Sine Guntveit

Vanecoach, Metakognitiv terapeut, Overspisningscoach, Coach

Videosamtale , GoMentor 24/7

7 klientudtalelser

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 149 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Basic 199 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.)

Videosamtaler

Kostvejledning - Få professionel gennemgang af din kost (GoMentor videosession) 3.499 kr. Aftal tid

 • Er du træt af at din vægt står stille – selvom du mener at du spiser sundt?
 • Har du en god erfaring med at være på kur – og ønsker du, at den sidste kur skal forblive den sidste?
 • Føler du dig forvirret over hvad der er ”sundt” og ”usundt” for dig at spise?
 • Har du et højt ønske om skabe kostvaner der er sunde for dig, og som holder resten af livet?
 • Er du klar til at lave en livsstilsændring som vil give dig madro og kropsro for altid?


…så er en personlig kostvejledning lige noget for dig.

Personlig kostvejledning er til dig der ønsker konkret inspiration og værktøjer til at skabe en hverdag med kostvaner der er sunde for dig. Det gælder uanset om det drejer sig om vægttab, vægtøgning, graviditet, PCOS, komme overspisning til livs eller forbedre din sportspræsentation.

Du får min ernæringsfaglige vurdering af dine nuværende kostvaner, og vi gennemgår sammen de ændringer som vil være de bedste for dig til at opnå dit mål.

Kostvejledningen hjælper dig med at justere dine kostvaner, men ud fra en tilgang hvor jeg hjælper dig med at anvende de opskrifter, fødevarer, og ingredienser du allerede kender i forvejen. Jeg hjælper dig med at skabe sunde kostvaner med udgangspunkt i at mad skal være genkendeligt, overskueligt og fuldt med nydelse!


Kostvejledning er til dig, der ønsker konkret inspiration og værktøjer til at skabe kostvaner der er sunde for dig.

 • Dig, der ønsker en nem og overskuelig plan til at ændre din kost!
 • Dig, der ønsker vejledning fra en ernæringsfaglig, så du kan føle dig tryg hele vejen igennem
 • Dig, der foretrækker at få en konkret handlingsplan til at bryde og erstatte dine nuværende kostvaner der spænder ben for dig
 • Dig, der gerne vil have sparring på din enten/eller tilgang til mad
 • Dig, der ønsker rådgivning i kostprincipper, sult og mæthedsregulation, stabilt blodsukker & craving.
 • Dig, der er klar på at få hjælp til at opnå større madro ved at få ryddet ud i myter om kost.
 • Dig, der ønsker en der tager dig i hånden og giver dig den støtte du mangler for at du kan fastholde din motivation og tro på, at du godt kan

Et kostvejledningsforløb indeholder 

 • Professionel gennemgang af 3-5 kostregistreringer
 • 1,5 times samtale omkring kost og hvad DU kan gøre Konkret handlingsplan så du ved hvad du skal forholde dig til
 • Opfølgning 2-3 uger efter á 45 min.
 • Mulighed for tilkøb af yderligere opfølgninger

Overspisningsforløb - slip dine overspisninger én gang for alle! (GoMentor videosession) 8.499 kr. Aftal tid

 • Lider du af overspisning og vil gerne finde redskaberne til at få et mere afslappet forhold til maden og dine spisemønstre?
 • Kunne du godt tænke dig at få et afslappet forhold til mad, hvor du kan spise når du er sulten og stoppe når du er mæt?
 • Drømmer du om at du kan nyde al slags mad uden at få madstress, og undgå følelsen af skyld og skam?

  For rigtig mange finder overspisninger tilstede pga. underliggende følelser som ikke bliver hørt og taget hånd om. Det laver vi om på! 

  Der findes nemlig andre måder at håndtere følelser end gennem maden og dem kan lære ved at få den rette viden og redskaber.

  Hos mig kommer du til at arbejde med dine udfordringer, dine forhindringer, din overspisning og dine vaner. Jeg er der hele tiden på sidelinjen til hjælp, vejledning og støtte.

  Jeg benytter mig af konkrete redskaber som du får til justeret til netop din udfordring, og af min faglige viden som Kostspecialist, VaneCoach og OverspisningsCoach.

  Et klippekort på 10 samtaler + 1 obligatorisk opfølgende samtale efter afsluttet forløb. Første samtale varer 75 min, resterende 10 samtaler varer 50 min. 

Next Level Mor - 1:1 vanecoach forløb for mødre (GoMentor videosession) 17.995 kr. Aftal tid

Next Level Mor - et skræddersyet vanecoach forløb for mødre

Next Level; Mor, er DIT komplette vane forløb, der sikrer dig madro og overskud året rundt. Vi sætter målene sammen – og vi når dem sammen.

Jeg lærer dig hvordan du opdaterer din kost og dine bevægelsesvaner, så du kan opnå mere selvtillid, dagligt overskud og et varigt vægttab – alt sammen uden forbud, dårlig samvittighed og urealistiske planer som ikke kan gå hånd-i-hånd med det faktum, at du frem for alt er; mor.


Kære mor, skal du blive en prioritet i din egen hverdag?


Lær at blive en prioritet i dit eget liv – så du kan være en ægte livsglad & selvkærlig mor. Længes du efter en hverdag med større overskud?

En hverdag med mere tid til dig selv og til at skabe en livsstil, hvor du prioritere dine behov, hvad end det er mere tid til træning, til at læse en bog eller til at se en veninde.

Er du klar til at få en hverdag med tid til det hele – og samtidig forblive en fantastisk og nærværende mor? 

Hvis ja, så er Next level Mor forløbet det SKUB du har ventet på!


På Next level Mor forløbet lærer du alt, hvad du skal vide for, at opbygge stærke, sunde og nydelsesfulde vaner - der holder ved.

Det er et transformerende forløb der hjælper dig til at stå stærkt i dig selv, i dine nye vaner og i det nye liv der venter forude.


Jeg har gået vejen selv

Jeg ved, at du kæmper hårdt for virkelig at knække koden til at skabe mere overskud i din hverdag. En hverdag der er fyldt med at skabe de bedste rammer for dit barn/ dine børn, opfylde deres behov, ordne praktiske opgaver og ved siden af også håndtere et arbejde.

Jeg har været der, hvor du er, og jeg kender smerten ved at føle at man lægger al energi for at gøre det bedste for sin familie, og når dagen er omme, så er man selv så udkørt, at det eneste der trækker i en, er sofaen og den plade chokolade der ligger i skabet.


Jeg hedder Sine, jeg er mor til Lilje på næsten 2 år, gift med Kristoffer som er fysioterapeut, og så er jeg Vane- og Overspisningscoach med speciale i at skabe varige livsstilsændringer for småbørnsmødre.

Jeg ønsker at give dig som er småbørnsmor en let adgang til kompetent, anerkendende og motiverende støtte til at skabe varige vaneændringer, der hjælper dig med at opnå madro og overskud - året rundt.


Med min mange års faglige viden omkring hvordan kroppen fungere, og hvordan vi bedst skaber adfærdsændringer der holder - garantere jeg den bedste vejledning, redskaber og realistiske handlingsplan så du er sikret en sund livsstil der er designet til din hverdag.


I et forløb hos mig får du:

 • Stærk faglig vejledning og støtte hele vejen igennem
 • Sikret en konkret handlingsplan så du ved, hvad du skal forholde dig til
 • Specifikke redskaber til dine udfordringer
 • Løbende opfølgning som sikre dig den bedste process
 • Ubegrænset email kontakt Konkrete redskaber der hjælper dig i din hverdag Ikke nogen løftet pegefinger!
 • Mulighed for at betale i rater.


Du opnår

Du opnår konkret viden om de udfordringer der spænder ben for dig, og med den viden udvikles der en konkret plan der sikre dig den mest realistiske proces på vej mod dit mål. De løbende opfølgninger sikre at du holdes til processen og at der er mulighed for at tilpasse processen din hverdag og mulige uforudsete forhindringer der kan komme undervejs.

Forløbet er en investering der hjælper dig til at stå stærkt i dig selv, i dine nye vaner og i det nye liv der venter forude. Du får altså den vejledning, støtte og de redskaber, som DU skal bruge for at komme i mål. ​Skal jeg hjælpe dig? Så er jeg klar til at tage en gratis intro samtale med dig dig for at finde ud af hvor din nye livsstil skal starte henne.


Efter dit Next Level Mor forløb vil du:

 • Opleve en personlig forandring der styrker dig indefra og ud.
 • Stå stærkere i dig selv og med dig selv
 • Være en omsorgsfuld og nærværende mor samtidig med, at du er omsorgsfuld og nærværende for dig selv
 • Blive din egen sundhedsekspert, der gør du kender dine grænser og naturligt vælger hensigtsmæssige kost og bevægelsesvaner til i din hverdag, så du opnår den vægt du drømmer om, og ved hvordan du skal fastholde den.
 • Er top motiveret og klar til at fortsætte din rejse på egen hånd, og nyde den samtidig.
 • Ikke lade dig styre af dårlig samvittighed, skyld og skam - men i stedet rette dit fokus på det du ønsker mere af i dit liv.
 • Aldrig mere kunne falde tilbage til den livsstil du så længe har ønsket at komme væk fra, fordi det vil føles helt unaturligt og uvirkeligt for det som du ønsker for dig selv og din familie.


Jeg har hjulpet mange mødre fra føle sig udbrændt og demotiveret, til at føle en fornyet tro på sig selv og ægte livsglæde i deres hverdag - samtidig med at opleve et vægttab.


Min mission er

“At støtte så mange mødre som muligt i den forandring, det kræver at få lagt særligt mad- og bevægelsesvaner om i sit liv i en hektisk hverdag.” Det vigtigste formål er at skabe håb og tro på egne evner hos de småbørnsmødre, der ønsker en anden tilgang til hverdagen, så de kan opleve madro og bevægelsesglæde, og dermed opnå en bedre livskvalitet/livsglæde."


Vision

“At give mødrene en let adgang til professionel hjælp som er opbyggende og støttende i den process de befinder sig i” Jeg ønsker at være specialist inden for coaching af varig livsstilsændring for småbørnsmødre, der lever en hektisk hverdag - og give alle de mødre der ønsker at skabe vaneændring en let adgang til kompetent, anerkendende og motiverende støtte."Læs gerne mere på sineguntveit.dk 

Vanecoachforløb - Få opgraderet dine vaner så de er sunde for dig (GoMentor videosession) 8.499 kr. Aftal tid

Du ved egentlig godt hvad en sund livsstil er for dig – men dit overskud og følelsen af manglende tid forhindrer dig i at fastholde din nye livsstil.

 • Opnå en sund livsstil der er overskuelig og nem at holde i en hektisk hverdag – helt uden dårlig samvittighed!
 • Slip af med alt eller intet tanke gang – “Nu kan det også være ligegyldigt”
 • Slip af med ukontrollerede overspisninger i utider
 • Det slut med on/ off perioder for træningen

Få en hverdag hvor du føler dig nærværende, fyldt med overskud og ægte glad Invester, én gang for alle, i en livsstilsændring du vil se frem til at have resten af livet!

Et vanecoach forløb er til dig der ønsker at komme i mål med at skabe en sund livsstil, der giver dig overskud i hverdagen, inklusive:

 • En hverdag uden forbud, regler og restriktioner Et forløb der hjælper dig med at finde madro & kropsro
 • Unik støtte til, at opbygge varige hensigtsmæssige vaner, som skal hjælpe dig med at opnå din sunde livsstil på en holdbar måde
 • En metode der har fokus på de vaner, som er udfordringen for at du kan komme dit problem til livs
 • De værktøjer du har manglet, som vil gøre hele forskellen på at du vil opnå succes med at få skabt en sund livsstil i en hektisk hverdag

Et klippekort på 10 samtaler + 1 obligatorisk opfølgende samtale 3-4 måneder efter afsluttet forløb.

Første samtale varer 75 min, resterende 5 samtaler varer 50 min.

Fælles for alle vanecoach-forløb

Sammen kortlægger vi dit mål, din motivation og dine forhindringer. Vi udarbejder i fællesskab en handlingsplan, der er tilpasset din hverdag, så den er realistisk og meningsfuld for dig. Jeg garantere, at du vil opleve succes i din proces.

Der er fokus på, at få samlet op i processen, og finde tilbage til motivationen for dine nye vaner. Vi fokuserer særligt på fastholdelsen af din nye livsstil. Du har en coach der støtter dig i hele processen, og har et brændende ønske om at se dig få succes.

Det er meget individuelt, hvor mange sessioner der er behov for. Jeg foreslår, at hvis du er i tvivl om hvilket forløb der er det rette for dig, at du booker en gratis afklaringssamtale. Så kan vi sammen finde frem til det helt rette forløb, tilpasset dit behov . 

Vanecoachforløb - Få opgraderet dine vaner så de er sunde for dig (GoMentor videosession) 4.999 kr. Aftal tid

Du ved egentlig godt hvad en sund livsstil er for dig – men dit overskud og følelsen af manglende tid forhindrer dig i at fastholde din nye livsstil. 

 • Opnå en sund livsstil der er overskuelig og nem at holde i en hektisk hverdag – helt uden dårlig samvittighed!
 • Slip af med alt eller intet tanke gang – “Nu kan det også være ligegyldigt”
 • Slip af med ukontrollerede overspisninger i utider
 • Det slut med on/ off perioder for træningen
 • Få en hverdag hvor du føler dig nærværende, fyldt med overskud og ægte glad Invester, én gang for alle, i en livsstilsændring du vil se frem til at have resten af livet!


Et vanecoach forløb er til dig der ønsker at komme i mål med at skabe en sund livsstil, der giver dig overskud i hverdagen, inklusive:

 • En hverdag uden forbud, regler og restriktioner
 • Et forløb der hjælper dig med at finde madro & kropsro
 • Unik støtte til, at opbygge varige hensigtsmæssige vaner, som skal hjælpe dig med at opnå din sunde livsstil på en holdbar måde
 • En metode der har fokus på de vaner, som er udfordringen for at du kan komme dit problem til livs De værktøjer du har manglet, som vil gøre hele forskellen på at du vil opnå succes med at få skabt en sund livsstil i en hektisk hverdag

Et klippekort på 5 samtaler + 1 obligatorisk opfølgende samtale 3-4 måneder efter afsluttet forløb.

Første samtale varer 75 min, resterende 5 samtaler varer 50 min.


Fælles for alle vanecoach-forløb
Sammen kortlægger vi dit mål, din motivation og dine forhindringer. Vi udarbejder i fællesskab en handlingsplan, der er tilpasset din hverdag, så den er realistisk og meningsfuld for dig. Jeg garantere, at du vil opleve succes i din proces. ' Der er fokus på, at få samlet op i processen, og finde tilbage til motivationen for dine nye vaner. Vi fokuserer særligt på fastholdelsen af din nye livsstil. Du har en coach der støtter dig i hele processen, og har et brændende ønske om at se dig få succes. Det er meget individuelt, hvor mange sessioner der er behov for. Jeg foreslår, at hvis du er i tvivl om hvilket forløb der er det rette for dig, at du booker en gratis afklaringssamtale. Så kan vi sammen finde frem til det helt rette forløb, tilpasset dit behov


Overspisningsforløb - slip dine overspisninger én gang for alle! (GoMentor videosession) 4.999 kr. Aftal tid

Lider du af overspisning og vil gerne finde redskaberne til at få et mere afslappet forhold til maden og dine spisemønstre?

 • Kunne du godt tænke dig at få et afslappet forhold til mad, hvor du kan spise når du er sulten og stoppe når du er mæt?
 • Drømmer du om at du kan nyde al slags mad uden at få madstress, og undgå følelsen af skyld og skam?

For rigtig mange finder overspisninger tilstede pga. underliggende følelser som ikke bliver hørt og taget hånd om. Det laver vi om på!

Der findes nemlig andre måder at håndtere følelser end gennem maden og dem kan lære ved at få den rette viden og redskaber.

Hos mig kommer du til at arbejde med dine udfordringer, dine forhindringer, din overspisning og dine vaner. Jeg er der hele tiden på sidelinjen til hjælp, vejledning og støtte.

Jeg benytter mig af konkrete redskaber som du får til justeret til netop din udfordring, og af min faglige viden som Kostspecialist, VaneCoach og OverspisningsCoach.

Et klippekort på 10 samtaler + 1 obligatorisk opfølgende samtale efter afsluttet forløb.

Første samtale varer 75 min, resterende 10 samtaler varer 50 min. 

Walk-and-talk - Én-til-en coaching under åben himmel (GoMentor videosession) 899 kr. Aftal tid

Walk-and-talk coaching er til dig, der gerne vil gøre noget godt for dig selv, gennem øget bevægelse og personlig udvikling, på én gang

 • Dig, der ønsker at skabe mere bevægelse i din hverdag
 • Dig, der foretrækker fleksible og uformelle rammer der kan tilpasses din hverdag
 • Dig, der ønsker at have færre bekymringer og få mere ro i hovedet
 • Dig, der gerne vil investere i professionel coaching der hjælper dig til at få mere overskud i din hverdag


Walk-and-talk samtaler, er en fantastisk mulighed for dig, som ikke kun ønsker mere bevægelse i din hverdag, men især også for dig der vil coaches hvor samtalen foregår under mere uformelle rammer.

Du får lov til at få vendt de tanker og følelser som ligger og fylder hos dig ved at kombinere bevægelse og personlig udvikling. Det er særligt den fleksible model som gør Walk-and-talk effekt. Fx anvender de fleste af mine klienter denne metode som en aktiv pause i deres arbejdstid, eller som en god motivator til at få gået nogle flere ture i løbet af ugen.

Walk-and-talk kan både foregå ved fysisk fremmøde, eller over telefon. Det gør det nemt at ”mødes” over alt, og på en tidsbesparende måde.

Ønsker du mere bevægelsesglæde og trivsel i din hverdag, så prøv en Walk-and-talk med mig.

Den motiverende samtale - Få et motivations boost (GoMentor videosession) 1.299 kr. Aftal tid

“Jeg kan ikke installere motivation hos dig, MEN jeg kan hjælpe dig med at finde din helt egen og konkrete motivation som du kan bruge til at nå tættere på dit mål.”

 • Dig, der ønsker professionel hjælp til at udforske dig selv og finde frem til hvad der motivere dig
 • Dig, der ønsker konkret viden om din aller største motivation som skal være din drivkraft – især på de hårde dage!
 • Dig, der ønsker hjælp til hvordan du skal bruge din motivation i din hverdag til at opnå dit mål
 • Dig, der ønsker en der går helhjertet ind i dit projekt, og som tager dig i hånden og giver dig det ‘kærlige spark’ der vil hjælpe dig videre i processen

Til dig der ønsker at gennemgå DIN motivation, og få gjordt den stærkere, så den kan hjælpe dig med at holde fokus på dit mål.

1 samtale af 75 min og få derefter 10 % på køb af forløb efterfølgende hvis du har lyst til det. 

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Fra udbrændt til livsglad - til dig der drømmer om større overskud i hverdagen til, at skabe en sund livsstil der giver mening for dig! Sine Guntveit - Vanecoach, Metakognitiv terapeut, Overspisningscoach, Coach

Beskrivelse


Jeg gætter på, at du er landet her, fordi du er træt af

 • at du dagligt bruger en masse energi, men intet af den energi går til at skabe de resultater, du drømmer for dig selv
 • at føle dig udbrændt og mangler overskud til at gøre mere for dig selv, så du udskyder egne behov dagligt.
 • at kæmpe med din indre sult på søde sager, og oplever dagligt at de har taget overhånd
 • at gå med en evig bekymring omkring egen sundhed og vaner, og hvorvidt du kommer til at give dem videre til dit barn/ dine børn
 • at du føler, du har prøvet det hele, men hver gang har du oplevet et tilbagefald, hvilket gør at du i dag tvivler på, at det kan lykkes for dig
 • at konstant have dårlig samvittighed over ikke at behandle dig selv, som du allermest har lyst til
 • at føle dig fastlåst i en hverdag, du ved kan blive bedre og give mere livsglæde for dig og din familie.
 • AT NØJES i din hverdag, i dit liv. 

- Så er der heldigvis godt nyt at hente!


For jeg VED, at du i stedet kan:

 • Lære at balancere en sund livsstil hvor dine behov indgår i en hektisk hverdag med familien, og hvor du stadig er den fantastiske mor du er i dag.
 • Lære at ændre og skabe nye hensigtsmæssige vaner der holder for altid!
 • Lære din sult og mæthed at kende igen så du ikke vil opleve dine spisninger tage overhånd
 • Lære at blive din egen sundhedsekspert, så du vil opnå din drømmevægt, og vil have vigtig indsigt til at kunne fastholde den. Lære hvordan du aldrig mere, skal opleve et tilbagefald!
 • Lære at opbygge og fastholde en motivation der vil være en bærende drivkraft for, at du aldrig mere vil kunne nøjes som mor, men at du fremover altid vil fastholde din identitet som en Livsglad mor - mentalt og fysisk!


  "Drømmer du om, at kunne håndtere de udfordringer du møder i hverdagen, der gør det svært for lige præcis dig at fastholde din sunde livsstil  - også på de dage du er træt og udmattet?" 

  "Er du klar på at få hjælp til at skabe en sund livsstil der er designet til dig og din hverdag? - så du oplever overskud og nærvær i selve processen"

- Så er du landet det helt rigtige sted! 

Skriv til mig for at få en gratis og uforpligtende samtale om hvordan et forløb kan se ud for dig. 


Om Sine

Jeg hedder Sine, jeg er mor til Lilje på næsten 2 år, gift med Kristoffer som er fysioterapeut, og så er jeg Vane- og Overspisningscoach med speciale i at skabe varige livsstilsændringer for  særligt kvinder og småbørnsmødre. Jeg ønsker at give dig en let adgang til kompetent, anerkendende og motiverende støtte til at skabe varige vaneændringer, der hjælper dig med at have madro og overskud - året rundt.

Med min mange års faglige viden omkring hvordan kroppen fungere, og hvordan vi bedst skaber adfærdsændringer der holder - garantere jeg den bedste vejledning, redskaber og realistiske handlingsplan så du er sikret en sund livsstil der er designet til din hverdag.


I et forløb hos mig får du:

 • Stærk faglig vejledning og støtte hele vejen igennem
 • Sikret en konkret handlingsplan så du ved, hvad du skal forholde dig til
 • Specifikke redskaber til dine udfordringer
 • Løbende opfølgning som sikre dig den bedste process
 • Ubegrænset email kontakt
 • Konkrete redskaber der hjælper dig i din hverdag
 • Ikke nogen løftet pegefinger!
 • Mulighed for at betale i rater. 


Du opnår 

Du opnår konkret viden om de udfordringer der spænder ben for dig, og med den viden udvikles der en konkret plan der sikre dig den mest realistiske proces på vej mod dit mål. De løbende opfølgninger sikre at du holdes til processen og at der er mulighed for at tilpasse processen din hverdag og mulige uforudsete forhindringer der kan komme undervejs. 

Forløbet er en investering der hjælper dig til at stå stærkt i dig selv, i dine nye vaner og i det nye liv der venter forude. 


Du får altså den vejledning, støtte og de redskaber, som DU skal bruge for at komme i mål.  ​Skal jeg hjælpe dig? Så er jeg klar til at tage en gratis intro samtale med dig dig for at finde ud af hvor din nye livsstil skal starte henne. 


Efter dit 1:1 vanecoach forløb vil du:

 • Opleve en personlig forandring der styrker dig indefra og ud.
 • Stå stærkere i dig selv og med dig selv - Være en omsorgsfuld og nærværende mor samtidig med, at du er omsorgsfuld og nærværende for dig selv
 • Blive din egen sundhedsekspert, der gør du kender dine grænser og naturligt vælger hensigtsmæssige kost og bevægelsesvaner til i din hverdag, så du opnår den vægt du drømmer om, og ved hvordan du skal fastholde den. 
 • Er top motiveret og klar til at fortsætte din rejse på egen hånd, og nyde den samtidig. Ikke lade dig styre af dårlig samvittighed, skyld og skam - men i stedet rette dit fokus på det du ønsker mere af i dit liv. Aldrig mere kunne falde tilbage til den livsstil du så længe har ønsket at komme væk fra, fordi det vil føles helt unaturligt og uvirkeligt for det som du ønsker for dig selv og din familie.


Læs gerne mere på sineguntveit.dk 


 


Klientudtalelser

Charlotte, 36 år - "Ligeså uddannet jeg er i livet, og ligeså uddannet jeg er i coaching og i at vejlede, lige så dårlig er jeg til at bruge mine tilegnede værktøjer på mig selv. Og det var især det, der gik op for mig, i min første session med Sine. Men hun hjalp mig med at få mine tanker til at blive til konkrete handlinger, og vi fik lavet en målsætning, som i første omgang virkede uambitiøs. Til gengæld var den realistisk. Og det er dér, Sine kan gøre en stor forskel. For, jeg sætter som oftest baren så højt, at det svarer til, at jeg starter i målet. Med det resultat, at jeg aldrig rigtigt kommer i gang med nye projekter og der dermed ikke sker resultater. Udover de konkrete værktøjer, som Sine serverede, gik det med al tydelighed også op for mig, at vi alle har brug for hjælp. Og jeg er blevet bedre til at række hånden ud efter den. Og altid fremover sige ‘ja tak’, hvis nogen tilbyder mig den'. "  Læs mere  Læs mindre

Lise Marie Lagoni, 35 år - ""Allerede efter de første to samtaler følte jeg at jeg havde fået rigtig meget ud af vanecoachforløbet. Det har givet mig rigtig meget at tale om og sætte ord på de vaner, som ikke gør noget godt for mig. Jeg har selvfølgelig vidst, hvilken vane jeg gerne ville ændre, men jeg havde ikke rigtig undersøgt den ordentligt forud for vores forløb. Det var derfor først under vores samtaler, at jeg blev bevidst om, at jeg spiser på følelser generelt - uanset om det er glade, kedsommelige eller triste følelser. Det er ikke fordi, at jeg er kureret for min uvane allerede, det er en længere proces, men jeg har derimod fået nogle konkrete værktøjer til at arbejde med og modstå min impuls/uvane, så jeg kan styre, om jeg vil reagere på følelserne ved at spise eller ej. Det handler ikke om forbud, men derimod om at tage styringen over følelserne og bestemme, hvordan jeg vil handle på følelserne.""  Læs mere  Læs mindre

Ann,  - ""Jeg har været utrolig glad for mit forløb hos dig Sine. Du har formået at lytte og ikke været dømmende på nogen måde, når jeg fortalte om mine dårlige vaner. Du lavede en kostplan som passede ind i den daglig dag jeg lever lige nu, hvor jeg har meget travlt. Hvilket gjorde jeg sprang måltider over, og ind i mellem så overspiste jeg, når jeg så havde tid til at spise. Dette bevirkede jeg tog på i vægt, sov dårligt og var meget træt. Så jeg kom ind i en ond spiral jeg ikke rigtig kunne komme ud af, selvom jeg godt vidste, hvilken kost der er god og dårlig for en. Jeg kunne tydelig se hvilken vej jeg var på vej hen, men igen kunne jeg ikke rigtig komme ind på rette spor, da jeg hurtig røg ind i de gamle vaner. Din kostplan og samtaler har været positive og forstående, og slet ikke overskuelige. Du har lavet kostplanen efter mine mål og mad jeg kunne lide, samt tilpasset min dagligdag. Det har bevirket jeg har tabt mig, langsomt men sikkert. Jeg er ikke så træt mere, så har mere energi til alle mine gøremål. Jeg kan kun anbefale dig og glæder mig til en opfølgning i det nye år.""  Læs mere  Læs mindre

Karin,  - "Jeg kontaktede Sine fordi jeg i meget lang tid har haft nogle uhensigtsmæssige madvaner, som jeg rigtig gerne ville ændre og til bunds i. Jeg er gravid med mit andet barn, så der var ikke som sådan tale om, at jeg skulle tabe mig, men jeg ønskede at opnå en balance i forhold til, hvad jeg indtog, så jeg kunne sikre mig, at det, jeg byder min krop, også er godt for det ufødte barn, der bor i min krop. Derudover var jeg naturligvis blevet opmærksom på, at mine vaner og tanker om mad, bevidst og ubevidst blev videregivet til vores 2-årige, som jo er i en særlig udvikling, hvor det at spise mad er en konstant læringssituation. Derfor ville jeg gerne arbejde for, at være et så godt forbillede for mit barn som muligt. Jeg valgte at kontakte netop Sine, fordi hun har en baggrund som jeg føler mig sikker i at læne mig opad. Hun har blandt andet hjulpet mig med at kigge på den smugspisning af (store) mængder slik, som jeg plejede at have, og i stedet og finde på – for mig - gode alternativer, uden at det skulle handle om kalorieindtag, restriktioner eller vægttab. Jeg er vildt overrasket over, hvor nemt og smertefrit det er gået og hvordan samtalerne med Sine bare har flydt derudaf. Sine arbejder konkret med mine mål, og er god til at holde fast i det, der er vigtigt for mig."  Læs mere  Læs mindre

Clara Fyrst, 24 år - ""Forløbet har gjort at jeg fandt ud af hvad der påvirkede negativt på daglig basis - hvilket har givet mig overskud, energi og generelt givet mig en bedre hverdag. Jeg var ikke klar over at det påvirkede og forstyrrede mig så meget. Jeg var egentlig heller ikke klar over, at de tanker og rammer jeg satte for mig selv var noget problem.""  Læs mere  Læs mindre

Turid Danielsen, 30 år  - ""Det har været så befriende at opleve, at det kan lade sig gøre at ændre på, hvad jeg selv troede var meget fastgroede vaner." Forløbet har givet mig så meget! Jeg har fået inspiration til et sundere liv, mere glæde i hverdagen, styrket min bevidsthed omkring det at tage gode/sundere valg for mig selv i hverdagen. Jeg har oplevet mere glæde og har fået mere energi i min hverdag. Det har været så befriende at opleve, at det kan lade sig gøre at ændre på, hvad jeg selv troede var meget fastgroede vaner.""  Læs mere  Læs mindre

Tine Dhür, 29 år - "Forløbet har fået mig til at tænke meget mere over mine vaner i forhold til mad. Hvad det er jeg putter i munden, hvornår og hvorfor. Det har givet mig et bedre indblik i de "dårlige" vaner jeg ikke selv kunne se før, som gjorde at jeg ikke rykkede mig, i forhold til mit mål. Det har givet mig et spark til at tage ordentlig fat, og det er ikke kun på den ene vane jeg har arbejdet med, det har spredt sig som ringe i vandet til flere andre mad-vaner.""  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.