Sanne Frandsen - Coach, Mentor

Sanne Frandsen

Coach, Mentor

Videosamtale

4 klientudtalelser

DENNE PROFIL ER IKKE LÆNGERE AKTIV

Glad for dit arbejdsliv? Hvis ikke, tilbyder jeg coachingsamtaler om dit foretrukne arbejdsliv og udfordringer, der kan stå i vejen for dig. Sanne Frandsen - Coach, Mentor

Beskrivelse

Glad for dit arbejdsliv? Hvis ikke, tilbyder jeg coachingsamtaler om dit foretrukne arbejdsliv og udfordringer, der kan stå i vejen for dig.


Måske er der en side ved dig, som du ikke rigtig er glad for. Måske føler dig usikker, måske har du altid for meget at gøre, måske tøver du med at tage vanskelige beslutninger? Måske oplever du situationer, hvor du føler dig blokeret eller uden handle muligheder. Måske har du brug for støtte til overgangen til en ny fase af din karriere. Eller måske har du en ny idé eller en drøm, der har spiret i nogen tid, og som du gerne vil give mere plads og få til at gro. Mine narrative coaching-samtaler åbner nye måder at tackle udfordringerne i arbejdslivet - og få ændringer til at ske.


Jeg er meget inspireret af at arbejde med fortællinger. De fortællinger vi fortæller os selv om os selv – og de som andre fortæller. Fortællinger er ikke gode eller dårlige i sig selv, men det kan have virkelige dårlige effekter i vores liv. På vores måde at være på i verden og på vores måde at arbejde, leve, drømme. Vores egne og andres fortællinger kan spænde ben for os. Så vi føler os mindre værd, utilstrækkelig og ikke helt rigtigt.


I organisationer er det masser af fortællinger. Fortællinger om hvad der er vigtigt, hvad man løber efter. Fortællinger om hvad det kræver at være den gode medarbejder. Den gode leder. Fortællinger som engagerer os, taler til os og løfter os op. Fortællinger som holder os ned, holder os uden for, gør at vi føler os forkerte.


I mine samtaler løsner vi op. Vi holder fortællingerne op, folder dem ud og gør dem tydelige så vi kan forholde os til dem. Tage stilling til dem. Og vi prøver at redde ud små spirer, der peger mod fortællinger om det foretrukne arbejdsliv for dig. Det handler om, at se nye muligheder i fastlåste situationer og komme frem til de første skridt, som du kan tage for at få løst de udfordringer du sidder med. Vi udfolder problemerne. Vi tager stilling til dem. Vi taler om hvad der er vigtigt for dig. Og hvordan du kan skabe et foretrukket arbejdsliv ud fra dine værdier. Hvor du bestemmer over din fortælling. 


Om mig 

Jeg arbejder til hverdag som lektor på Lund Universitet med speciale i ledelse, organisation og kommunikation. Ved siden af arbejder jeg som coach, hvor jeg hjælper særligt kvinder med en akademisk baggrund med at udnytte deres potentiale og tage vigtige skridt for at udleve deres drømme arbejdsmæssigt  - både i virksomheder, offentlige organisationer, som selvstændig eller i forskningsverdenen. 

Jeg er også stifter af Facebook gruppen NEXT LEVEL: Karriere community for kvindelige forskere


Klientudtalelser

Charlotte - "Jeg er helt klart blevet afklaret omkring nogle ting. Bl.a. at beslutningen om at starte jobsøgningen er truffet. Og det var netop det skub, jeg manglede. Så det jeg vil holde fast i er, at jeg skal have et nyt job. Jeg vil prøve at finde tilbage til den gamle følelse af, at jeg er stærk og har stor kapacitet. Og så kan jeg godt lide vores fælles mål om at tage små skridt i den store proces. Og jeg har allerede haft tre kaffemøder. Så jeg synes helt klart, at vores snak har sat noget godt i gang."  Læs mere  Læs mindre

Silke - "Det var super-godt at få ord på og få nogle konkrete ting, der kan hjælpe mig af med usikkerhed og øge arbejdsglæden. "  Læs mere  Læs mindre

Mia - "Jeg kunne rigtig godt lide den fokus du lagde på det som har virket før – altså hvilke erfaringer jeg har som jeg kan bruge i den problemstilling jeg står i nu. Og jeg tror jeg blev overrasket over hvor meget jeg egentlig har med mig. Masser af erfaring som jeg glemmer at få i spil fordi jeg tumler fremad. Altid fremad. Jeg synes at du var meget dygtig til at føre mig sikkert igennem samtalen. Det var en rar oplevelse som gelinde åbnede for nye erkendelser."  Læs mere  Læs mindre

Thomas - "Jeg har haft flere samtaler med Sanne, som har været særdeles værdifulde for mig. "  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.