Pia Lynge - Coach, Mentor

Pia Lynge

Coach, Mentor

Hvidovre, Videosamtale

4 klientudtalelser

Personligt fremmøde

Individuel coaching 800 kr. Aftal tid

Vi mødes et nærmere aftalt sted, alt efter hvor det passer dig, og afdækker sammen din konkrete problemestilling, som både kan vedrøre dig personligt, dit parforhold eller din famailiesituation. Vi tager dog altid udgangspunkt i dig og det du kan gøre.

Individuel coaching - forløb/klippekort - 5 gange 3.600 kr. Aftal tid

Skal købes ved opstart.

Jobmentor 800 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

89 88 68 40

Videosamtaler

Individuel coaching (GoMentor videosession) 800 kr. Aftal tid

Individuel coaching - forløb/klippekort - 5 gange (GoMentor videosession) 3.600 kr. Aftal tid

Skal købes ved opstart.

Jobmentor (GoMentor videosession) 800 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

89 88 68 40

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

  • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
  • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
  • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
  • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
  • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
  • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
  • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
  • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Hjælp til at finde din vej i en problemstilling eller livet generelt. jeg hjælper dig/jer til bevidsthed om at tage ansvaret for dit liv og det der gør dig glad Pia Lynge - Coach, Mentor

Beskrivelse

Presset i hverdagen?

Har du alt for lidt tid, for meget du skal, for mange krav, for mange forpligtelser og ingen tid til dig og det du gerne vil?

Jeg har været der, hvor det hele var for meget. Forventninger, krav og hensyn fyldte det hele, og mit hoved var fyldt op med bekymringer. Det var ikke sjovt for mig og det var ikke sjovt for mine opgivelser. 

Har du svært ved at passe ind og føler dig forkert?

Har du udfordringer eller særlige behov?

Der skal ikke ret meget til, før du kan føle dig forkert. Jo mere du føler dig anderledes, jo sværer bliver det. Du tier stille, trækker dig, reagerer, bliver ensom og trist.

Der er en plads til alle, det kan bare være svært at finde den, hvis du ikke synes, du passer ind i "det normale".

Coaching

Jeg kan hjælpe dig med at finde din måde at gøre tingene - med at finde ud af, hvad du drømmer om, hvad der skal til, for at du bliver glad og hvordan det føles rigtigt for dig at leve livet. Jeg kan hjælpe dig med at finde DINE løsninger og vurdere om du kan leve med konsekvenserne. 

Med udgangspunkt i hvem du er, hjælper jeg dig til at ændre det, der kan ændres og acceptere det, der ikke kan. Vi finder sammen de løsninger, der passer dig bedst og de skridt der skal til, for at du kan blive tilfreds med dit liv.

Sidder du i en hverdag, hvor du føler du har alt for lidt tid og alt for meget du skal. Hvor du synes, der er så mange krav og forventninger, at der ikke er plads til dig?

Eller Har du udfordringer med at finde din plads i livet og leve et liv, der gør dig glad, fordi du slås med udfordringer som du føler dig helt alene med?

Så kontakt mig og lad mig hjælpe mig med at finde vej tilbage til et liv med ro, overskud og tilfredshed. 

Jobmentor

Er du ny i jobbet eller din funktion, har du hørt det samme til alle MUS-samtaler, er der sket ændringer på arbejdspladsen som du synes er svære at håndtere eller trives du ikke rigtigt er en jobmentor en mulighed. Du får en sparringspartner omkring dine muligheder og en neutral person udefra, som du kan vende din situation med. 

Jeg lytter og hjælper dig gennem processen, kommer med input fra min erfaring og hjælper dig med at finde de løsninger, der passer dig bedst. 


Lidt om mig

Jeg er uddannet life- og businesscoach samt selvkærlighedsguide. Jeg har arbejdet med HR og organisationsudvikling i større virksomheder, været mentor for unge med vanskeligheder eller særlige behov og hjulpet nyuddannede på vej i deres første job.

Derudover er jeg mor i en sammenbragt familie med fire efterhånden voksne børn. En hverdag med kroniske sygdomme, særlige behov, psykiske udfordringer, ex-familier, børn der dyrkede sport på eliteniveau, bekymringer, valg, glæde og modgang, der lykkes med større eller mindre succes. Jeg ved, at det er muligt at finde fodfæste i det værste stormvejr og finde en vej frem.

Det er min fulde overbevisning, at vi alle har mulighed for at trives og være glade - at få det allerbedste ud af vores situation og livet. Det er ikke sikkert der er let, men det er en mulighed.


Jeg glæder mig til at se dig og har du spørgsmål eller tvivl kontakt mig endelig, så vi kan få afklaret spørgsmålene.Klientudtalelser

Andreas - "Pia var i stand til at holde sig neutral og give plads til os alle. Gøre os alle vigtige og få alle til at forstå, hvad der var deres ansvar. Enkelt og ligetil med respekt for os alle sammen."  Læs mere  Læs mindre

Monika - "Pia er god til at holde et spejl op for én og stædigt holde fast i, at det vi ser, er helt okay. Og så blev det pludseligt ikke så svært at træffe de rigtige valg. Man opdager ikke, at man pludseligt fortæller alt, også det man egentligt ikke selv var klar over."  Læs mere  Læs mindre

Lisa - "Hos Pia er der plads til mig, som jeg er. Tingene bliver ikke gjort mere kompliceret end de er og jeg er blvet meget mere bevidst om, hvorfor jeg reagerer, som jeg gør og hvordan jeg kan håndtere situationer, jeg tidligere har haft svært ved. Pia har en let og kærlig tilgang til livet og mener helt ind i hjertet, at alle har ret til at leve deres liv og være glade. "  Læs mere  Læs mindre

Mathias - "Jeg føler mig tryg ved at have Pia i baghånden. Hun hører det, jeg siger og vi finder løsningerne sammen. Hun tror på mig og det jeg kan, også når jeg ikke selv gør."  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere