Torben Wiese - Coach, Business coach, Vanecoach, Mentor

Torben Wiese

Coach, Business coach, Vanecoach, Mentor

Vedbæk , Videosamtale , GoMentor 24/7

Personligt fremmøde

Coaching, mentoring og sparring 950 kr. Aftal tid

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 149 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Basic 199 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.)

GoMentor 24/7 Live 349 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 2 x 30 min. videosamtale eller live-chat pr. måned.

GoMentor 24/7 Video 299 kr. /uge Tilmeld

Afhold videosamtale med mig, når du har tid og lyst, alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 4 x 30 min. videosamtale pr. måned.

Videosamtaler

Coaching, sparring og mentoring (GoMentor videosession) 950 kr. Aftal tid

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Torben Wiese - Coach, Business coach, Vanecoach, Mentor

Beskrivelse

Den sværeste vane, at ændre er den du ikke kender

Ønsker du forandringer, forbedringer eller ligefrem en forvandling skal du sandsynligvis gøre noget andet end du gør nu. Men det kan være nemmere sagt end gjort - og hvad er det netop du skal blive bedre til og hvordan komme derhen hvor du vil?


Jeg har mange erfaringer med såvel den arbejdsmæssige som den private "karriere" og i mine samtaler tager jeg bl.a. udgangspunkt i mine 3 bøger

 • Bryd vanen og nå dine mål
 • Bøj fisken mens den er frisk - og nå højere mål
 • Grib dine kriser - Personligt, hjemme og på arbejdet

Specialer

Mine specialer er blandt andet nærvær, stress, indre ro, livsglæde, prioritering og tidsstyring, livskvalitet, forandringer, kommunikation, kriser, det ubekymrede liv, overskud, øget energi, familie, parforhold og job - alle områder der er styret af vores 3 grupper af vaner, nemlig vores tanker, følelser og fysiske vaner.


Hvis din hest er død så stå af

Mit mål er, at hjælpe dig til at bryde vaner og nå dine mål. Men mange har glemt deres inderste mål eller har måske aldrig rigtigt tænkt over dem. Derfor taler vi om dine tankemæssige, følelsesmæssige og fysiske mål, drømme og ønsker og sammen ser vi på din egen rolle samt hvad der skal til for at komme der hen hvor du ønsker det?


Hvad vil du have mere af og hvad ønsker du at reducere/helt undgå?

Vores fælles mål er, at du i gode tillidsfulde samtaler finder vejen til det du drømmer om, du får klarhed og energi og ser vejen tydeligt.


Kontakt

Skriv eller ring gerne for en helt uforpligtende samtale og find ud af om jeg er noget for dig


Torben Wiese

Torben er blandt de mest efterspurgte foredragsholdere og har holdt foredrag for over 300.000 ledere, medarbejdere og private i Danmark og udlandet.


Han er desuden dobbelt bestsellerforfatter, coach og vært i podcasten "Torben og Foredragsholderne" og tidligere medvært i TV-programmet "Hjemmefronten"

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.