Ulla Drabæk - Psykoterapeut

Ulla Drabæk

Psykoterapeut

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive ubegrænset med din personlige mentor gennem et månedligt eller ugentligt abonnement. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iPad og iPhone.

Jeg er certificeret familie- og psykoterapeut med mange års erfaring i at arbejde med prob Ulla Drabæk - Psykoterapeut

Beskrivelse

DENNE PROFIL ER IKKE LÆNGERE TILGÆNGELIG

Jeg er certificeret familie- og psykoterapeut fra SIF og har mange års erfaring i at arbejde med problemer der især knytter sig til relationen mellem mennesker.

Jeg tilbyder individuel terapi både for børn, unge og voksne, samt parterapi og familieterapi.

Jeg arbejder med forskellige metoder indenfor terapi, såsom Gestalt-terapi, Systematisk terapi, Kognitiv terapi, Tegne-terapi, Kropsorienteret terapi, samt triangulerende samtaler.

Jeg har erfaring inden for en række områder, som kan ses i venstre side.
Udover disse har jeg også erfaring inden for områder som, selvmordstanker, døden, tristhed, udbrændthed, meningsløshed, pårørende til alvorlig syge eller døende, overgreb og incest.

Med særlig henblik på børn og unge arbejder jeg også med usikker identitet og konfliktfyldt familiesamspil.

Jeg tilbyder også Forældre-og Familie coaching i form af hjælp til børne opdragelse samt par-kurser, som giver redskaber til tryg kommunikation og problemløsninger i parforholdet.

Jeg har desuden arbejdet med flygtninge og indvandrere, lavet gruppe-terapi med mødre med særlige problemer, haft børne og unge grupper i Børns Vilkår omkring sorg og tab ved dødsfald eller skilsmisse.

Min klinik ligger i Roskilde, og jeg har udover Roskilde klienter fra Tune, Greve, Kirke Hvalsø, Hedehusene, Jyllinge, Tåstrup, Haslev og Tølløse.

Torsdag er jeg i Psykologhuset, Vesterport, Vesterbrogade 40, København.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.