Trine Bastian - Business coach, Coach, NLP Practitioner

Trine Bastian

Business coach, Coach, NLP Practitioner

GoMentor 24/7

2 klientudtalelser

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 596 kr. /md. Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Basic 796 kr. /md. Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.)

GoMentor 24/7 Live 1.396 kr. /md. Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 2 x 30 min. videosamtale eller live-chat pr. måned.

GoMentor 24/7 Video 1.196 kr. /md. Tilmeld

Afhold videosamtale med mig, når du har tid og lyst, alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 4 x 30 min. videosamtale pr. måned.

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Lader du frygt og tvivl afholde dig fra at tage ordet? Trine Bastian - Business coach, Coach, NLP Practitioner

Beskrivelse

Har du en masse på hjerte som du ikke får sagt? Når du at tale dig selv fra at sige noget inden du åbner munden, og sidder du bagefter tilbage med en følelse af at du ikke fik sagt det du gerne ville?

Føles tanken om at tage ordet på mødet eller holde en tale eller skræmmende?

Jeg ønsker at hjælpe og vejlede dig om måder at ændre dit perspektiv på, forbedre din selvtillid og omfavne de muligheder foran dig ved at give dig værktøjer til at opnå mere gennemslagskraft. 

Når vi mødes online kan det være endnu sværere at tage ordet og få synlighed. Selvom hjemmearbejde kan være godt for de mere introverte mennesker har det også nogle udfordringer, nemlig at tage ordet på møderne. Når vi mødes fysisk kan det være lettere at få sagt det man vil fordi ordstyreren lettere kan se at du gerne vil sige noget. Det ændrer sig i det virtuelle rum, hvor det ofte er mere op til os selv at ”komme på banen”.

Jeg har selv været der, og ved hvordan det føles ikke at få sagt og præsenteret det man gerne vil. Jeg ved også hvordan man kan ændre det, og overkomme den hæmmende tankegang, og blive fortrolig med at byde ind, holde oplæg og præsentationer. 

Jeg har i mange år arbejdet som marketingchef i globale organisationer hvor taler og præsentationer har været en stor del af min hverdag, og de sidste 5 år har det primært foregået virtuelt. Jeg er uddannet NLP Practitioner og NLP Coach, og har som en del af mit arbejde trænet salgsteams i strategisk kommunikation.

I dag driver jeg min egen kursus- og konsulentvirksomhed hvor jeg hjælper teams og medarbejdere med at blive bedre til at kommunikere og samarbejde på virtuelle møder. 

Hos GoMentor tilbyder jeg både coaching og små lukkede workshops - se nærmere beskrivelser under "events". 

Områder jeg arbejder med: 

 • Præstationsangst 
 • Sceneskræk (angst for at tale i offentlige rum / tage ordet på møderne) 
 • Forandringskommunikation   
 • Personlig gennemslagskraft 
 • Præsentationsteknik 


Eksempler på mål du gerne vil opnå: 

 • Opnå større indflydelse på jobbet og i sociale sammenhænge 
 • Få succes i et nyt job eller ny funktion
 • Styrke din personlige gennemslagskraft 
 • Overvinde angsten for at tale foran mange mennesker 
 • Blive bedre til at kommunikere med dig selv og din omverden 

Klientudtalelser

Mand, 38 år - "Din coaching var en øjenåbner!"  Læs mere  Læs mindre

Karina, virksomhedsejer, 49 år - "Tusind tak for din hjælp til afklaring og prioritering af mine mål! "  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.