Mjølner Rankenberg - Kropsterapeut

Mjølner Rankenberg

Kropsterapeut

14 klientudtalelser

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

ManuVision Behandling/Kropsterapi der hjælper DIG Mjølner Rankenberg - Kropsterapeut

Beskrivelse

Denne mentor har ikke længere en aktiv profil - kontakt GoMentor support, hvis du vil have hjælp med at finde en anden.


Kropsterapeutisk behandling handler om at få overskud og frihed til at være den du gerne vil være i alle dine relationer. At komme i kontakt med hvem du er, og turde give slip på de vaner, mønstre og spændinger der holder dig tilbage.


Behandlingen er kropsterapi baseret på ManuVision Behandling og kinesisk medicin. Begge er effektive til at afhjælpe både fysiske og psykiske spændinger, ubalancer og problemer. Helt kort - en måde at få hjerte, hoved og følelser koblet sammen ved at arbejde med kroppen som udgangspunkt.


Kroppen påvirkes af hvordan vi oplever og agerer i vores liv og ofte begrænser os selv - i frygt for afvisning og konfrontation med vores egen sårbarhed.


Vi påvirkes altså af, hvad vi oplever i livet og disse påvirkninger sætter sig som ubalancer, spændinger og smerter i kroppen og rammer os også mentalt og følelsesmæssigt. Med kropsterapi løsnes der op for disse spændinger og ubalancer.


Jeg får dig til at mærke din krop på en ny måde, og hvordan den hænger sammen med hvem du er. De spændinger og mønstre som din krop og dit hoved er klar til at give slip på kommer fri. Du får tid til at integrere det du har lært og går fra behandlingen med en anden og friere fornemmelse.


I et trygt rum, med dig i fokus, får du og din krop ro til helt at give helt slip på alle de gamle mønstre og vaner, du går rundt med - og som giver dig stress, spændinger, hovedpine og smerter.

 

Jeg kan også hjælpe dig, hvis du har symptomer på:

 • Angst
 • Depression
 • Lavt selvværd
 • Perfektionisme
 • Kontrolbehov og behov for styring

 

Sådan foregår selve behandlingen

Først har vi en kort samtale, hvor du fortæller mig om dine udfordringer. Herefter kommer du op på briksen og din krop bliver løsnet helt igennem med massageteknikker, guidet åndedræt, afspænding, stræk, og tryk.

 

Du behøver ikke at tro på noget som helst for at behandlingen virker, men bare give dig hen og mærke dig selv på en ny, dybere og federe måde.


Kontakt mig ganske uforpligtende og hør hvordan jeg kan hjælpe dig.

Klientudtalelser

Jacob - "Tak for en helt fantastisk behandling idag! Jeg har aldrig oplevet en behandling der når denne til sokkeholderne! Jeg vil klart anbefale dig til alle jeg kender!! … TAK! Mange hilsner Jacob."  Læs mere  Læs mindre

Flemming Ottsen Model, Skuespiller, Ingeniør, ManuVision Elev - "“Opløftet og fri” Det er svært at beskrive hvor opløftet og fri man føler sig når man kommer ud fra en session med Søren. Når alle dine spændinger -også dem du ikke kendte til- er forsvundet, så trækker man vejret frit og ser på verden med en befriende energi og optimisme. Det har i hvert fald været min oplevelse af Manuvision behandlingen hos Søren. Det var en overraskende stærk og følelsesladet proces at få løsnet op, og jeg skal klart have en session igen. Man føler siger i gode hænder -ikke mindst på grund af Sørens behagelige væsen og indlevende facon. Prøv en behandling, det er en fantastisk oplevelse!"  Læs mere  Læs mindre

Mai-Britt Frøkiær - "“Skøn følelse i kroppen” Jeg er overrasket over hvordan Søren med tryk her og der kan løsne op for mine mangeårige spændinger i nakken. Går altid fra en behandling med en skøn følelse i hele kroppen samt en oplevelse af at kende mig selv og min krop lidt bedre. Jeg vil varmt anbefale Sørens behandlinger!"  Læs mere  Læs mindre

Anders Gjerløv Ernæringcoach, Kampsportsekspert - "“Søren går behageligt og grundigt til værks. Han kan med stor tålmodighed finde selv de dybtliggende spændinger, og hjælpe en til at løsne op for dem. Selv flere dage efter kan behandlingen mærkes på den gode måde. Kroppen har givet mere slip, hvilket giver mere energi, hvilket igen fører til at jeg vil behandle min krop bedre – en god start på en positiv cyklus! Jeg kan virkelig anbefale at tage sig tid til at kigge forbi Søren!!!”"  Læs mere  Læs mindre

Martin Spang Olsen Multikunstner, MSO Productions - "“Jeg har fået flere behandlinger i Manuvision-systemet af Søren Frey, og jeg kan varmt anbefale ham som en samvittighedsfuld og kompetent massør med gode indfølingsevner. Derfor har jeg også ved flere lejligheder haft ham med på mine Krop & Kontor-projekter, hvor han med succes har afhjulpet rygskader hos kontorpersonel”."  Læs mere  Læs mindre

Iben - "…Nå, men hvorom alting er, så var det faktisk rigtig dejligt – selv om jeg har lidt blå mærker på inderlårene. Og jeg synes også det har hjulpet på min lænd (som har gjort ondt konstant i et års tid – det havde jeg bare glemt indtil der blev trykket lidt på den), så jeg tror gerne jeg vil prøve det igen… (og mere begejstring får du altså meget svært ved at opnå fra en vestjysk revisor;-))"  Læs mere  Læs mindre

Pernille Jensen Midtsjællands Folkeblad - "TUSIND tak for din hjælp! Det er det hårdeste, jeg NOGENSINDE har prøvet! Uanset hvad jeg end, har tæsket mig selv igennem, er det aldrig lykkedes mig, eller nogen andre, at få hul igennem til de inderste lag af sorg, smerte, vrede, frustration og så videre… Jeg føler, som sagt, at en elefant er trådt ned af min krop… Jeg har følt mig gennemtæsket idag, er udmattet fuldstændig – men rolig med det… Det vildeste jeg har opdaget idag, er at en fod, jeg har humpet rundt på i månedsvis, med ulidelige smerter der har gjort det umuligt at gå og stå ret længe af gangen, pludselig overhovedet ikke gør ondt?? Jeg fatter det næsten ikke, og håber bare, at det holder ved. Jeg har været trist idag, så der er nok noget, der trænger til at komme ud af mit system – det føles okay, at sige, at jeg har tudet og skældt ud på den måde… God aften. Mange hilsner Pernille"  Læs mere  Læs mindre

Sandra Brix Lerche - "Hvis du spørger Mikael og jeg – er det her VERDENS BEDSTE massør. Han behandler både i jylland og på sjælland. En fantastisk oplevelse du ikke må være dig selv foruden! Det er den form der hedder ManuVison "  Læs mere  Læs mindre

Giannina Spinty Forfatter/oplæser - " “It’s a miracle!” Søren, du har gjort et eller andet helt fantastisk ved min venstre skulder….! Det er første gang i evigheder, jeg kan bruge armen, løfte den over hovedet, tage tøj af og på osv. – it’s a miracle….! :-) Derfor nok min forkrøblede lillefinger i går *Hrhr*"  Læs mere  Læs mindre

Bente, Fredericia - "fra “Nerveskader og stærke smerter” til “mit liv har fået mening igen”: På grund af en aggressiv brystkræft var jeg i 2010 igennem massive kemo og stråle behandlinger. Desværre tålte jeg ikke behandlingerne, og især efter få gange med kemo behandlingen Taxol gik det helt galt. Jeg fik nerveskader i hænder/arme og fødder/ben. Der gik et år, hvor jeg ikke var i behandling for nerveskaderne, der gav voldsomme smerter. Jeg kunne næsten ikke gå på grund af smerter i fødder og ben, fingrene var stort set ubrugelige også på grund af smerter. Ting faldt ud af hænderne på mig, og jeg opdagede det først ved lyden, når det ramte gulvet. I Sommeren 2012 blev jeg sat i behandling med medicinen Lyrica, der har den bedste effekt mod nerveskader på nuværende tidspunkt. Langsomt kom jeg ud at min totale smertetilstand. På trods af, der stadig var ubeskrivelige smerter i fødderne, begyndte jeg at gå små ture på ca. 5 min. I efteråret 2012 fik jeg den første behandling hos Søren. Jeg fik fortalt, at selve nerveskaderne kunne han ikke gøre noget ved. Men smerterne og stress fra musklerne, der lægger sig op af nerveskaderne kunne han lindre. Jeg fik 2 behandlinger med 2 dages mellemrum ca. hver 5-6 uge. Allerede efter første behandling aftog smerterne under fødderne, det var en ubeskrivelig følelse. I foråret 2013 har jeg fået 6 behandlinger, og mit liv har fået mening igen. Jeg har stadig mange smerter, men nu er de helt anderledes. Jeg har lært at de er der, og derudover kan jeg i stille og rolig tempo deltage i livet igen. Til dig derude, som måske sidder fast i din smerte situation, på grund af behandlings skader med Taxol eller anden kemisk medicin, kan jeg på det varmeste anbefale Søren. Tak til Søren…"  Læs mere  Læs mindre

Joan Hansen - "“Kom af med stress, find dig selv” “Jeg blev sygemeldt med stress og havde det rigtigt skidt. Til jul var jeg så heldig at få et gavekort til 1. behandling hos massøren. Jeg har været der i alt 4 gange. Det har været grænseoverskridende, det har gjort ondt og ikke mindst godt. Jeg har grint og grædt. Jeg trækker nu vejret helt ned i maven igen og kan mærke min krop, især efter 3. og 4. behandling, hvor det hele “rystede”. Jeg har fundet mig selv igen. Det kan klart anbefales”."  Læs mere  Læs mindre

Connie Ynddal FasterEFT Pratitioner og Personlig træner, - "“Kom i tryg kontakt med dit inderste” Jeg har indtil nu haft tre behandlinger hos Søren Rankenberg Frey, og kan kun give ham mine allerbedste anbefalinger. Det er ikke bare en traditionel massage, en ManuVision Behandling stikker så meget dybere, går ligesom igennem hele dit panser og gør at du kommer i kontakt med dit inderste, alt sammen i meget trygge rammer. Du er bare dig og det er helt ok. Forløsningen i kroppen er ubeskrivelig, han ved lige hvor han skal tage fat og det er helt uvurderligt. Det er ikke ualmindelig at du både græder og griner, så slip alle forventninger og masker og lad ham gøre dig og din krop en tjeneste."  Læs mere  Læs mindre

Karin, PhD Studerende, Rigshospitalet - "“Et wake up call” Jeg havde ischiassmerter i venstre ben og ikke kunne sidde ned i mere end ½ time af gangen. Efter få behandlinger hos Søren var smerterne væk. Som ekstra bonus fik jeg et wake up call omkring, hvad jeg byder mig selv på det mentale plan. Hos Søren er det blevet meget tydeligt for mig, hvor meget krop og psyke hænger sammen. Når jeg for alvor skal ind og give slip på en fysisk spænding, skal jeg ind og give slip på det psykiske plan og give mig selv lov til at mærke følelser, jeg har undertrykt. Tit er mit panser så hårdt, at jeg selv ikke er klar over, hvad der har tricket mig. Søren har en enestående evne til at bryde igennem mit panser, så jeg kommer derind, hvor jeg kan mærke mig selv og få flere selvindsigter. Søren er virkelig dygtig til sit fag og har en fantastisk intuition for, hvad man som klient har brug for. Jeg har gang på gang oplevet at blive mødt lige der, hvor jeg er, af et rummelig og forstående menneske. Behandlingerne er tit grænseoverskridende for mig, fordi jeg bliver nødt til at slippe kontrollen, men det er samtidig helt trygt. Når jeg går ud af døren hos Søren, føler jeg, at mine sanser er blevet skærpet, og jeg har fået et større fokus på, hvad der er vigtigt, – for mig."  Læs mere  Læs mindre

Coach i stresshåndtering, Anne Vig - "“Adrenalinen forsvandt, blev fyldt op med selvværd” “Jeg havde hørt og læst om ManuVision, og da jeg på et tidspunkt i mit liv havde det rigtig skidt psykisk efter en for tidlig fødsel og en sygemelding for udbrændthed tænkte jeg, at der jo ikke kunne ske noget ved at prøve. Fysisk havde jeg det som om, jeg ikke kunne få luft og en følelse af at have konstant adrenalin i kroppen – en indre uro og en utrolig bekymring for alting. Det fyldte rigtig meget i mit liv og var meget energikrævende. Efter bare en behandling hos Søren var det som om at adrenalinen forsvandt og jeg fik en indre ro og større overskud. Derudover føltes det, som at jeg fik installeret en ekstra iltbeholder i brystkassen – som jeg dagligt trækker vejret helt ned i, når jeg føler en form for stress eller bekymring i mit liv. Efter den første behandling gik jeg og ventede lidt på, at jeg sikkert bare kom tilbage til min gamle tilstand, men det skete ikke. Adrenalinfølelsen er forsvundet. – De efterfølgende 2 behandlinger fik jeg en oplevelse af at blive fyldt med selvværd og en følelse af at kunne klare hele verden. – Derfor er behandlingen og Sørens måde at arbejde på stærkt vanedannende.”"  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere