Torben Wiese - Coach, Business coach, Vanecoach, Mentor

Torben Wiese

Coach, Business coach, Vanecoach, Mentor

Videosamtale , GoMentor 24/7

DENNE PROFIL ER IKKE LÆNGERE AKTIV

Torben Wiese - Coach, Business coach, Vanecoach, Mentor

Beskrivelse

Den sværeste vane, at ændre er den du ikke kender

Ønsker du forandringer og forbedringer skal du bryde vanen.

Men det kan være nemmere sagt end gjort - og hvad er det netop du skal blive bedre til og hvordan komme derhen hvor du vil?

Jeg har mange erfaringer med såvel den arbejdsmæssige som den private "karriere" og i mine samtaler tager jeg bl.a. udgangspunkt i mine 3 bøger

  • Bryd vanen og nå dine mål
  • Bøj fisken mens den er frisk - og nå højere mål
  • Grib dine kriser - Personligt, hjemme og på arbejdet

Specialer

Mine specialer er blandt andet nærvær, stress, indre ro, livsglæde, prioritering og tidsstyring, livskvalitet, forandringer, kommunikation, kriser, det ubekymrede liv, overskud, øget energi, familie, parforhold og job - alle områder der er styret af vores 3 grupper af vaner, nemlig vores tanker, følelser og fysiske vaner.


Hvis din hest er død så stå af

Mit mål er, at hjælpe dig til at bryde vaner og nå dine mål. Men mange har glemt deres inderste mål eller har måske aldrig rigtigt tænkt over dem. Derfor taler vi om dine tankemæssige, følelsesmæssige og fysiske mål, drømme og ønsker og sammen ser vi på din egen rolle samt hvad der skal til for at komme der hen hvor du ønsker det?


Hvad vil du have mere af og hvad ønsker du at reducere/helt undgå?

Vores fælles mål er, at du i gode tillidsfulde samtaler finder vejen til det du drømmer om, du får klarhed og energi og ser vejen tydeligt.


Kontakt

Skriv eller ring gerne for en helt uforpligtende samtale og find ud af om jeg er noget for dig


Torben Wiese

Torben er blandt de mest efterspurgte foredragsholdere og har holdt foredrag for over 300.000 ledere, medarbejdere og private i Danmark og udlandet.


Han er desuden dobbelt bestsellerforfatter, coach og vært i podcasten "Torben og Foredragsholderne" og tidligere medvært i TV-programmet "Hjemmefronten"

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.