Sutton Atkins

Terapeut, Coach, Kærlighedscoach, Sexolog, Parcoach, Parterapeut

Frederiksberg, Videosamtale , GoMentor 24/7

7 klientudtalelser

Personligt fremmøde

Gratis Forsamtale 0 kr. Aftal tid

Når du skal vælge den rigtige terapeut for dig, er det vigtigt at du finder en, du føler dig tryg ved og kan åbne dig op overfor. Derfor tilbyder jeg en gratis og uforpligtende forsamtale, så du kan se om “kemien” er der.  Forsamtalen varer ca. 30-40 minutter.

Terapi - en til en session 900 kr. Aftal tid

Mod seksuelle problemer / forholds problemer / følelsesmæssigt problemer.


Personlig Grundforløb - 5 sessioner 4.000 kr. Aftal tid

Seksuelle problemer / Forholds problemer / Følelsesmæssigt problemer. Et struktureret forløb, hvor vi sammen planlægge processen, udvikling og vejen fremad. Problemstillinger som dem, jeg arbejder med, er ofte dybt forankret i os, og det plejer at kræver flere sessioner at få gennemarbejdet problemet og indarbejdet nye strategier. Min erfaring fortæller mig at succesraten er betydeligt højere ved forløb af 5-10 sessioner. Derfor tilbyder jeg som udgangspunkt et forløb af 5 sessioner.

Er du i tvivl? Ring kundeservice på 53 73 21 50

42 67 57 97

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Basic 199 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.)

GoMentor 24/7 Live 349 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 2 x 30 min. videosamtale eller live-chat pr. måned.

GoMentor 24/7 Live+ 449 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 4 x 30 min. videosamtale eller live-chat pr. måned.

Er du i tvivl? Ring kundeservice på 53 73 21 50

42 67 57 97

Videosamtaler

Gratis Forsamtale (GoMentor videosession) 0 kr. Aftal tid

Når du skal vælge den rigtige terapeut for dig, er det vigtigt at du finder en, du føler dig tryg ved og kan åbne dig op overfor. Derfor tilbyder jeg en gratis og uforpligtende forsamtale, så du kan se om “kemien” er der, før du brug penge.  Forsamtalen varer ca. 30-40 minutter og foregår online eller i Frederiksberg.

Terapi - en til en session (GoMentor videosession) 900 kr. Aftal tid

Seksuelle problemer / Kærligheds problemer / Forholds problemer / Følelsesmæssigt problemer. 

Personlig Grundforløb - 5 sessioner (GoMentor videosession) 4.000 kr. Aftal tid

Seksuelle problemer / Forholds problemer / Følelsesmæssigt problemer. Et struktureret forløb, hvor vi sammen planlægge processen, udvikling og vejen fremad. Problemstillinger som dem, jeg arbejder med, er ofte dybt forankret i os, og det plejer at kræver flere sessioner at få gennemarbejdet problemet og indarbejdet nye strategier. Min erfaring fortæller mig at succesraten er betydeligt højere ved forløb af 5-10 sessioner. Derfor tilbyder jeg som udgangspunkt et forløb af 5 sessioner.


Er du i tvivl? Ring kundeservice på 53 73 21 50

42 67 57 97

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Sex og Relationship Coach Sutton Atkins - Terapeut, Coach, Kærlighedscoach, Sexolog, Parcoach, Parterapeut

Beskrivelse

English below...


Du er ikke alene om at sidde fast i dit parforhold, eller ønske dig mere fra dit sexliv. Jeg hjælper hver dag personer med problemstillinger som disse:  


“Vores kommunikation er ikke god nok, vi misforstår hinanden, og kan ikke blive enig om mange ting, små som stor. Det påvirker negativ vores glæde, lyst og nærvær.”


“Jeg føler mig ensom i mit parforhold. Min partner bruger utrolig meget tid på sit arbejde og underprioriterer mig og vores barn”


“Jeg føler mig ikke længere seksuelt tiltrukket af min partner. Sex føles mere som en pligt end lyst”


“Jeg har meget stress, sover dårligt, og har mistet lysten til intimitet og nærvær.”


“Min partner har ikke længere lyst til sex. Hun siger hun elsker mig, men jeg føler, jeg lever i ufrivilligt cølibat.”


“Vi skændes ofte over små ting, og misforstår hinanden, og så går stemningen ned i en ond spiral”


“Jeg er utilfreds med mit sexliv, men ved ikke hvordan jeg skal konfrontere min partner. Jeg er bange for at udtrykke mine inderste ønsker.”


Hvis du går rundt med lignende tanker, skal du vide, at der FINDES en løsning på dit problem, og det ER muligt at få dine behov opfyldt og tilgodeset.


Vi lever kun en gang, så hvorfor “nøjes” eller gå rundt og ønske noget bedre? Du har nogle behov, der ikke bliver dækket, og nogle ønsker der ikke bliver opfyldt. Det er hverken fair over for dig eller din partner, at det fortsætter sådan.


Jeg er her for at hjælpe dig med at leve et et mere tilfredsstillende liv, hvor du kan få mere af det, du så inderligt længes efter.


Gennem terapi hjælper jeg dig med at:
 • Finde ud af, hvorfor du oplever, det du oplever.
 • Få klarhed omkring dine egne behov (og din partners) - og få sat ord på dem
 • Lære dig hvordan du kan ændre din egen adfærd og kommunikationsstil, så du kan fremkalde en anden - mere ønskværdig - adfærd i din partner.

Jeg giver dig plads til at udtrykke dine følelser, behov, tvivl og fantasier i et trygt og sikkert rum, fri for (for)domme. Mit mål med terapien er at ruste dig med praktiske værktøjer og øvelser, du kan tage hjem og bruge med det samme, så du hurtigt kan begynde at opleve positive ændringer i dit forhold og sexliv.


Lidt om mig - din Relationship Coach og terapeut

Hej! Jeg hedder Sutton Atkins. Jeg har gennem de sidste 20 år arbejdet med menneskers psyke på tværs af forskellige kulturer. Mange af mine klienter har stået i problemer, og nogle i alvorlige livskriser, da de kom til mig, og jeg har hjulpet dem over på den anden side, hvor de igen kan nyde livet.  (Du kan læse mere om mig på min egen hjemmeside, ved at klik på knappen “Link til egen hjemmeside” i min ‘Biografi’, under adressen, næsten øverst på siden her, lige efter alle 'ydelser'.)


Jeg specialiserer mig i terapi til dig der er i forhold og har seksuelle problemstillinger, hvor jeg hjælper mine klienter med at finde en løsning, der tilgodeser deres behov uden at harme deres partner. Der findes mange årsager til, hvorfor vi oplever problemer i vores parforhold og sexliv. En af de mest fundamentale årsager er, at vi ofte ikke forstår vores egne behov særlig godt, eller også har vi misforstået vores partners behov. Mange personer oplever også problemer med at få sat ord på deres ønsker og behov.


De er tit blevet mødt af en mur af uforståenhed og modangreb, når de har prøvet at formulere sig overfor deres partner. Derfor har de næsten opgivet at få deres ønsker tilgodeset. I nogle tilfælde har dette ledt til lavt selvværd, nedtrykthed og angst.


Forløb med høj succesrate

Når du opsøger hjælp hos mig, kommer du for at få løst et problem, der nager dig. Det er vigtigt for mig, at du opnår et tilfredsstillende resultat med vores sessioner, så du kan leve et bedre og mere lykkeligt liv. Sessionerne kan foregå online eller på min adresse i Frederiksberg, og jeg tilbyder både terapi på dansk og engelsk.


Kom i gang nu med en GRATIS forsamtale

Når du skal vælge terapeut, er det vigtigt at du finder en, du føler dig tryg ved og som du kan åbne dig op overfor. Derfor tilbyder jeg en gratis og uforpligtende forsamtale, så du kan se om “kemien” er der. Hvis ikke du vælger at gå videre, er vi lige gode venner af den grund. Gratis forsamtalen varer ca. 30-40 minutter. Book ved at klikke på knappen øverst i højre hjørne af denne side.  


Jeg glæder mig til at høre fra dig.


Sutton Atkins

Sex og Relationship Coach
English: 


Feeling stuck in your relationship? Or longing for a better sex life? You're not alone!

Every day I help people (just like you) live a more fulfilling intimate life, and get more of what they so deeply desire.


Through therapy I help you:

 • Discover the “why” behind what you experience
 • Get clarity about your needs (and those of your partner)
 • Change the way you communicate, so you can finally get (more of) what you want from your partner.


I create a safe space for you to express your feelings, needs, doubts and fantasies. My goal is to give you practical tools that you can start using right away (so you can benefit from the results sooner rather than later).


A bit about me – your Relationship Coach. 

Hi, I’m Sutton Atkins!

I help people get the sex and love life they deserve.

For the past 20 years, I’ve coached many wonderful people across the globe. Starting out in sports, then moving on to personal development and life-style coaching; today, I specialise in sex and relationship coaching for both monogamous and non-monogamous individuals. I help my clients find a solution that meets their own needs, while also taking their partner’s needs into consideration. Many feel stuck in a rut when they come to me. For some, their worries seem like an insurmountable obstacle. Others are in the midst of a life crisis. My role is to help you navigate your way through the situation you’re in, until you reach the other side. Because on the other side, there’s a life full of the happiness, desire and intimacy you’re craving. I will help you get there!  (You can read more about me on my own website by clicking on the “Link til egen hjemmeside” button in my 'Biografi', below the address, at the top of the page here, just below all my 'services'.)


Today, I dedicate my life to helping others get the best out of their relationship (not only with their partner, but also – and especially – with themself). Many times we give up too soon on something that could be very special. Either we leave our partner (for another) or we stick around in a relationship that isn’t very fulfilling. Maybe even harmful to us. But often there’s a lot we can do to get that exciting relationship we want and desire.


We just need to learn a little guidance to see through the clouds. Sometimes that means staying in the relationship we’re in and really cultivating that. Other times it means realising our priorities are so far away from each other that we need to part and focus more on ourselves. In either situation, it’s nice to have a guiding, non-judgemental friend by your side. That’s what I’m here for. I’ll teach you to use love as a tool to get more of what you want, live a more exciting life and feel deeply fulfilled.


You’re not the only one who’s feeling stuck in your current relationship.


Every day I help people just like you, who come to me with thoughts like these:

“I feel lonely in my relationship. My partner spends so much time at work and prioritises neither me or our son. I feel completely disconnected.”


“I no longer feel sexually attracted to my partner. Sex feels more like a duty than desire.”


“I’m so frustrated. I’m going through a stressful time. I hardly sleep and I get irritated by the thought of sex or intimacy. I’m pushing my partner away even though I really need him right now.”


“My partner no longer wants sex. She says she loves me, but I feel I live in involuntary celibacy. I feel unwanted and it makes me feel unhappy.”


“I feel more like my spouse’s secretary than his lover. His wishes always weigh out mine, and when I ask for something, he always ignores it. “


“I’m unhappy with my sex life, but don’t know how to confront my partner. I’m afraid to express my innermost wishes. He’s so vanilla and I’m afraid my desires might hurt him.”


Today can be the start of a happy relationship and a fantastic sex life.


No matter how hopeless you think your situation is, know that you are not alone. Every day I help people who have the exact same feelings as you, and who are in similar situations to yours. While it may seem impossible right now, let me assure you that it IS possible to have a happy relationship and a great sex life that perfectly meets your needs AND those of your partner. It doesn’t have to be “either, or”. Book a free discovery call with me today and start your journey towards a more fulfilling life.


Book a FREE discovery call

I know it’s important to find a therapist you feel comfortable about opening up to. That's why I offer a free discovery call, so you can get to know me before you commit to working with me. The discovery call lasts approx. 20-40 minutes and takes place online or in my clinic in Frederiksberg. To book simply click on the “Gratis forsamtale” button in the upper right corner of this page. 


I look forward to hearing from you.


Sutton Atkins

Sex and Relationship Coach

Klientudtalelser

Isabella - "”Hej Sutton, det var meget let at tale og dele mine følelser med dig, tak. Det havde jeg forventet, men du ved aldrig ... Så du sætter fokus på nogle vigtige overvejelser på en mild måde. Udfordrede også mit syn (og Martins) om aldersforskellen ved at tilbyde et andet perspektiv, god! og det er faktisk et pænt eksempel på, hvorfor han og jeg ikke kun har brug for at tale med hinanden, når vi er i denne boble af os lige nu. Jeg ser frem til at se, om LL-testen afslører interessante pointer, og vil naturligvis fortælle dig det. Jeg føler, at det ville være meget rart og nyttigt for mig at mødes igen om et par uger og måle, hvad udviklingen måtte have været. Ethvert input, du måske har lyst til at sende min vej i mellemtiden, er velkommen. ”"  Læs mere  Læs mindre

Peter H.  - "Jeg var sygemeldt med stress, manglede lyst til sex, kunne ikke overskue nærvær og havde i flere år dårlig søvn. Gennem flere sessioner med Sutton, oplevede jeg i mindre grad angst og bedre søvn. Jeg blev gradvis stærkere og mere robust, og kan bedre tackle problematiske situationer og samtidigt, negative følelser påvirker mig mindre. Nu har jeg overskud til at fokusere på de positive ting i mit liv, motionere mere og generelt er mere afslappet. Til sidst, kom min sexlyst tilbage. Der er stadig noget jeg arbejder på, men det går frem ad et trin ad gang. "  Læs mere  Læs mindre

Lis Rasmussen - "Jeg oplevede Sutton som en meget empatisk, dygtig, og oprigtig omsorgsfuld person. Jeg har været rigtigt glad for mit forløb med Sutton, og hans strukturerede arbejde med mig har betydet at, jeg har haft en stor positiv forandring for mig og mit liv. Efter min skilsmisse har jeg gået gennem en depression, var fuld af forvirring og havde angst. Men nu har jeg gået fra at være sygemeldt med depression, til nu at være en selvstændig og en mere positiv, fremadrettet, lykkelig person."  Læs mere  Læs mindre

Maria G - "Sutton Atkins har arbejdet som coach, livsstil coach, lærer og mentor med unge og voksne i forskellige stadier af deres liv. Altsammen med stor entusiasme og dedikation til sit arbejde. Sutton har en meget professionel og personlig tilgang til arbejdet med andre mennesker og er meget anbefalelsesværdig indenfor alle aspekter af det terapeutiske arbejde. "  Læs mere  Læs mindre

Bob N - "Sutton has a big value for me. I like that Sutton not only sees the problems, but can identify the root cause of each issue and set the right priorities in the improvement process. I get a lot of attention during my sessions and Sooty makes my development process well structured and efficient, I never feel alone anymore."  Læs mere  Læs mindre

Kristine – studerende  - "Jeg følte mig fortabt i en vanskelig periode i mit liv. Men efter at have haft et coaching forløb hos Sutton, føler jeg at jer er tilbage på sporet og har mere energi. Sutton er en empatisk lytter og hjælper dig med at finde de rigtige løsninger som fungerer bedst for dig."  Læs mere  Læs mindre

Lars Thomsen - "Sutton Atkins is an extremely talented and gifted person - He is very dedicated in all what he does - I highly recommend him as coach, teacher and mentor."  Læs mere  Læs mindre

Videos & blogindlæg fra denne mentor

Vis alle

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere