Shafqat Riaz - Stressterapeut, Coach, Terapeut, Psykoterapeutstuderende

Shafqat Riaz

Stressterapeut, Coach, Terapeut, Psykoterapeutstuderende

København

Personligt fremmøde

Terapi 350 kr. Aftal tid

Jeg er interesserede i at udvikle et samarbejde med dig, hvor vi sammen beslutter hvilken slags behandling, der passer dig.

Folk søger terapi af en lang række årsager, fra at klare store livsudfordringer eller barndomstrauma, til at beskæftige sig med depression eller angst, eller blot et ønske om personlig vækst og større selverkendelse.

Individuel behandling er en proces, hvor jeg arbejder en-til-en i et sikkert, omsorgsfuldt og fortroligt miljø for at udforske dine følelser, overbevisninger eller adfærd.

Vi vil arbejder gennem udfordrende eller indflydelsesrige minder, som gerne skulle ændre sig og du vil kunne bedre forstå dig selv og andre. Du vil kunne sætte dig nogle personlige mål og arbejde hen imod det ønsket forandring.Gruppe terapi 350 kr. Aftal tid

Folk der deltager i gruppen, kan se, at andre går igennem det samme, som kan hjælpe dem med at føle sig mindre alene.

Gruppeterapi kan være meget effektiv, især i visse situationer. Undersøgelser har vist, at gruppeterapi kan være et effektivt behandlingsvalg til depression, stress og andre former for livskriser.De vigtigste fordele ved gruppeterapi er:
Gruppeterapi gør det muligt for folk at modtage støtte og opmuntring fra de øvrige medlemmer af gruppen.
Gruppemedlemmer kan tjene som rollemodeller til andre medlemmer af gruppen. Ved at observere en person med succes, som har klaret et problem, kan andre medlemmer af gruppen se, at der er håb forude. Når hver person udvikler sig, kan det tjene som en rollemodel og støttefigur for andre. Dette kan hjælpe med at fremme følelser af succes og præstation.
Gruppeterapi er ofte meget overkommelig. I stedet for at fokusere på kun en klient ad gangen kan terapeuten afsætte sin tid til en meget større gruppe mennesker.
Gruppeterapi tilbyder en sikker havn. Indstillingen giver folk mulighed for at øve adfærd og handlinger inden for gruppens trygge rammer.
Ved at arbejde i en gruppe kan terapeuten hurtigt se, hvordan hver person reagerer på andre mennesker og opfører sig i sociale situationer. Ved hjælp af disse oplysninger kan terapeuten give værdifuld feedback til hver klient.

Coaching 350 kr. Aftal tid

Coaching er, at åbne op for en persons potentiale for at maksimere deres egen præstation. Det hjælper klienten med at lære hvordan klienten får sine kompetencer bedre i spil.


Coaching er en proces, der har til formål at forbedre ydeevnen og fokuserer på ‘her og nu’ snarere end på fjern fortid eller fremtid.
Selv om der er mange forskellige modeller for coaching, overvejer jeg ikke ‘coach som ekspert’, men i stedet coach som lærer.

Der er en enorm forskel mellem at undervise nogen og hjælpe dem med at lære. I coaching hjælper coachen grundlæggende med individet til at forbedre deres egen præstationer: med andre ord at hjælpe dem med at lære.

Gode trænere mener, at den enkelte altid har svaret på deres egne problemer, men forstår at de måske har brug for hjælp til at finde svaret.

Er du i tvivl? Ring kundeservice på 53 73 21 50

20 84 58 68

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

  • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
  • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
  • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
  • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
  • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
  • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
  • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
  • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Invester i friheden til at gå din egen vej Shafqat Riaz - Stressterapeut, Coach, Terapeut, Psykoterapeutstuderende

Beskrivelse

Vil du blive bedre til at regulerer dine følelser og forbedre din livsenergi?


Vil du have mod til at se på dig selv, med andre øjne?


Det kræver at du tager det første skridt mod forandringen, for at skabe en balance i din krop og sind.

 

Med terapi skaber vi et fortroligt og trygt rum, hvor vi sammen kan undersøge, hvad der ligger bag dét, der opleves problematisk.

Det kunne være svære følelser, ændret adfærd eller svær kommunikation.

 

Jeg kan hjælpe dig med følgende:

At skabe et rum, hvor du får plads til at folde dig selv ud.

Et rum hvor du føler dig tilpas i nær relation.

Skabe et rum hvor du kan mærke dig selv fra et sundt og kærligt sted.

 

Lidt relevant om mig:

Jeg har praksis på Peter Bangs Vej 229, Valby.


Jeg er eksamineret stud. psykoterapeut, og proceskonsulent. Jeg er uddannet lærer, og har undervist i sammenlagt 16 år.


Fra jeg var helt ung har jeg arbejdet både professionelt og i frivilligt arbejde med børn, unge og familier. Jeg har bl.a. den privilegium at have 2 kultur, hvor jeg sammen med min familie boede i Asien og studerede blandt unge og voksne.


Som frivillig har jeg haft mange samtaler med unge og voksne, par og familier som på den ene eller anden måde havde brug for hjælp til at blive afklaret med forskellige forhold i livet.


I skoleregi har jeg arbejdet med unge og voksne primær som underviser, men også som mentor. De seneste 4 år har jeg været ansat som uddannelsesleder og har fået meget stor erfaring med de svære samtaler og team udvikling.


Jeg sætter stor fokus på samarbejde imellem mennesker, og tillid samt tryghed er den vigtigste aspekt for et godt resultat.   

Biografi

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere