden med hinanden. IMAGO parterapi er hjælp til selvhjælp. Fokus i terapien er på relationen imellem jer, og at lære jer at kommunikere og forstå hinanden på en ny og dybere måde. Metoden er også meget velegnet til at afslutte forhold på en god måde, hvis det er det, I er kommet frem til. Ligeledes til konflikthåndtering familiemedlemmer eller venner imellem. (Se mere under ydelser: parterapi og konflikthåndterling).

Jeg har specialiseret mig i psykoterapeutisk arbejde med traumer - både udviklingstraumer og chokerende hændelser mm. Jeg guider dig nænsomt ind og ud af rørte vande og lærer dig at rumme vanskelige følelsestilstande.

Desuden har jeg specialiseret mig i psykoterapeutisk arbejde omkring seksualitet; i forhold til traumer eller andre lignende problematikker, men i høj grad også som et felt for personlig udvikling. Alle seksuelle præferencer er velkomne (LGDP+)

Med min baggrund som kultursociolog har jeg et trænet blik og forståelse for kulturelle forskelle og problematikker; savn, sorg og identitetsproblematikker relateret til følelsen af være udenfor eller savne det kendte; både som udlænding i Danmark, men også hvis terapien foregår online, som dansker i udlandet/og virksomheds- og organisationsrelateret.

Jeg har erfaring med stress, angst og depression og andre psykiske diagnoser - også blandt unge. Ligesom jeg tilbyder sandplay terapi til børn (og voksne).

Jeg er den intelligente, videnstunge psykoterapeut, som både kan arbejde i bredden og i dybden. Jeg har 10-15 års erfaring med samtalepraksis: både psykoterapi, filosofisk vejledning, jungiansk analyse, mentoring, supervision og coaching. Jeg opfylder de højeste uddannelseskrav i Danmark og Europa (verden). Jeg arbejder også som 'independent researcher' og har en baggrund som forsker, ph.d. har bla. undervist ved Roskilde Universitet og Københavns Universitet. Pt. er jeg underviser på Jung Instituttet, København. Jeg arbejder også som konsulent og executive coach (Se også min virksomhedsprofil her på Gomentor sitet - Tryk her.) 

Jeg modtager løbende supervision (min kvalitetssikring), ligesom jeg hele tiden holder mig ajour med kurser og efteruddannelser m.m.

Jeg tilbyder
  • Lange, dybe forløb, med mere varig effekt, hvor du vil opleve en grundlæggende ændring af dig selv - eller måske snarere en egentlig opdagelse af dig selv, sådan som du altid har været; det kan være i form af filosofisk coaching eller som jungiansk analyse (se mere under ydelsen).
  • Akutte tider, for mennesker i alvorlig krise eller som på anden måde har brug for akut hjælp
  • Almindelig psykoterapi eller coaching, vedr. fx selvværdsproblemer eller work/life balance eller traumer og/eller livskrise;
  • Terapi eller coaching for mennesker med psykiske diagnoser, så som personlighedsforstyrrelser, herunder borderline, bipolar, angst m.m. Fokus er på forståelse af sygdommen ifht ens identitet/personlighed: hvem er jeg? Og den sorg og forvirring, der kan følge med at være diagnostiseret og ikke kunne få sit liv til at udvikle sig i den ønskede retning.
  • Parterapi ifølge IMAGO metoden og konflikthåndtering/facilitering af samtaler mellem familiemedlemmer og/eller venner (se mere under ydelsen).
  • Eksistenssamtaler (se mere under ydelsen).
  • Coaching relateret til arbejdsliv/karriere/arbejdslivsrelaterede problematikker så som mobning, forventningspres, konflikter, workaholic m.m. 

 

Min tilgang

Jeg er optaget af at forstå dig, som det menneske, du er og den måde du lever i dine relationer på - og at hjælpe dig med at forstå dig selv bedre, så du kan være den, du er. Jeg er meget åben og ikke-dømmende, uanset hvem du er og hvad du måtte have af drømme om dit liv eller udfordringer; også udfordringer du selv synes er pinlige, umulige eller skamfulde. Jeg elsker at se mennesker vokse og forstå sig selv på nye (måske overraskende) måder.


Vi har ofte helt andre selvbilleder og kropsbilleder end det, der er virkeligheden. Jeg kan hjælpe dig med at justere dine indre billeder af dig selv, så de passer til den virkelighed, der er din. På den måde opnår du større handlefrihed og -kraft - og bedre relationer til andre.

 

Jeg arbejder især med fokus på relationen, kroppen og sansninger (Somatic Experience) og inddrager også den kontekst, vi lever i, og du konkret udfolder dig indenfor. De forandringer, som sker i terapien skal både kunne mærkes på din krop og også gøre sig gældende, når du går ud i verden. Jeg tager udgangspunkt i nuet og herfra kan det være relevant at se på fortiden (herunder barndommen), men i lige så høj grad ser vi sammen på, hvordan du kan være i verden i fremadrettet.
Som Jungiansk analytiker og sandplay terapeut arbejder jeg gerne med symbolske udtryk, som drømme og i det hele taget din forestillingsevne. Hvis du fx er kunstner eller arbejder kunstnerisk kan vi også inddrage dine værker eller kunstneriske udtryk.
Sammen med dig undersøger jeg din væren-i-verden; den sociale dimension, den personlige dimension, den fysiske dimension samt den eksistentielle og spirituelle dimension. Jeg arbejder holistisk ud fra en forestilling om det hele menneske; både krop, sind, sjæl og det mentale er med i en samlet betragtning.

 

Jeg søger at sætte den bedste ramme for at psykens egne, dvs. dine selvhelbredende kræfter kan komme i spil. 

 

Alle mennesker er unikke og det er meget individuelt hvad der fungerer for hvem. Jeg benytter mig af forskellige teknikker, værktøjer og metoder, som gør at jeg vil kunne finde den tilgang, der hjælper netop dig og dine udfordringer, ønsker og behov. Et forløb hos mig starter altid med , at vi sammen finder ud af hvad, der vil være godt for dig med udgangspunkt i dine ønsker og behov.

 

Er du i tvivl om noget eller ønsker du bare at få en uforpligtende samtale med mig, for at danne dig et indtryk af om det, jeg tilbyder, er noget for dig, så er du meget velkommen til at ringe.

Se også: ontheedge.dk


Praktisk

Som psykoterapeut har jeg naturligvis tavshedspligt

Der betales ved indgåelse af aftale/mødetidspunkt.

Jeg følger afbestillingspolitikken her på Gomentor-sitet, som er 24 timer (48 timer ved parterapi) - ellers er der fuld betaling.

Jeg glæder mig til at møde dig/jer!

Bedste hilsner

Dorte Odde

 

__

Foto af: Karoline Lieberkind

Klientudtalelser

Ingunn Hagen, professor i psykologi ved Universitetet i Trondheim, Norge - "Jeg har samarbeidet med Dorte Odde knyttet til tre kursserier (om Mindfulness, Coaching og eksistenspsykologiske perspektiv på samtale i liv og arbeidsliv) de siste årene. Kursene var videreutdanningskurs for voksne arbeidstakere, som hadde minst et BA nivå i utdanning og arbeidserfaring. Dorte er fantastisk å samarbeide med og som kursholder. Hun er alltid godt forberedt. Dorte er noe så sjeldent som en sterk teoretiker som også ser de praktiske implikasjonene av teoretiske begrep, samtidig som hun har mye praktisk erfaring. Dorte Odde har en sterk intellektuell nysgjerrighet, og hun går dypt inn i teorier hun er interessert i. Dette får kursdeltakere glede av ved at kunnskapen hun formidler er både fordøyd og internalisert. Det er stor bredde i Dortes kunnskap; alt fra kultursosiologi og statsvitenskap til religions-historie, filosofisk coaching, eksistensiell terapi og jungiansk psykologi. Derfor er det som tilhører og kursdeltaker svært inspirerende å være tilstede når Dorte foreleser. Dessuten er det særdeles givende å delta i øvelser og praksisgrupper som Dorte fasiliteter. Opplegget er gjennomtenkt og fungerer utmerket. Dorte er også humoristisk, varm og tilstede med hele seg (kropp og sjel), også i profesjonelle sammenhenger som kurs og coaching. Det hører med til historien at vi fikk svært gode tilbakemelding på kursene vi arrangerte. Selv har jeg ikke opplevd tilsvarende superlativer fra kursdeltakere på noe annen undervisning jeg har gjennomført. Mange kursdeltakere påpekte at vi fasiliterte personlig vekst og utvikling for dem gjennom sterk akademisk faglighet og menneskelig varme, tilstedeværelse og klokskap. Flere av kursdeltakerne ønsket også sterkt en oppfølging."  Læs mere  Læs mindre

Lederkursusevaluering, mandlig leder, 52 år  - "Meget godt og balanceret kursusindhold. Særdeles god litteratur i pensum og den foreslåede tillægslitteratur (det var vanskeligt at stoppe og lægge bøgerne væk, når jeg havde åbnet dem!). Gode balancerede forelæsninger med meget høj relevans for mit vedkommende. Gode, udfordrende og lærende øvelser, pladseret på ’rigtige’ steder i forelæsningerne/dagsprogrammet. God sammensætning af typer forelæsning, øvelser og refleksioner. Særdeles dygtig i temaet; samlende, lærende, støttende og tænkende – imponerende! Meget dygtige formidlere med relation til hverdag og virkelighed i forelæsningen. Akademisk stærkt, menneskeligt varmt og solid tilførsel af kundskab og forståelse. Det var meget bedre end forventet! Mit udbytte var stort!"  Læs mere  Læs mindre

Kvinde 52 år: - " Jeg har benyttet Dorte Odde som min executive coach i snart et år. Det har været spændende at have faste coach samtaler. Det har i udgangspunktet været coaching i forhold til mit job som leder. Dette har givet mig et nyt syn på organisationen som helhed, men også mig i lederrollen. Dorte Odde som coach har været nødvendig for at udvikle mig som leder og det har resultatmæssigt hjulpet mig at omorganisere virksomheden og min hverdag. Jeg har dermed fået fjernet meget af stressfaktoren i hverdagen for hele organisationen. Dette gør at jeg har mere overskud både som privatperson og som leder. Da jeg bor i Norge, har vi haft mange coaching timer på skype. Dette har fungeret godt. Sprogmæssigt er der heller ingen problemer da Dorte Odde er godt kendt med norsk og taler let forståeligt dansk."  Læs mere  Læs mindre

Kvinde 58 år - "Jeg begyndte hos Dorte Odde efter fire års sygemelding på kontanthjælp. Jeg var på det tidspunkt alvorligt præget og invalideret af PTSD og retraumatiseret efter behandling i det psykiatriske system. Med sin faglige, menneskelige og respektfulde tilgang mødte Dorte mig på en måde, som så ud over min sygdom og symptomer og ind til mig som menneske. Gennem et forløb på to år fandt vi i et respektfuldt og empatisk samarbejde ind til mine personlige værdier og ressourcer på tværs af mine psykiske begrænsninger – hele tiden med det formål for øje at gøre det muligt for mig at fungere og trives i min hverdag. Dorte har guidet mig gennem arbejdsmarkedsrettede og personlige aktiviteter og frem til en accept af mig selv som et menneske med begrænsninger men ikke uden ressourcer. Herved har jeg erhvervet en modus vivendi, som nu gør det muligt for mig at leve et godt og velfungerende liv, hvor min sygdom ikke er mig, og jeg ikke er min sygdom."  Læs mere  Læs mindre

Mand, 32 år - "Før jeg kom i analyse hos Dorte bar jeg rundt på en masse uforløste barndomstraumer, som jeg ubevidst havde lært mig selv at holde inde, hvilket var en stor både social og akademisk hæmsko. Dorte hjalp mig med at bringe disse traumer op til overfladen, hvor jeg kunne først erkende dem og senere bearbejde dem både personligt og i forhold til mine forældre og min kone. Hun er meget dygtig til at sætte trygge og konstruktive rammer for at tage fat i disse problemer, som ellers har været for smertefulde til at håndtere og/eller personlige/pinlige til at åbne op for. Udover de personlige samtaler har Dorte også været en fremragende facilitator og mægler mellem mig og mine nærmeste familiemedlemmer i flere enormt gavnlige parsamtaler. Med Dortes hjælp er jeg vokset personligt, socialt og akademisk, og mit liv er blevet både nemmere, lykkeligere og større. "  Læs mere  Læs mindre

Kvinde 47 år - "Dorte er rigtig god til at tage udgangspunkt i, hvor jeg er lige nu, og spørge ind til, hvilke behov jeg har for samtalen. Det handler om mig, mine værdier og behov, ikke andres. Jeg er i centrum for hendes hjælpende omsorg og støtte, som er meget fordomsfri og positiv, og samtalen bygger på hendes erfarne analytiske og holistiske tilgang til mennesket i verden. Jeg har fået mange meget kærlige spark til egenomsorg af Dorte, som gør, at jeg oftere og nemmere nu formår at sætte mine egne behov først. Hun har skubbet lidt til mit tankemønster med konkrete tanker og handlinger til at passe godt på mig selv. Dorte har betydet ro og tryghed for mig i en lang og svær sygdomsperiode, og hun har været en særdeles vigtig og en empatisk, stærk og stabil støtte i et stort behandlersystem og kommunalt regi."  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.