Stine Holtan - Psykoterapeut

Stine Holtan

Psykoterapeut

København K, Videosamtale

4 klientudtalelser

Personligt fremmøde

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Psykoterapi 800 kr. Aftal tid

Terapi for unge studerende under 25 år, pensionister, arbejdsløse 500 kr. Aftal tid

Kunstterapi 850 kr. Aftal tid

Kunstterapi 3 gange 2.100 kr. Aftal tid

Kropsbehandling med Access Bars 800 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

89 88 67 50

Videosamtaler

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Psykoterapi (GoMentor videosession) 800 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

89 88 67 50

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Jeg støtter dig i at blive mere dig selv, også sammen med andre. Stine Holtan - Psykoterapeut

Beskrivelse

Hej og velkommen til min profil

 

Føler du:

 • Stress og overvældelse?
 • Manglende selvværd?
 • At frygt og bekymring af og til tager over?
 • Brænder du inde med sorg eller vrede eller andre stærke følelser?
 • Eller føler du, at du ikke får levet dig selv ud?

Udgangspunktet for terapi hos mig er:

Det du har brug for lige nu. Du kan måske spørge dig selv: Hvad er vigtigt for mig lige nu? Hvad er det, der står i vejen for, at jeg kan få det bedre og gøre det, jeg gerne vil?

 

Du er unik og skabt til at hele, så en af de ting, du lærer hos mig, er at lytte til dig selv, at passe på dig og kende din krops signaler. Jeg vil støtte dig i det, der er godt for dig.

 

Min psykoterapi er et samarbejde, hvor jeg støtter dig i de ting, du har ønske om at arbejde med for at få det bedste ud af dit liv. 

 

Hvad du kan forvente under en session med mig:

 • Vi taler om hvad du tænker, føler og gør.
 • Vi ser på grunden til, at du har det, som du har.
 • Vi undersøger dine relationer og din hverdag.
 • Vi skaber ro i kroppen og sindet.
 • Vi finder ud af, hvordan du kommer videre med, det du ønsker.

 

Nogle af mine erfaringsområder:

 • Angst, bekymring: Måske kender du det, at små ting kan blive uoverkommelige, fordi du bekymrer dig for meget. Det kan føles som om, at det vokser inde i hovedet på én og kan udmønte sig i angst, depression og manglende selvværd. Du kan komme til at bruge meget af din energi på at holde sammen på dig selv.

 

 • Stress: Er hverdagen blevet uoverskuelig af alt for mange gøremål og er følelser kommet i klemme af for lidt tid? Har du svært ved at sige nej og begrænse opgaver og krav fra omgivelserne, kan du føle dig overbebyrdet og at harddisken er fyldt mere end helt op. Stress bygger ofte på mange forskellige årsager, ydre og indre faktorer. Stress skyldes bl.a. at man ikke har lyttet eller reageret på sin krops og psykes signaler og tæret for meget på sine ressourcer. Det kan også skyldes ydre årsager, der skal gøres noget ved.

 

 • Psykisk sårbarhed, sensitivitet (HSP): Måske føler du dig sårbar og uden filter overfor verden. Eller du kan have stor sensitivitet; det betyder at man tager alt for meget ind i forhold til, hvad man kan bearbejde. At sanse stærkt giver mange indtryk og impulser i hjernen, der skal arbejdes for at skabe balance og afspænding. Du kan få hjælp til, hvordan du passer godt på dig selv.

 

 • Lavt selvværd: Mange lider af lavt selvværd, pga. deres historie, nederlag eller pga. for høje krav til sig selv. Man ønsker enten at levere det perfekte, og man leverer meget uden at blive tilfreds selv. Eller man undgår at præstere, fordi man giver op inden og lever et tilbagetrukket liv i skyggen uden at føle, man har realiseret sig selv. Måske har der ikke været nok støtte og opbakning igennem livet.

 

 • Ensomhed: Føler du dig alene og ensom og mangler nogen at dele med, kan første skridt være at se en terapeut. Der skal overvindelse til at række ud efter andre, når man knap nok har modet, måske pga. negative oplevelser og nederlag. Tør du tage det første skridt, kan det være det skridt, der ændrer din situation.

 

 • Gået i stå: Synes du, at du ikke får brugt dig selv nok? At du har mere i dig, som du selv og verden kunne få mere gavn af? Føler du, at vanerne har taget over, og dagene ligner lidt for meget hinanden, eller at der ikke er så meget plads til sjov, men at det hele er blevet for pligtbetonet? Vores hjerner er skabt til at lære lige meget, hvor gamle vi bliver, men hjernen er også god til at køre i ring og trænger til at få nye idéer jævnligt for at udvikle sig. Jeg kan støtte dig i at få mere kreativitet ind i hverdagen, da kreativitet og problemløsning er mit speciale.

 

 • Skam: Er du ramt af skam, kan det være, at du bærer på noget, som er ulideligt at være alene om. Måske bebrejder du dig selv, og tror at andre vil hade dig, hvis de kendte din hemmelighed. Måske har du følt dig anderledes og forkert og har skyldfølelser over det. Måske er det andre, der har fået dig til at føle sådan, men nu er du den, der er hårdest ved dig selv. Den onde cirkel kan brydes, når du tør at gøre op med tavsheden.

Om Stine:

Siden 2002 har jeg arbejdet med sårbare mennesker og særligt sensitive, unge i klemme i familien, Børn og voksne af alkoholikere og psykisk syge, mennesker med spiseforstyrrelser, med tvivl omkring identitet, tro, religion. Udover det har jeg bl.a. arbejdet med lavt selvværd, personlighedsforstyrrelser og relationsforstyrrelser.

 

Jeg arbejder med stresshåndtering og stressreduktion ved at arbejde med regulering af nervesystemet ud fra de nyeste teorier om den tredelte hjerne. Her bruger jeg både åndedrætsteknikker, kropsøvelser, visualisering og meditation efter behov.

 

Min uddannelse indbefatter:

 • Psykoterapi
 • Integrativ kunstterapi
 • Drømmeterapi
 • Basis familieopstilling
 • TFT/EFT Tankefeltterapi og Emotionel frihedsteknik

Metoder og teknikker bruges efter behov, men kun i samråd med dig, da jeg altid lytter til dine behov.

 

Kunstterapi:

Kunstterapi er lige som tegneterapi og billedeterapi samt drømmeterapi og visualisering fyldt med metoder med henblik på at åbne op for din indre verden og komme ud i verden med dine ressourcer. Det skaber et kreativt flow. Det bruges f.eks. til at finde dine ressoucer og opbygge styrke og mod.

 

Billeder kan fortælle mere end mange ord og kan også bruges til at formulere svære følelser, når ord ikke slår til. Kunstterapi er ikke specielt for kunstnere men låner metoder fra kunstens felt. Det kræver altså ingen forudgående kendskab.

 

Kropsbehandling med Access Bars®:

Access Bars® betyder adgang gennem barrierer og er en blid behandlingsform, som kan sammenlignes med meget let akupressur, - at holde på punkter.

 

Du ligger ned under behandlingen, påklædt og modtager let berøring hovedsagelig på hovedet i 1 time og 15 min. Det kan sammenlignes med zoneterapi  - på hovedet - bare uden smerter.

 

Der er 32 punkter, som berøres meget blidt, og derved frigøres blokeringer og spændinger i kroppen. Dit parasympatiske nervesystem aktiveres, så kroppens egen regenererende evne begynder at tage over. Punkterne er forbundet med forskellige livsområder, som kan tages op undervejs, men man kan også vælge at modtage uden at bruge ord. Behandlingsformen fungerer meget fint som supplement til stresshåndtering, regulering af nervesystemet, regulering af forskellige fysiske, psykiske og følelsesmæssige forstyrrelser og personlig udvikling.

 

Behandlingen virker meget afspændende, løsner ophobede spændinger og frigører energi. Det er som at få vendt batterierne rigtigt, så kroppens energibaner kan få et bedre flow.

 

Det er også rigtig godt til børn og unge, børn med ADHD og opmærksomhedsforstyrrelser.

 

Basis Familieopstilling

Vi ser på din historie og din familie gennem opstillinger med symboler og figurer, der repræsenterer din familie. Her får du klarhed over, hvilke mønstre, der ligger i netop i din familie. Mønstre kan både være en tryghed og sikkerhed men kan også være fastholdende og strammende. Ved at se mønstret udefra kan du begynde at lave dit eget mønster for, hvordan du vil agere i din familiestruktur.

En familie kan med fordel deltage i familieopstilling sammen og se på deres egen dynamik og problematikker.

 

Praktisk

Jeg tilbyder psykoterapi og kunstterapi i mit lokale på Christianshavn. Du kan også få en videosamtale, hvis du bor langt væk. 

 

Du er velkommen til at ringe og få en lille forsamtale, så du kan vurdere, om det er noget for dig. Tager jeg ikke lige telefonen, så læg endelig en lille besked, så vender jeg tilbage til hurtigst muligt.

 

Afbud skal ske senest 24 timer før aftalte tid -- ellers betales fuld pris for sessionen. Du kan melde afbud via mail eller telefon.

Klientudtalelser

Jonas Hammarberg - "Kunstterapien har for mig været en del af min personlige udvikling, som et led af en større proces. Særligt kendetegnet for denne terapiform, har været rummet, eller denne tilstedeværelse sammen med et andet menneske, hvor der ikke nødvendigvis fokuseres på det verbale, men at livet i mig, kan få et sprog igennem eksempelvis et billed, eller en figur i ler. Hvor følelserne, livet i min egen indre verden, taler og former sig til et sprog, der derefter kan sættes ord på og på en måde komme tilbage til mig igen, fordi jeg hermed er blevet mødt i, hvad jeg indeholdte i denne indre verden. Altså en god vej ind til mit indre jeg, som indbyder på en nænsom måde, at formulere hvordan jeg har det. Jeg kunne særligt godt lide at tegne med oliefarver, de var gode, grundet den måde man kunne bruge fingrene til at rette nogle af detaljerne til, så udtrykket på papiret blev det rigtige. Her var der også mange farver at vælge i mellem, så for mig kunne jeg altid komme frem til det - livet på papiret. Interessant var det så også at lave en bagsidetegning på, hvad jeg havde lavet, for derefter at forholde mig til, hvad det udviklede sig til. Det er stadig en del, jeg bruger i min verden, for min egen lille familie. Særligt ved kunstterapi er vejen til den indre verden, der ikke bliver gjort til skamme, eller hvor jeg som menneske ikke behøver at frygte at sige noget "forkert". I kunstterapien er der plads til livet indeni, så hvis man som jeg, har haft svært ved at sætte ord på følelser eller oplevelser af, hvordan det føles at være mig, kunne kunstterapien åbne op for veje og bruge mine fingre som talerør, ved en tegning af blandt andre tegninger, en ørn der flyver over en græsmark og får øje på et lille dyr gemt nede i dybet af disse strå. På hvilken måde har kunstterapi gjort noget godt for dig? Som en del af min egen proces, har kunstterapien bidraget til at livet som mig er okay. Dvs. Det har løsnet op for tanker og indre konflikter. Kunstterapien har bidraget med at udvikle både mit indre sprog og også min evne til at sætte ord på de følelser jeg har her og nu. "  Læs mere  Læs mindre

Sus Gruner - "Et kunstterapi forløb for mig har betydet, at jeg hurtigere kom ind til sagens kerne i de problemstillinger, jeg kom med. Derudover fandt jeg hurtigere ind til mine egne iboende ressourcer, som virkede beroligende og healende på mig. Du kommer hurtigere ind til kernen af problemstillingen, fordi du arbejder udfra det, du skaber, som bliver samtalepunktet mellem dig og terapeuten. På den måde kan du bedre se din egen problemstilling lidt mere udefra, end hvis du sidder som midtpunktet hos terapeuten. At skabe en figur af ler, som illustrerede min problemstilling. Og derefter ændre på situationen ved at tegne en tegning jeg kunne placere lerfiguren i et mere omsorgsfuldt og beskyttende miljø. Dette har virket healende og beroligende på mig. Mine egne indre processer er gået hurtigere og jeg er blevet bedre til finde mine egne iboende ressourcer, fordi de er blevet tydelige for mig under kunstterapi forløbet. "  Læs mere  Læs mindre

Alionah V. Larsen - " Under kunstterapi kunne jeg tage hul på nogle aktuelle problemstillinger, jeg havde i mit liv, kigge nærmere på mine skyggesider og andre aspekter i forhold til det private og arbejdsliv. Ved hjælp af Stines dybe empatiske nærvær og vise tilgang kunne jeg se, hvordan jeg kunne skabe et dynamisk samarbejde mellem mine feminine og maskuline sider, og se lys i mørket i en fase, som var enorm betydningsfuld i mit liv. Det har givet mig mere åbenhed samt centrering, forståelse og rummelighed, som jeg har gavn af i mit hverdagsliv, relationer med andre og i min selvudvikling. Det var en stærk ressource oplevelse at være hos Stine. Kan varmt anbefales."  Læs mere  Læs mindre

Bettina Højsgaard - "Jeg har haft fornøjelsen af at være sammen med Stine i et forløb. Udbyttet af det, oplever jeg som, at jeg er blevet ”større” inden i. En fornemmelse af mit rum til at takle de udfordringer livet byder på en mere hensigtsmæssig måde. Stine har med kunstterapien på en meget nænsom måde fået åbnet op til områder, der har givet erkendelser fra fortiden, der har gjort mig stærkere i det liv, jeg har nu. "  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere