Thierry Dufour - Datingcoach, Kærlighedscoach, Stresscoach, ID Life coach, Parcoach

Thierry Dufour

Datingcoach, Kærlighedscoach, Stresscoach, ID Life coach, Parcoach

Videosamtale

Videosamtaler

Dating forløb Intro (GoMentor videosession) 0 kr. Aftal tid

Book en samtale til at høre mere om en længerevarende forløb


Det her vil du få i et Dating Coaching forløb


24/7 vejledning og video-coaching

Jeg vil støtte dig, motivere dig og guide dig indtil du når dine sociale, personlige og romantiske mål. Ingen spørgsmål vil forblive ubesvaret. Vi vil kommunikere coache dig over video og ved hjælp af vores mentorgruppe.


Hands-on værktøjer og viden

Jeg vil hjælpe dig med, at blive en person fuld af selvtillid og viljestyrke. Her vil vi bl.a. fokusere på det sociale og på kommunikation. Jeg tilbyder dig den fulde pakke med alt, hvad du har brug for at vide, for at være succesfuld socialt og i dating.


Dit mål er mit mål

At du bliver gladere i dit liv, og får de resultater du søger efter, er det primære mål. Jeg sætter mig ind i din sag og giver dig en 10/10 løsning på dine udfordringer. Under hele forløbet vil jeg følge din udvikling nøje, og gå den ekstra mil, for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse.


Succes med andre

Du er ikke alene om at have det sådan her. Du får muligheden for at tage del i en gruppe, hvor du kan tale med andre, der går samme sti som dig eller som allerede har overkommet dine udfordringer. Sådan ansøger du om en gratis konsultation:


1. Book et opkald

Første trin er, at du booker et opkald med mig på dén dag, og dét tidspunkt, der passer dig bedst. Book en tid i kalenderen her på GoMentor eller ring på telefon 53 65 81 13.


2. Opsæt en gratis konsultation

Andet trin er, at vi kommer i kontakt over telefon. Her vil jeg hurtigt høre om din situation, så jeg har en ide om, hvordan jeg kan hjælpe dig bedst muligt. Jeg vil fortælle dig om den gratis konsultation, jeg tilbyder.


3. Konsultation med en ekspert

Tredje og sidste trin er den gratis konsultation. Her vil jeg, som coach, analysere din situation i detaljer, dine problemer og dine udfordringer, og fremlægge en konkret plan for hvad du kan gøre for at nå dine mål.

Er du i tvivl? Ring kundeservice på 53 73 21 50

53 65 81 13

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Dating Coaching og High Performance program. Thierry Dufour - Datingcoach, Kærlighedscoach, Stresscoach, ID Life coach, Parcoach

Beskrivelse

Hej og velkommen til.

Jeg hedder Thierry Dufour.
Jeg er en Dating og High performance Coach.


Dating coaching handler om, hvordan du kommunikerer og tiltrækker kvinder på bedst muligvis.

High performance coaching handler om, hvordan du får det bedste ud af din tilværelse og dagligdag.


De to hører sammen: Bliver du gladere for dig selv og din egen tilværelse, fremstår du også mere attraktiv. Oplever du mere succes socialt og i dating, bliver du gladere generelt. 


Dating og High Performance coaching er for dig, der:

 • Gerne vil have en kæreste.
 • Har datet lidt eller aldrig har datet.
 • Har datet en masse uden, at det fører til noget særligt.
 • Har udfordringer med selvværdet eller er utilfreds med din situation.
 • Prokrastinerer, føler dig sløv og mangler retning.


Kan du genkende de her situationer?

 • Min kæreste og jeg er gået fra hinanden og jeg vil have hende tilbage.
 • Jeg kunne godt tænke mig en kæreste, én at være intim med og dele oplevelser.
 • Jeg ved ikke hvor, jeg møder kvinder, og hvordan jeg starter en samtale med kvinder.
 • Jeg er bange, for at blive afvist eller fremstå som akavet, særligt med smukke kvinder.
 • Mine dates fører ikke til noget
 • Jeg bliver ignoreret af de kvinder, jeg er i kontakt med.
 • Hun vil ikke investere, hun er uinteresseret, og jeg ved ikke hvad jeg skal gøre.
 • De kvinder, jeg møder, er ikke interessante for mig.
 • Jeg har prøvet onlinedating, og får ikke de resultater, jeg ønsker.
 • Jeg har et forhold med én, jeg er glad for, men det går ikke som det burde gå.


Jeg hjælper dig med at

 • Få et højere selvværd og finde den bedste version af dig selv.
 • Møde og tiltrække kvinder - uden at miste modet.
 • Undgå afvisninger eller undgå at blive ignoreret.
 • Date og flirte, så hun taler stolt om dig til sine veninder.
 • Få en kvinde til at blive forelsket i dig.
 • Få din ex tilbage eller finde én der er bedre.
 • Indgå i nemme, sunde og lykkelige parforhold.
 • Få et rigere socialliv.
 • Overvinde dine usikkerheder, frygter og dårlig barndom.


Coaching hos mig opleves som

Respektfuld, ærlig og indsigtsfuld. Jeg møder dig, hvor du er. Om du er meget genert, og usikker, eller om du allerede har selvtilliden, og bare gerne vil nå et højere niveau,  både i dit personlige, sociale og romantiske liv. Med min hjælp vil du opbygge et mindset, der bryder gamle mønstrer og forløser de følelser, der hindrer dig i, at være den bedste udgave af dig selv og nå dine mål.


Book en uforpligtende og gratis konsultation på din situation nu.

Se under ydelser.Dating og High Performance forløb/program - En udvikling der kan mærkes 

Igennem mit Dating og High Performance forløb/program får du skræddersyet støtte over lang nok tid. Vi går efter, at du får de resultater, der gør en forskel i dit liv. Det er en langtidsholdbar opgradering, der gør en forskel resten af dit liv. Min erfaring er, at klienter lang tid efter forløbet, har gavn af dét, de lærer i coachingforløb.

Enkelte coaching sessioner fører kun til midlertidige resultater. Hvis du ikke kan tiltrække eller holde fast i kvinder, som det er lige nu, er det fordi, du ikke har fået den nødvendige viden eller anskuer tingene forkert - og det kan lede til smertefulde oplevelser. 

Se nemmere beskrivelse for forløbet/programmet under ydelser.Ofte stillede spørgsmål

 • Kan man lære, at blive god til kvinder og dating? Er det ikke noget man enten kan eller ikke kan?

-- Sociale evner kan tillæres og opgraderes ligesom alt andet. Det er meget simplere og går hurtigere end folk trpr. Folk har tendens til at overkomplicere tingene. Det har jeg set igen og igen med klienter, der bliver forbløffet over hvor ligetil det er.

 

 • Det er fint, at lære noget nyt, men hvor hurtigt får jeg konkrete resultater?

-- Jeg har klienter, der har resultater og tager på dates allerede inden for første og anden uge. Jeg har også klienter, der forbedrer deres relationer markant efter en god samtale, blot fordi de anvendte en anden tilgang. Det vigtigste er her, at vedligeholde og forbedre og forfine indtil, at det bliver en naturlig del af dig.


 • Handler dating og alt det dér ikke bare om udseende?

-- Nej, på ingen måde. Det handler om din attitude, dit mindset og din måde at gå til tingene på. Sålænge du nogenlunde af tager dig selv, er udseende ikke en afgørende faktor. Kvinder overrasker ofte sig selv med de mænd, de falder for. De har bare endelig mødt en mand, der forstår sig på hvordan man kommunikerer og lytter. Kigger du dig omkring, ser du gerne mindre 'pæne' mænd med smukke kvinder.


 • Er dating coaching ikke bar billige tips, tricks og manipulation?

-- Nej, ikke hvis du har fat i den rigtige. Det handler om at implementere en filosofi. Forstår du dig selv og forstår du hvordan mennesker interagerer og hvad de bliver tiltrukket af, lykkedes tingene for dig. Alle datingguruer derude, der siger modsat, har kun midlertidig succes med klienter. Alle mennesker er fantastiske i deres naturlige jeg, det er bare ikke altid så let at være det, i alle situationer. Vi fokuserer derfor på, at styrke hvem du er som person, finde nye sider af dig selv og fjerne egne begrænsninger. 


 • Bliver det her grænseoverskridende for mig?

--  Jeg møder dig præcis som du er. Vi går trin for trin ind i en plan, så det ikke føles svært hele vejen igennem. Du vil nyde processen, og du vil blive lettet over at se, hvor normale dine tanker og din situation er. Du vil mere blive optaget af dine 'a-ha' oplevelser og nye indsigter om dig selv og kvinder.


 • Jeg har meget lidt erfaring eller aldrig prøvet en date før. Er det et problem?

--- Det er helt normalt, at være i tvivl eller måske akavet socialt og i dating. Og dét kan føles særdeles ensomt. Jeg forventer kun af dig, at du er ærlig. Min vejledning er skræddersyet og jeg vil skubbe dig lige akkurat nok så oplever glædesfølelser for hver lille sejr. 


 • Kan man ikke bare lære det her selv? At være social er vel noget naturligt?

-- Hvis det var sandt for alle, ville der ikke være så mange udfordringer i dating- og kærlighedslivet, og desuden heller ikke så mange skilsmisser derude. Når følelser spiller ind, kan det gøre os mennesker blinde for vores egen mangelfulde tankegang eller handlinger. Mange af os ser desuden misledende film og serier om romantik. Andre af os har haft en barndom hvor vi ikke har lært det grundlæggende. Der er en grund til, at selv de mest succesfuld folk har haft flere mentorer i deres liv. Det handler både om, at få ny viden, så du ikke træder i vande og begår unødvendige fejl, og oplever unødvendig smerte. Det handler også om, at få struktur på sin udvikling og hjælp til sit se tingene fra et andet perspektiv.


 • Jeg er allerede igang med at date eller i et forhold. Kan du hjælpe?

-- Ja, flere kommer til mig fordi de enten ikke vil miste én, de ser for tiden, eller fordi deres forhold er gået skævt. I flere af sådanne tilfælde, kan det køre godt igen. Klienter har enten fået deres ex tilbage gennem coaching eller også har de afvist deres ex fordi de indså, at de fortjener bedre.


 • Jeg er allerede igang med at date eller i et forhold. Kan du hjælpe?

-- Ja, både ifølge loven og min egne værdier. Vi er åbne og ærlige omkring personlige ting. Min service er baseret på tillid hele vejen igennem.


 • Hvordan foregår samarbejdet?

--  Det foregår online, bl.a. gennem video. Online coaching har ligeså store resultater, og til tider bedre, som fysiske møder. Det giver dig også fordelen i, at du kan komme i kontakt med mig hele ugen og når som helst. Jeg svarer på alle dine spørgsmål og giver dig feedback på alting sålænge forløbet varer ved. Se mine ydelser for detaljer omkring hvad du får præcist i programmet.


 • Jeg har ikke set dig før, er du ny på gomentor platformen?

Ja, det er jeg. 


Om mig

Mit navn er Thierry Dufour.

Jeg er Coach og grundlægger af The Dating Scholar, High Performance and Dating Coaching Services. Jeg har selv været igennem og overvundet selvværdsproblemer, og startede et sted, hvor jeg også var forvirret dating og kvinder.

Jeg opbyggede min tro på mig selv, og mine sociale evner, gennem en ubrydelig vilje til at udvikle mig. Det ledte mig til at studere og praktisere selvudvikling, psykologi, dating og coaching i over et årti, og har selv haft diverse elite mentorer.

I 2016 besluttede jeg for, at etablere mig som coach. Siden da, har jeg hjulpet mænd med deres datingliv, opbygge et større selvværd og finde en meningsfuld retning i deres tilværelse.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere