Stine Gram

Coach, Kærlighedscoach, Datingcoach, Mentor, Mentaltræner

Videosamtale , GoMentor 24/7

6 klientudtalelser

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Live 349 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 2 x 30 min. videosamtale eller live-chat pr. måned.

GoMentor 24/7 Video 299 kr. /uge Tilmeld

Afhold videosamtale med mig, når du har tid og lyst, alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 4 x 30 min. videosamtale pr. måned.

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Oplever du de samme problemer i kærlighedslivet igen og igen, så kan jeg hjælpe dig med at bryde dit kærlighedsmønster. Stine Gram - Coach, Kærlighedscoach, Datingcoach, Mentor, Mentaltræner

Beskrivelse

Hvad kan jeg hjælpe dig med?


Jeg hjælper dig med at bryde dit kærlighedsmønster, så du kan finde ind til din power og tiltrække den mand, du længes efter, eller genoprette magtbalancen i dit forhold.


Med min hjælp kan du tage styringen over dit kærlighedsliv, så du ikke længere føler dig magtesløs, som  du måske har gjort indtil nu. Måske har du prøvet at elske for meget og få alt for lidt kærlighed tilbage, at tage alt for meget ansvar for at få forholdet til at køre, at blive frustreret over ikke at få dine egne behov opfyldt, at være stresset i et nyt forhold, fordi du bruger alt for meget energi på at bekymre dig om, hvor han står i forhold til dig ... og listen kunne blive ved.


De kvinder, jeg hjælper, oplever ofte disse problemer:

 • Tiltrækker de forkerte mænd.
 • Giver for meget og får for lidt tilbage.
 • Går på kompromis og lader sig nøjes.
 • Har svært ved at udtrykke deres behov.
 • Glemmer sig selv i et forhold.
 • Bliver overoptaget af manden, hvilket gør dem stressede.
 • Føler uro og bekymring i forholdet, da de er bange for at miste.
 • Kommer til at ødelægge forholdet, fordi de bliver omklamrende.
 • Har ikke særlig god kontakt til deres feminine energi, som mænd tiltrækkes af.


Kort sagt, har du ondt i kærlighedslivet og brug for, at det skal tage en ny drejning, så du får et tilfredsstillende forhold og en ro indeni, hvor du mærker og respekterer dine egne behov, så vil jeg opfordre dig til at kontakte mig. Det er lige præcis de problematikker, jeg hjælper kvinder med at håndtere. Både singlekvinder, der gerne vil bryde deres mønster, før de giver sig i kast med det næste parforhold, og kvinder, der er i et forhold og ikke ønsker at ødelægge det.


Jeg vil give dig mere viden om det modsatte køn, om parforholdets dynamikker og om datingens faser, hvis det er relevant i dit tilfælde. Med den viden vil du stå meget bedre, fordi det vil give dig en forståelse og ro, så du ikke længere reagerer impulsivt, men kan tage den med ro. Og med fornyet fokus på dig selv og dine behov har du, hvad der skal til, for at skabe et optimalt fundament for at finde kærligheden.


Jeg holder mig løbende opdateret med hjælp fra de bedste internationale kærligheds- og dating-coaches og deltager jævnligt i nye undervisningsforløb, som mine klienter får gavn af.

Seneste undervisningsforløb:

 • Fast Track To mr. Right af international datingekspert Matthew Hussey
 • Relationship Ready af parforholdseksperterne Jack Butler og Clayton Olson
 • Powerfully Feminine Intensive af specialist i feminin power Candice Oneida.


Klientudtalelser

Anna - "Jeg har anbefalet dig til alle dem, jeg kender."  Læs mere  Læs mindre

Inge Lise - "Jeg havde ikke forventet, at det ville gå så dybt. Jeg ved ikke, hvad jeg havde forventet, men jeg kan næsten ikke genkende mig selv, og nu gør jeg bare ting, som jeg førhen ikke ville have gjort i det her tempo. Der ville jeg nok have ’holdt ud’ lidt længere."  Læs mere  Læs mindre

Merete - "Der er bare sket så meget, efter at jeg er startet hos dig. Alle omkring mig kan mærke det og se det, og det er helt vildt. Jeg er bare så glad."  Læs mere  Læs mindre

Lone - "Jeg synes, du skal vide, at jeg efter vores samtale mødte en rigtig dejlig mand. Vi har den mest trygge, kærlige, ærlige og dejlige relation, hvor jeg kan læne mig tilbage, tage imod og være ’honningkrukke’ og feminin. Tak for samtalerne, de hjalp mig godt på vej *****"  Læs mere  Læs mindre

Dorte - "Jeg tror virkelig, det her er godt for mig, for bare i den her ene besked har du fået sat ord på ting, jeg måske godt vidste aller inderst inde, men ikke turde indrømme. Du er fandme god! For, ja, det giver rigtig meget mening."  Læs mere  Læs mindre

Sara - "Med Stines hjælp kan jeg nu i langt højere grad være i relationer og i meget højere grad være mig. Jeg kan være til stede i stedet for fanget i angst og vildrede. Et ekstra gode er, at mange af mine kropssmerter er blevet mindre. F.eks. har jeg ikke spændingshovedpine og nakkesmerter hver dag, og nogle dage slet ingen smerter. Stine bruger en metode, der virkelig virker. Derudover er min oplevelse, at Stine er meget interesseret i at hjælpe andre mennesker. Hun er sympatisk, og vigtigst af alt er jeg blevet mødt i øjenhøjde og af et menneske, der virkelig ser værdien i andre mennesker. Jeg er utrolig glad for, at jeg hørte om Stine."  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.