Tatjana Harttung - ID psykoterapeutstuderende, Coach, Business coach, Mentor

Tatjana Harttung

ID psykoterapeutstuderende, Coach, Business coach, Mentor

Sønderborg, Videosamtale

Personligt fremmøde

Individuel terapi samtale 450 kr. Aftal tid

Da jeg er under uddannelse som psykoterapeut får du terapi sessions hos mig til en reduceret pris. 

Individuel terapi samtale - Forløb med 6 sessioner 2.250 kr. Aftal tid

Jeg tilbyder et forløb med 6 sessioner af 75 min. Her sparer du 75,- per session. Da jeg er under uddannelse som psykoterapeut får du terapi sessions til en reduceret pris. 

Ubrugte klip refunderes ikke og kan ikke deles med andre. 

Coaching 850 kr. Aftal tid

Coaching - Forløb med 6 sessions 4.650 kr. Aftal tid

Jeg tilbyder coaching forløb med 6 sessioner af 75 min hver. Her sparer du 75,- per session. 

Ubrugte klip refunderes ikke og kan ikke deles med andre. 

Walk & Talk 675 kr. Aftal tid

Walk & Talk er for dig der tænker bedst når du bevæger dig ude i det fri. Vi aftaler hvor det er optimalt at mødes og gå en "dialog tur" sammen.

Ledelses Supervision 850 kr. Aftal tid

I ledelses supervision arbejder vi med konkrete udfordringer du måtte have arbejds- og ledelsesmæssigt og sikrer at din værktøjskasse er opdateret.

Videosamtaler

Individuel terapi samtale (GoMentor videosession) 450 kr. Aftal tid

Jeg tilbyder virtuel individuel terapi, hvis det er mere praktisk for dig i en travl hverdag.

Coaching (GoMentor videosession) 850 kr. Aftal tid

Jeg tilbyder virtuel coaching hvis det er mere praktisk for dig i en travl hverdag. 

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

  • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
  • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
  • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
  • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
  • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
  • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
  • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
  • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

INDIVIDUEL OG HELHELDSORIENTERET PSYKOTERAPI OG COACHING Tatjana Harttung - ID psykoterapeutstuderende, Coach, Business coach, Mentor

Beskrivelse

INDIVIDUEL OG HELHEDSORIENTERET PSYKOTERAPI & COACHING


Velkommen til min side!


ID-psykoterapi er en helhedsorienteret tilgang, hvor de terapeutiske metoder kan tilpasses netop dine behov. Du får mulighed for at udforske dig selv og skabe forandring hen imod øget livskraft og kreativitet. Nogle udfordringer er konkrete såsom sygdom, stress eller dødsfald, mens andre kan skyldes en svær opvækst. Uanset hvad du måtte ønske at arbejde med, eller hvor du synes at livet slår krøller, vil jeg møde dig åbent, i fuld fortrolighed og med stort nærvær.


Jeg kan tilbyde dig et sikkert fristed, hvor du kan reflektere og undersøge den måde du orienterer dig i livet. Jeg hjælper dig til at blive mere bevidst og afklaret om dine grundlæggende indstillinger, værdier, tanker og følelser.


Lidt om mig:

Fokus på mennesker og deres udvikling har været gennemgående i hele mit arbejdsliv. Jeg har arbejdet i det meste af verden, i alsidige organisationer og kulturer. Du får derfor en terapeut med stor erfaring og passion for at møde og tale med alle slags mennesker.


Jeg er certificeret coach og mentor fra Oxford Coach - Mentoring School i England, og har en Master i Etik og Værdier i Organisationer fra Aarhus Universitet. Jeg arbejder professionelt med coaching og ledelsesudvikling og tilbyder coaching, mentoring og ledelses supervision / sparring efter behov.


Hertil er jeg 3. års psykoterapeut studerende på ID Academy og tilbyder nu også som en del af min uddannelse individuel psykoterapi. I løbet af uddannelsen er jeg i løbende supervision, og arbejder inden for de etiske rammer sat af ID Academy og Dansk Psykoterapeut Forening, så vi begge er i trygge hænder.


Jeg bor fast i Sønderborg og arbejder regelmæssigt i København, så terapien kan foregå begge steder eller online.


Der kan være problemstillinger du gerne vil have hjælp med, som ikke er nævnt her. Du er derfor meget velkommen til at kontakte mig for at høre mere om, hvad jeg kan tilbyde dig.


Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.