Trine Withagen - Coach, Mentor

Trine Withagen

Coach, Mentor

4 klientudtalelser

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

You cannot change yesterday, byt you can change today. Trine Withagen - Coach, Mentor

Beskrivelse

Denne mentor er ikke længere aktiv - Kontakt GoMentor support, hvis du har brug for hjælp til at finde en anden mentor.


Jeg er certificeret Familie & Unge coach samt mindfulness practioner, i 2016 tog jeg Master Coach uddannelsen. Har derudover været frivillig på Børns Vilkår i 2,5 år nu.

I mine sessioner vægter jeg nærvær og tillid meget højt. Det er vigtigt at vi sammen får opbygget et "tillidsrum", og dermed tør være ærlige overfor hinanden, da det vil højne værdien af dit coaching forløb.

Som person er jeg:

- Nærværende

- Tillidsfuld

- Empatisk

- Autentisk

- Passioneret

 

En-til-en coaching

Er for dig der ønsker at arbejde med dig selv på en spændende måde.

I et coaching forløb vil du få redskaber, støtte og indsigter omkring dig selv, der kan understøtte dig i din udvikling.

Kender du til følgende:

- For mange overspringshandlinger

- Manglende motivation

- Manglende overskud

- Frustration og utilfredshed 

Dette er bare nogle eksempler - måske det er noget helt andet der fylder hos dig.

Nogle af de gode resultater du kan forvente med et coaching forløb er:

- En større selvtilfredshed

- Mere gennemslagskraft og energi

- Se nye positive sider af dig selv

- Selvudvikling

 

Par coaching

Har I "glemt" at gøre Jer umage med at holde kærligheden ved lige?

Der kan godt opstå et savn, når man ikke føler sig set eller hørt. Det kan give sig udtryk ved manglende lyst til hinanden, frustration over hinandens måde at agere på, samt begrænset eller dårlig kommunikation.

Vi vil sammen arbejde med at få genskabt det parforhold I drømmer om. Det vil vi bla. gøre ved at arbejde med fælles, samt egne værdier, de 5 kærlighedssprog og persontypeværktøjet Enneagrammet.

 

Famile coaching

Kender I til følelsen af en alt for travl hverdag, hvor logistikken skal gå op i en højere enhed? Kommunikation er blevet for hård og tiden til samvær og hygge er blevet en mangelvare.

I et familie forløb vil vi sammen have fokus på at klarhed over Jeres udfordinger 

og ønsker for fremtiden. Samtalerne vil primært være fremadskuende for på den måde, at skabe de bedste forudsætninger for at lave en handlingsplan for Jeres familie. 

Et familie forløb kan være 6 sessioner, hvoraf 2 af dem er for hele familien, store som små.

 

Teenage coaching

Der er mange ting der skal prøves for første gang, når man er ung.

Det vil uden tvivl være udfordrende, samtidigt med at det perfekte er blevet det nye normale.

Nogle af udfordringerne kan være:

- Manglende selvtillid

- Lavt selvværd

- Forvirring og manglende koncentration

- Ensomhed

- Manglende tillid til andre 

- Skoletræt, manglende motivation 

- Kærestesorger

Det kan være befriende for en ung, at tale med en neutral voksen om deres udfordringer i et trygt og tillidsfuldt rum.

I mine sessioner med unge arbejder jeg på en mere let og kreativ måde. Kroppen bliver også taget i brug så der vil blive skabt balance imellem krop og sind.

Jeg oplever ofte at de unge synes det er mest trygt at blive coachet hjemme, hvilket naturligvis også kan arrangeres.


Klientudtalelser

Anette 38 år - "“Jeg syntes det har været rigtig godt at blive coachet af Trine. Hun virker beroligende, behagelig og troværdig, hvilke gør at jeg føler mig tryg, og gør mig mere åben. Jeg fik ”sparket” til at komme videre og rent faktisk tage action på mit ønske om mere uddannelse og jobændringer. Derudover har det givet mig en bedre indsigt I mig selv.” "  Læs mere  Læs mindre

Familieforløb. Kenneth, Christina, Viktor og Malthe  - "“Vi er blevet bevidste om, at være bedre til at tage ansvar for at alle har det godt og blevet bedre til at være sammen, håndtere konflikter, være mere opmærksomme på hvordan vi snakker sammen og hvad de andre tænker og føler. Trine har været fantastisk at være blevet coachet af og hun har haft en positiv og samtidig professionel tilgang til vores familie.” "  Læs mere  Læs mindre

Parcoaching. Kasandra og Claus - "Det har været rigtig godt at blive coachet af Trine, hun er god og nem at tale med, kommer med gode spørgsmål, der giver stof til eftertanke. Det har været godt med små hjemmeopgaver for os :0) Vi har fået det ud af det, at vi har fået flyttet vores fokus fra det negativt til positivt I vores forhold. Og så er vi kommet tættere på vores fælles mål. "  Læs mere  Læs mindre

Cecilie 12 år - "“Jeg synes at jeg kan åbne mig op for Trine og at hun kan sætte dig ind i mit sted. Trine forstår hvad jeg siger og tænker. Hun er rigtig sød og forstående, det gør mig tryg og giver mig løst til at tale. Alle de ting jeg har lært, dem har jeg brugt mange gange. Jeg kan mærke at jeg er blevet bedre til de ting vi har snakket om.” "  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere