Ritte Hagens - Psykoterapeut, Stresscoach

Ritte Hagens

Psykoterapeut, Stresscoach

6 klientudtalelser

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Jeg har 30 års erfaring som terapeut, behandler og coach og arbejder med mennesker, der er slået ud af kurs eller evt. sygemeldte. Ritte Hagens - Psykoterapeut, Stresscoach

Beskrivelse

DENNE PROFIL ER IKKE LÆNGRE AKTIV, VENLIGST KONTAKT GOMENTOR FOR VEJLEDNING.


Og pludselig ser verden helt anderledes ud

De omvæltninger vi alle oplever er kommet meget pludseligt og har en dyb betydning i alle dele af vores liv.

Der sker mange ting, som vi ikke umiddelbart har indflydelse på og alene det, kan skabe stor utryghed og uro. Men du behøver ikke at gå alene med det. Og det er muligt at finde lindring og lettelse selv i krisetider og ved store omvæltninger.

Ring helt uforbindende og få en gratis forsamtale om din situation og nogle helt enkle og konkrete redskaber, der kan hjælpe i hverdagen. Jeg glæder mig til at høre fra dig

Venlig hilsen Ritte fra Find Din Vej

Herunder kan du se lidt om, hvad jeg kan hjælpe med - lidt om, hvordan det foregår - og lidt om mig.

Hvad kan du få hjælp til her?

 • stress og udbrændthed
 • angst og depression
 • smerter
 • følger efter sygdom eller ulykke
 • krise
 • chok-traume
 • sorg
 • livsændring
 • sensitivitet og sårbarhed
 • følelsen af at være ved siden af dig selv
 • ADHD og Autisme
 • Selvværd


Hvordan foregår det?


De første 20 min samtale er gratis. Her vil jeg lytte til hvordan du har det og hvad du gerne vil opnå. Alene det at sætte ord på kan være det første lille skridt til at få det bedre. Vi taler om, hvad jeg kan hjælpe med og du vælger frit om du ønsker at fortsætte.


Jeg har klinik på Ærø og i Svendborg og vi kan enten mødes der eller over videosamtaler. Hvis vi mødes kan du bl.a. få glæde af mine erfaringer med blandt andet kraniosakral terapi. Men video samtalerne er også rigtig velegnede til at hjælpe dig, der hvor du er.


Vi kommer til at tage fat i det der er svært - og vi kommer også til at kigge på dine resurser og det du har gode erfaringer med.


Gennem samtalen kommer du til at se tingene fra en ny vinkel, der hjælper dig til at håndtere udfordringerne og problemerne på en bedre måde.


Du vil også få mulighed for at få et dybere indblik i dine tanker og følelser og hvordan de påvirker dig. Når du lærer at lytte til dig selv og din krop på en ny måde, er det lettere at ændre din vante måde at gøre tingene på - og selv små ændringer, kan give store forandringer.


Lidt om mig:


Jeg hedder Ritte Hagens, er 57 år og har arbejdet med terapi og coaching i 30 år.


Jeg blev uddannet Fysioterapeut i 1988 og har arbejdet som sådan i mange år. Siden 1995 har jeg inddraget Psykoterapi (Vedfelt instituttet) og Kraniosakral terapi (Stanley og Trine Rosenberg) i mine behandlinger. Jeg er solidt forankret i både den etablerede og alternative verden og har også uddannet mig i shamanisme og urgamle healingsmåder (Northern Drum og Tag et Valg)


I de sidste 15 år har Coaching, Supervision og Undervisning fyldt stadig mere i mit arbejde. I foråret 2019 blev jeg uddannet og certificeret Stress Coach (Forbyg Stress, Bjarne Toftegård)


Se mødet med mig som et fristed, hvor du kan åbne op for alt det, der gør dig vred eller ked af det. Sammen skaber vi et rum af tillid, tryghed og ligeværd, hvor du kan tanke op, se nye muligheder - og finde din vej igen.


Jeg glæder mig til at tale med dig.

Klientudtalelser

Heidi 56 år - "Ritte formår at skabe et så varmt og trygt rum via telefonen, at jeg glemte at vi ikke var i samme rum. Hendes store menneskekundskab og fantastiske indlevelsesevne har givet mig mulighed for at åbne og tage imod en særdeles brugbar og hjælpsom stresscoaching, der har bragt mig videre."  Læs mere  Læs mindre

Kirsten 62 år - "Jeg har været meget glad for at gå hos Ritte. Hun er en varm, omsorgsfuld person og samtidig meget fagligt dygtig. Jeg har fået hjælp til både fysiske og psykologiske problemstillinger, som f.eks. stress og kæbespændinger. Jeg har desuden arbejdet med mine natlige drømme hos Ritte, og fået rigtig meget ud af det. Ritte har min varmeste anbefaling - til folk, der søger hjælp for første gang, og også til dem der ligesom jeg har mere erfaring med terapi og coaching."  Læs mere  Læs mindre

Frans Albertsen, tidligere chef - "Ritte Hagens har i en længere årrække været ansat som behandler på Grennessminde Birkerød. Hun arbejdede med behandling af såvel undervisere og øvrige medarbejdere som med eleverne. Eleverne var sårbare unge, alle med deres individuelle udfordringer. Ritte opnåede meget fine resultater med sin indsats, både i kraft af sin mangeårige fysioterapeutiske erfaring og sine særlige kompetencer og evner indenfor helhedsorienteret behandlingsindsats. Ritte formåede med sin empati og sin høje fagligghed at hjælpe sine klienter, børn som voksne, med at finde større egen styrke, kraft otg vilje til et bedre liv. Jeg kan på det varmeste anbefale Ritte som støttende partner på din vej."  Læs mere  Læs mindre

Jesper 49 år - "Ritte´s sjældne bredde i menneskesyn - også som professionel - skabte et rum med plads til at Ritte med dygtig og kvalificeret behandling kunne afhjælpe min stress og styrke min proces i skabelse af balance i krop og sind. Ritte´s evner til at veksle imellem forskellige behandlings former var afgørende for den dybde, hvormed behandlingerne virkede. Ritte´s på en gang jordbundne og rummelige væremåde som behandler er et meget stort plus. Jeg giver Ritte mine aller bedste anbefalinger!"  Læs mere  Læs mindre

Henrik 55 år - "Jeg gik desværre ned med stress og fik fantastisk god hjælp af Ritte - både til brandslukning, stresse ned og til fremover at holde mine grænser :-) så stressen ikke får fat igen. Ritte møder én hvor man er, så jeg følte mig set med de komplekse udfordringer, jeg stod i, men blev også konkret styret i en for mig sundere retning. Det var en befrielse for mig , ikke igen at stå overfor en der siger "hvad synes du selv?" agtigt - og blive hjulpet tilbage til livet. 1000 tak til Ritte fra Henrik "  Læs mere  Læs mindre

Helle 50 år - "At have Ritte som min mentor og coach har virkelig gjort en verden til forskel. Jeg blev mødt der, hvor jeg havde brug for det og har lært at forstå mig selv og mine mønstre på en ny måde. Ritte er tillidsfuld og lyttende og en kæmpe støtte igennem hele forløbet. Jeg har rykket mig på mange områder, og hvis jeg havde vidst jeg kunne have det sådan her, var jeg kommet for længe siden. Jeg er dybt taknemmelig og vil til enhver tid anbefale et forløb hos Ritte."  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere