Susanna við Streym - ID psykoterapeutstuderende

Susanna við Streym

ID psykoterapeutstuderende

Horsens

Personligt fremmøde

Susanna við Streym 400 kr. Aftal tid

Jeg tager altid udgangspunkt i DIN situation. Hos mig vil du blive mødt med NÆRVÆR, RUMMELIGHED, EN INDRE RO og ANERKENDELSE.

Er du i tvivl? Ring kundeservice på 53 73 21 50

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

  • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
  • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
  • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
  • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
  • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
  • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
  • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
  • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Jeg tager altid udgangspunkt i DIN situation. Hos mig vil du blive mødt med NÆRVÆR, RUMMELIGHED, EN INDRE RO og ANERKENDELSE. Susanna við Streym - ID psykoterapeutstuderende

Beskrivelse

Der kan være mange grunde til, at starte i terapi. Du kan komme ud for en livssituation der virker uoverskuelig, du oplever angst og depression. Måske har du udfordringer ved at sige fra og stå ved dig selv eller måske ønsker du at arbejde med dit selvværd og opleve en forandring i dit liv.

Hvor godt kender vi os selv?

Hvilken historie går vi og fortæller os selv, og hvad gør det ved den måde vi opfatter os selv på?

Er vi formet af vores barndom, eller har vi selv indflydelse på den person vi er eller gerne vil være?

Identificerer vi os med vores præstationer, vores udseende, status, mere eller mindre positive histore, positive eller negative selvbilleder, eller er det muligt bare at være med dét, der er?

Hvor befinder du dig i livet lige nu?

Hos mig vil du blive mødt med NÆRVÆR, RUMMELIGHED, EN INDRE RO og ANERKENDELSE. Jeg lægger stor vægt på at skabe tillid og tryghed i mit terapeutiske rum, så du føler dig veltilpas. Jeg vil tage udgangspunkt i dér, hvor du befinder dig, når vi mødes.

Jeg ville kunne hjælpe med at finde løsning på, hvad end det måtte være, der spænder ben for et bedre liv, det kunne bl.a. være:

At få et bedre selvværd

At finde dine styrker

At få øje på egne adfærdsmønstre der evt. spænder ben for dig

At finde livsglæden igen

At hjælpe og støtte dig i aktuelle svære livssituationer omkring eksempelvis job, skilsmisse, stress, eksamen, spiseforstyrrelser, angst, depression eller sorg

Der er INTET “problem” der er for lille at komme med i mit terapeutiske rum.

Jeg er uddannet sygeplejerske med en sundhedsvidenskabelig overbygning og har mange års samtaleerfaring..

Sessionerne varer omkring mellem 60-90 min. og koster 300 kr.

Der ydes rabat til studerende med fremvisning af studiekort samt ledige.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere