Susi Kirkeskov - Psykolog

Susi Kirkeskov

Psykolog

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive ubegrænset med din personlige mentor gennem et månedligt eller ugentligt abonnement. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iPad og iPhone.

Jeg hjælper dig med problemer i dine relationer, hvad enten det er i familien, med kollegerne, med vennerne eller fremmede. Susi Kirkeskov - Psykolog

Beskrivelse

DENNE PROFIL ER IKKE AKTIV OG MENTOR KAN IKKE KONTAKTES VIA GOMENTOR.

 

Jeg startede klinikken i 1983. Jeg er medlem af Dansk Psykolog Forening.


Mange mennesker oplever tit problemer i deres relationer til andre mennesker, hvad enten det er i familien, med kollegerne, med vennerne eller fremmede.

Disse problemer vil jeg kunne hjælpe dig med at komme til livs.

Hjælpen er til dig som ønsker at forbedre dit liv eller dig som er på vej ind i en svær periode af dit liv. Vi kan alle have vores grundene til at gå i behandling hos en psykolog, vi mennesker er forskellige og der er derfor også forskellige årsager til hvorfor vi vælger at gå i terapi. Jeg ønsker at komme dig i møde der hvor du er med dine problemer og dine ønsker og mål for livet.

Hvordan mærker du dine problemer?
- I din krop som:
Smerter, spændinger, ubehag, kvalme, opkast...?

- Igennem følelser som:
Irritation, vrede, tristhed, udsving, opgivelse, sorg, frygt/angst...?

- I dine tanker som:
Koncentrationsbesvær, forstyrrende tanker, mareridt...?

- I din adfærd:
Isolation, passivitet, undgåelse, rastløshed, flugt...?

Reaktionerne kan være forskellig fra person til person, men prøv at mærk efter inde i dig selv.

Hvis du allerede nu ønsker at forespørge på en konkret tid, er du meget velkommen til at benytte ovenstående links. 

Jeg vil gøre mit bedste for at imødekomme dit ønske, men kan desværre ikke garantere dig tiden, da min kalender hurtigt fyldes op. 
Du vil modtage en bekræftelse på aftalen eller et forslag til en anden tid.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.