Shane Löfwall - Psykoterapeutstuderende, Familieterapeut/-rådgiver

Shane Löfwall

Psykoterapeutstuderende, Familieterapeut/-rådgiver

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Jeg tilbyder samtaler til både børn, unge og voksne, samt familier. Shane Löfwall - Psykoterapeutstuderende, Familieterapeut/-rådgiver

Beskrivelse


 

Denne mentor har ikke længere en aktiv profil

Problemstillingerne kan for eksempel være mistrivsel, angst, stress, depression, ensomhed, skilsmisse, misbrug eller andre livsændringer.

 

Da samtalerne er et led i min uddannelse som psykoterapeut tilbydes de til reduceret pris.


Her er en kort beskrivelse af samtalernes format, hvor den narrative metode er grundstenen i samtalen:


 • Når vi taler sammen, vil jeg være indledningsvis høre lidt om det, der fylder for dig.


 • Når vi har talt os ind på, hvad der fylder for dig og talt om problemstillingen, vil vi sammen forsøge at skabe lidt afstand mellem dig og problemet


 • Når problemet kommer på afstand, kan vi bedre sammen se på, hvad det er problemet skaber af forhindringer (følelser og tanker) og hvordan det kommer i vejen for det du ønsker.Når vi som mennesker føler os ramt, så er det fordi der er noget som er vigtigt for os.


Lad dette tilbud, fra mig som sidste års studerende, være din mulighed for at få hjælp til det, der rammer dig.Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.