Sutton Atkins - Sexolog, Terapeut, Coach

Sutton Atkins

Sexolog, Terapeut, Coach

Frederiksberg, Videosamtale

6 klientudtalelser

Personligt fremmøde

Grundforløb pakke (5 sessions) 4.500 kr. Aftal tid

Seksuelle problemer / Forholds problemer / Følelsesmæssigt problemer.

Et struktureret forløb, hvor vi sammen planlægge processen, udvikling og vejen fremad.

Rabat sessioner (Discount sessions) 4.000 kr. Aftal tid

Studerende/arbejdesledige/pensionister rabat.

*Skal fremviser en gyldig student ID, arbejdesledige dokument eller pensionister ID kort når man møde op.

Student/unemployed/pensioner discount.

*You will be asked to show a valid student ID, unemployment document eller pensioner ID card when you attend the session.

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

42 67 57 97

Videosamtaler

Grundforløb pakke (5 sessions) (GoMentor videosession) 3.500 kr. Aftal tid

Seksuelle problemer / Forholds problemer / Følelsesmæssigt problemer.

Et struktureret forløb, hvor vi sammen planlægge processen, udvikling og vejen fremad.


Rabat sessioner (Discount sessions) (GoMentor videosession) 3.000 kr. Aftal tid

Studerende/arbejdesledige/pensionister rabat.

*Skal fremviser en gyldig student ID, arbejdesledige dokument eller pensionister ID kort når man møde op.

Student/unemployed/pensioner discount. 

*You will be asked to show a valid student ID, unemployment document eller pensioner ID card when you attend the session.

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

42 67 57 97

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

 • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
 • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
 • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
 • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
 • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
 • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
 • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
 • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Sexolog, Terapeut, Livsstilcoach. Sutton Atkins - Sexolog, Terapeut, Coach

Beskrivelse

Du er ikke alene om at sidde fast i dit parforhold, eller ønske dig mere fra dit sexliv. Jeg hjælper hver dag personer med problemstillinger som disse:  


“Jeg føler mig ensom i mit parforhold. Min partner bruger utrolig meget tid på sit arbejde og underprioriterer mig og vores barn”


“Jeg føler mig ikke længere seksuelt tiltrukket af min partner. Sex føles mere som en pligt end lyst”


“Jeg er sygemeldt med stress, sover dårligt, og har mistet lysten til sex og nærvær.”


“Min partner har ikke længere lyst til sex. Hun siger hun elsker mig, men jeg føler, jeg lever i ufrivilligt cølibat.”


“Jeg føler mig mere som min partners sekretær mere end hans elsker. Hans ønsker vægter altid højest, og når jeg beder om noget, bliver det altid ignoreret.”


“Jeg er utilfreds med mit sexliv, men ved ikke hvordan jeg skal konfrontere min partner. Jeg er bange for at udtrykke mine inderste ønsker.”


Hvis du går rundt med lignende tanker, skal du vide, at der FINDES en løsning på dit problem, og det ER muligt at få dine behov opfyldt og tilgodeset.


Vi lever kun en gang, så hvorfor “nøjes” eller gå rundt og ønske noget bedre? Du har nogle behov, der ikke bliver dækket, og nogle ønsker der ikke bliver opfyldt. Det er hverken fair over for dig eller din partner, at det fortsætter sådan.


Jeg er her for at hjælpe dig med at leve et et mere tilfredsstillende liv, hvor du kan få mere af det, du så inderligt længes efter.


Gennem terapi hjælper jeg dig med at:
 • Finde ud af, hvorfor du oplever, det du oplever.
 • Få klarhed omkring dine egne behov (og din partners) - og få sat ord på dem
 • Lære dig hvordan du kan ændre din egen adfærd og kommunikationsstil, så du kan fremkalde en anden - mere ønskværdig - adfærd i din partner.

Jeg giver dig plads til at udtrykke dine følelser, behov, tvivl og fantasier i et trygt og sikkert rum, fri for (for)domme. Mit mål med terapien er at ruste dig med praktiske værktøjer og øvelser, du kan tage hjem og bruge med det samme, så du hurtigt kan begynde at opleve positive ændringer i dit forhold og sexliv.


Lidt om mig - din sexolog og terapeut

Hej! Jeg hedder Sutton Atkins. Jeg har gennem de sidste 30 år arbejdet med menneskers psyke på tværs af forskellige kulturer. Mange af mine klienter har stået i alvorlige livskriser, da de kom til mig, og jeg har hjulpet dem over på den anden side, hvor de igen kan nyde livet.


Jeg specialiserer mig i terapi til dig der er i forhold og seksuelle problemstillinger, hvor jeg hjælper mine klienter med at finde en løsning, der tilgodeser deres behov uden at harme deres partner. Der findes mange årsager til, hvorfor vi oplever problemer i vores parforhold og sexliv. En af de mest fundamentale årsager er, at vi ofte ikke forstår vores egne behov særlig godt, eller også har vi misforstået vores partners behov. Mange personer oplever også problemer med at få sat ord på deres ønsker og behov.


De er tit blevet mødt af en mur af uforståenhed og modangreb, når de har prøvet at formulere sig overfor deres partner. Derfor har de næsten opgivet at få deres ønsker tilgodeset. I nogle tilfælde har dette ledt til lavt selvværd, nedtrykthed og angst.


Forløb med høj succesrate

Når du opsøger hjælp hos mig, kommer du for at få løst en problemstilling, der nager dig. Det er vigtigt for mig, at du opnår et tilfredsstillende resultat med vores sessioner, så du kan leve et bedre og mere lykkeligt liv.


Problemstillinger som dem, jeg arbejder med, er ofte dybt forankret i os, og det kræver flere sessioner at få gennemarbejdet problemet og indarbejdet nye strategier. Min erfaring fortæller mig at succesraten er betydeligt højere ved forløb af 5-10 sessioner. Derfor tilbyder jeg som udgangspunkt kun forløb af min. 5 sessioner.


Sessionerne kan foregå online eller på min adresse i Frederiksberg, og jeg tilbyder både terapi på dansk og engelsk.


Kom i gang nu med en GRATIS forsamtale

Når du skal vælge den rigtige terapeut for dig, er det vigtigt at du finder en, du føler dig tryg ved og kan åbne dig op overfor. Derfor tilbyder jeg en gratis og uforpligtende forsamtale, så du kan se om “kemien” er der, før du binder dig til et forløb med mig. Forsamtalen varer ca. 20-40 minutter og foregår online eller i Frederiksberg.


Book ved at klikke på knappen øverst i højre hjørne af denne side.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.


Sutton Atkins

Sexolog og terapeut
English

If you would prefer to speak English then as a native English speaker I can offer you a very comfortable and easy service. More English text coming 1st February. 

Klientudtalelser

Peter H.  - "Jeg var sygemeldt med stress, manglede lyst til sex, kunne ikke overskue nærvær og havde i flere år dårlig søvn. Gennem flere sessioner med Sutton, oplevede jeg i mindre grad angst og bedre søvn. Jeg blev gradvis stærkere og mere robust, og kan bedre tackle problematiske situationer og samtidigt, negative følelser påvirker mig mindre. Nu har jeg overskud til at fokusere på de positive ting i mit liv, motionere mere og generelt er mere afslappet. Til sidst, kom min sexlyst tilbage. Der er stadig noget jeg arbejder på, men det går frem ad et trin ad gang. "  Læs mere  Læs mindre

Lis Rasmussen - "Jeg oplevede Sutton som en meget empatisk, dygtig, og oprigtig omsorgsfuld person. Jeg har været rigtigt glad for mit forløb med Sutton, og hans strukturerede arbejde med mig har betydet at, jeg har haft en stor positiv forandring for mig og mit liv. Efter min skilsmisse har jeg gået gennem en depression, var fuld af forvirring og havde angst. Men nu har jeg gået fra at være sygemeldt med depression, til nu at være en selvstændig og en mere positiv, fremadrettet, lykkelig person."  Læs mere  Læs mindre

Maria G - "Sutton Atkins har arbejdet som coach, livsstil coach, lærer og mentor med unge og voksne i forskellige stadier af deres liv. Altsammen med stor entusiasme og dedikation til sit arbejde. Sutton har en meget professionel og personlig tilgang til arbejdet med andre mennesker og er meget anbefalelsesværdig indenfor alle aspekter af det terapeutiske arbejde. "  Læs mere  Læs mindre

Bob N - "Sutton has a big value for me. I like that Sutton not only sees the problems, but can identify the root cause of each issue and set the right priorities in the improvement process. I get a lot of attention during my sessions and Sooty makes my development process well structured and efficient, I never feel alone anymore."  Læs mere  Læs mindre

Kristine – studerende  - "Jeg følte mig fortabt i en vanskelig periode i mit liv. Men efter at have haft et coaching forløb hos Sutton, føler jeg at jer er tilbage på sporet og har mere energi. Sutton er en empatisk lytter og hjælper dig med at finde de rigtige løsninger som fungerer bedst for dig."  Læs mere  Læs mindre

Lars Thomsen - "Sutton Atkins is an extremely talented and gifted person - He is very dedicated in all what he does - I highly recommend him as coach, teacher and mentor."  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere