Søren Krestian Storgaard Lorentzen - Coach, Mentor, Supervisor

Søren Krestian Storgaard Lorentzen

Coach, Mentor, Supervisor

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

  • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
  • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
  • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
  • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
  • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
  • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
  • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
  • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

I mere end 42 år har jeg arbejdet med unge og voksne mennesker. Søren Krestian Storgaard Lorentzen - Coach, Mentor, Supervisor

Beskrivelse

Denne mentor har ikke længere en aktiv profil - kontakt GoMentor support for hjælp med at finde en anden

Hvad er coaching

Coaching er en måde at få skabt mulighed for at ændre sit liv. Uanset hvad der er målet, vil min coaching handle om i et ligeværdigt samarbejde, mellem dig og mig. Du har selv løsningen, jeg hjælper dig med at finde vejen ind til forandring. Ofte er der skjulte ressourcer i dig, dem skal vi sammen have fundet frem. Du vil derefter hurtig formå at bane vej for personlig vækst og positiv forandring.


Hvordan foregår coaching

Der er helt op til dig, om din session, skal foregå med online video, eller du ønsker at møde op fysisk hos mig. Jeg arbejder med flere metoder, hvor du som klient får tilpasset din session, så den passer lige netop til dig.

Ved første møde skal vi lige se hinanden lidt an. Kan vi skabe fælles kemi? 

Det er vigtigt vi hurtigt får opbygget en god relation. Et af nøgleordene i vores fælles arbejde, vil være ærlighed. Derfor er en session hos mig et frirum, hvor du kan tale helt frit, det handler kun om dig. Det du fortæller mig, bliver kun mellem dig og mig.


Har du en diagnose

Hvis du har diagnosen eksempel vis ADHD – ADD eller en anden diagnose, kan jeg give dig en klare forståelse for din diagnose. Samtidig kan jeg hjælpe dig med at skabe overblik og hjælpe dig med at opbygge strategier. ADHD kan ikke helbredes og det skaber udfordringer i livet, men man kan lære at leve godt med diagnosen.

Selv om du ikke har en diagnose, men har svært ved at komme godt igennem hverdagen, kan jeg hjælpe dig.

Måske du som pårørende, ønsker viden om en diagnose og på den måde få en forståelse for, at hverdagen kan lettes, når man har indsigt i en diagnosen.


Om mig

Mit navn er Søren Storgaard Lorentzen. I mere end 42 år har jeg arbejdet med unge og voksne mennesker. Dels som institutionsleder og dels som hjemmevejleder, hvor mit felt hovedsagelig var voksne med ADHD- og andre problematikker. Alle med en mistet selvtillid og en del havde også mistet troen på udsigten til et godt liv. I en del år har jeg arbejdet med succes, som mentor for unge i længerevarende arbejdsprøvning.           

                                                     

Jeg har en rolig, anerkendende og positiv tilgang til mine med mennesker. I mit arbejde er det ofte lykkes mig gennem anerkendelse og respekt, at skabe selvtillid og motivation. Ligeledes er jeg vant til at arbejdet ud fra dine egne ønsker og ressourcer. Som menneske er jeg rolig, tålmodig, evner empati. Samtidig er jeg fastholdende og målbevidst.


Har altid kunnet gøre en forskel, for de mennesker der har ønsket min hjælp, derfor skal du være hjertelig velkommen til at kontakte mig.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere