Trine Bastian - Business coach, Coach, NLP Practitioner

Trine Bastian

Business coach, Coach, NLP Practitioner

Vedbaek , Videosamtale , GoMentor 24/7

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 149 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Basic 199 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.)

GoMentor 24/7 Live 349 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 2 x 30 min. videosamtale eller live-chat pr. måned.

GoMentor 24/7 Video 299 kr. /uge Tilmeld

Afhold videosamtale med mig, når du har tid og lyst, alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 4 x 30 min. videosamtale pr. måned.

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Vink farvel til præstationsangst, tøven og tilbageholdenhed! Trine Bastian - Business coach, Coach, NLP Practitioner

Beskrivelse

Hej - og hjerteligt velkommen!

Jeg hedder Trine Bastian, og min mission er at hjælpe dig med at nå dine mål, så du kan nå dit fulde potentiale.  

Også de mål som du endnu ikke ved du har, fordi de ligger dybt begravet under gamle vaner, hæmmende tankemønstre og begrænsende overbevisninger. 

I min coaching får du mulighed for at blive klogere på hvad du virkelig ønsker, dine styrker, og finde nye veje til at nå dine mål.

Ofte er det os selv som nedprioriteres, og i coachingen finder vi frem til hvad der giver dig energi.

Omdrejningspunktet er balance så du opnår dine mål uden at det sker på bekostning af andre områder i dit liv.

Med andre ord - jeg hjælper dig med at lægge en plan for hvordan du kommer hen hvor du gerne vil, så du får netop det liv du ønsker. 


Områder jeg arbejder med: 

 • Præstationsangst 
 • Glossophobia (angst for at tale i offentlige rum / større forsamlinger)
 • Imposter Syndrome (bedrager-fænomenet)
 • Kommunikation  
 • Personlig gennemslagskraft 
 • Karriere & performance
 • Selvledelse
 • Work-life balance 
 • Sundhed
 • Udbrændthed


Eksempler på mål du gerne vil arbejde med: 

 • Opnå større indflydelse på jobbet
 • Få succes i et nyt job eller ny funktion
 • Styrke din personlig gennemslagskraft
 • Overvinde angsten for at tale foran mange mennesker
 • Opnå balance i forhold til dit arbejde og privatliv


Min baggrund: 

Uddannet NLP Master Coach og NLP Practitioner i 2008, og har som en del af min arbejde i mange år trænet ledere, specialister og medarbejdere i strategisk kommunikation. I dag driver jeg min egen kursus- og konsulentvirksomhed inden for kommunikation, virtuel facilitering og præsentationsteknik. Mine kunder er primært virksomheder, men jeg holder også workshops som åbne hold for enkeltpersoner, som du også vil have mulighed for at tilmelde dig via min side så hold øje:). 


Næste skridt:

Du er meget velkommen til at kontakte mig for en gratis forsamtale ved at bruge linket "kontakt". Her vil du få adgang til at ringe eller skrive.

Hvis du allerede nu ønsker at forespørge på en konkret tid, kan du booke via ovenstående link. Du vil modtage bekræftelse på aftale - eller forslag til alternative tidspunkter. Er du i tvivl om hvilken ydelse, du skal vælge, kontakt mig gerne inden du booker. Ved online betaling via GoMentor reserveres beløbet og det trækkes først efter samtalen. Du kan ændre eller annullere en bekræftet aftale op til 24 timer før start, medmindre andet er oplyst.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.