Tina Bregninge - Psykomotorisk terapeut, Stresscoach, Stressterapeut, Enneagram coach

Tina Bregninge

Psykomotorisk terapeut, Stresscoach, Stressterapeut, Enneagram coach

Herlev, Videosamtale , GoMentor 24/7

2 klientudtalelser

Personligt fremmøde

Psykomotorisk samtale terapi 749 kr. Aftal tid

Mærker du stress? Føler du at du ikke får nok ud af livet? Har du svært ved at finde lysten til livet eller blot finde det som gør dig glad? Eller har du oplevet traumer eller at miste en der stod dig nær?

Der er mange årsager til man søger terapi og med den psykomotoriske indgangsvinkel til mennesket, fokuserer jeg på at finde ressourcerne hos dig, både de kropslige og de mentale. Gennem dialog og nærvær, får du hos mig mulighed for at sætte ord på dine udfordringer i livet, og derigennem hjælp til at udvikle dig som menneske.


Mange klienter finder stor hjælp i at sanse kroppen, og bruge den som en guide til at håndtere svære situationer, eller blot at øve sig i at mærke sig selv. Det er noget vi arbejder med i en terapi session hos mig.

Da alle mennesker er forskellige, vil hver session ligeledes være forskellig. Vi tager udgangspunkt i dig.


Coaching 699 kr. Aftal tid

Har du gennem noget tid oplevet stress i din hverdag, og ønsker du at ændre på nogle vaner, så du får et liv med mindre stress? Så er coaching måske en mulighed for dig. Eller måske føler du ikke at du får nok ud af livet eller blot hverdagen? Så er coaching også velegnet.


Gennem coaching tager vi udgangspunkt i hvordan du lever dit liv, og finder nogle områder, hvor du kan skrue lidt på knapperne, så du får en liv med mindre stress, og større fysisk og mental sundhed. Eller får hjælp til at prioritere det du fylder dine dage med.


Jeg er uddannet Enneagram Coach, og benytter mig af Enneagrammet, når jeg coacher. Det som kan være en vej ud af stress for én Enneagram-type, kan være på vej ind i stress, for en anden.


Ro-Hvile Behandling 415 kr. Aftal tid

Når kroppen er stresset, har den svært ved at falde til ro, nervesystemet gør dig konstant kampklar, også når du ikke behøver det. Det kan være svært for mange at sove ordentligt, finde ro når der egentligt er plads til det og i det hele taget bare tage den med ro.

Med en ro-hvile behandling hjælper jeg din krop ned i tempo, og ofte viser det sig at sindet følger med efter en stund.

Behandlingen består af faste greb på dine arme, ben og kropsstamme, mens du ligger på en fast madras på gulvet i min klinik.  Herved bliver dit nervesystem langsomt bragt mere og mere i ro. Jeg anbefaler at du får flere behandlinger over en periode, hvis du føler dig stresset.


Personlig Træning 599 kr. Aftal tid

Er det en evindelig kamp for dig at komme igang med at træne, men du ved godt at du burde?

Eller nyder du allerede at bruge din krop, og vil gerne have et ekstra kick til at optimere din træning?

Ingen er i tvivl om at motion er godt, ja nærmest uundgåeligt, hvis du vil være sund, men hvordan kommer man igang med motion, der giver dig lyst til at blive ved?

Hos en psykomotorisk personlig træner får hjælp til både den fysiske del af træningen, men også hjælp til at finde den motionsform, der virker for dig. Samtidig vil jeg bruge tid og energi på at du lærer at forstå din krops signaler før, under og efter træningen.


Er du i tvivl? Ring kundeservice på 53 73 21 50

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 149 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Basic 199 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.)

Er du i tvivl? Ring kundeservice på 53 73 21 50

Videosamtaler

Coaching (GoMentor videosession) 699 kr. Aftal tid

Har du gennem noget tid oplevet stress i din hverdag, og ønsker du at ændre på nogle vaner, så du får et liv med mindre stress? Så er coaching måske en mulighed for dig.


Eller måske føler du ikke at du får nok ud af livet eller blot hverdagen? Så er coaching også velegnet.

Gennem coaching tager vi udgangspunkt i hvordan du lever dit liv, og finder nogle områder, hvor du kan skrue lidt på knapperne, så du får en liv med mindre stress, og større fysisk og mental sundhed. Eller får hjælp til at prioritere det du fylder dine dage med.

Jeg er uddannet Enneagram Coach, og benytter mig af Enneagrammet, når jeg coacher. Det som kan være en vej ud af stress for én Enneagram-type, kan være på vej ind i stress, for en anden.

Er du i tvivl? Ring kundeservice på 53 73 21 50

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

  • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
  • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
  • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
  • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
  • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
  • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
  • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
  • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Nærværende og lyttende terapi til dig som ønsker at få et bedre liv Tina Bregninge - Psykomotorisk terapeut, Stresscoach, Stressterapeut, Enneagram coach

Beskrivelse

Jeg tilbyder psykomotorisk samtale terapi

og Enneagram coaching til dig der,


- er ramt af stress

- lider af angst og depression

- er i en livskrise

- forsøger at komme dig ovenpå et dødsfald blandt dine nærmeste

- ønsker personlig udvikling


Hvad er psykomotorisk samtale terapi?

Indenfor det psykomotoriske felt arbejder terapeuterne gennem kroppen, ofte med manuelle behandlinger. Jeg tilbyder ro/hvile behandlinger, som varer 30 minutter og har til formål at give dig ro, og mærke kroppen.

Derudover tilbyder jeg samtale terapi, som udover samtale også kan byde på små øvelser der forbinder psyken med kroppen. Det kan være sanse øvelser, altså "lyt til din krop" øvelser, og det kan være mere fysiske øvelser, som ikke har karakter af motion, men mere på sansningen af kroppen i blid bevægelse. Her er jeg inspireret af blid yin yoga/yoga terapi. Øvelserne inddrages kun når vi sammen finder at det giver mening.


Hvad er Enneagrammet?

Der findes en masse læsestof om Enneagrammet på nettet og i bøger, så blot en kort intro her.

Enneagrammet er et selvudviklingsværktøj med 9 forskellige mennesketyper. Adfærden hos os alle er styret af noget indre, blandt andet hvad vi har oplevet i livet, men også af hvilken enneagram type vi er. Når man finder ud af enneagram typen, giver det adgang til en hurtigere og dybere udvikling hos mennesket. Sammen finder vi ud af din type, og undersøger hvad der vil bringe større livsglæde til dit liv.


Om mig

Jeg har en bachelor i psykomotorik og afspændingspædagogik (2015) fra UCC i Nordsjælland, en master coach i Enneagrammet (2007) fra Think About It samt en uddannelse som Yin Yoga lærer (2018) fra Sattva Yoga.

Jeg er af den overbevisning af vi skal lære hele livet, og udvikle os mennesker. Det skal ikke ske hele tiden, nogle perioder skal de nye tillærte kompetencer have lov til at etablere sig i vores person. 


Jeg arbejder med kognitiv terapi og oplevelsesorienteret terapi, samt krop/psyke sammenhæng og Enneagrammet.


Klientudtalelser

Nicoline - "Bedste anbefalinger herfra, Tina er sød og imødekommende og dømmer ikke når jeg fortæller om en følelse, jeg ikke så gerne vil være ved."  Læs mere  Læs mindre

Anette - "Tinas evne til at være nærværende og åben overfor mig, gjorde mig tryg og rolig til at dele mine tanker og følelser. Også de svære... Jeg har fået nogle super gode værktøjer til at finde ro, og er blevet udfordret på nogle dumme overbevisninger."  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere