Pernille Mikkeline Brandt - ID psykoterapeut, Supervisor

Pernille Mikkeline Brandt

ID psykoterapeut, Supervisor

Vejby , GoMentor 24/7

1 klientudtalelse

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 596 kr. /md. Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Basic 796 kr. /md. Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.)

GoMentor 24/7 Live 1.396 kr. /md. Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 2 x 30 min. videosamtale eller live-chat pr. måned.

GoMentor 24/7 Video 1.196 kr. /md. Tilmeld

Afhold videosamtale med mig, når du har tid og lyst, alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 4 x 30 min. videosamtale pr. måned.

Personligt fremmøde

Supervision individuelt 750 kr. Aftal tid

Psykoterapi 750 kr. Aftal tid

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

  • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
  • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
  • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
  • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
  • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
  • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
  • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
  • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Pernille Mikkeline Brandt - ID psykoterapeut, Supervisor

Beskrivelse

En vej ud af krisen mod større livskvalitet og nærvær

Står du i en svær livssituation eller krise? Har du mistet forbindelsen til den du var, eller den du troede du var? Har du lidt tab i form af partner, job, identitet eller andet? Og har du svært ved at finde en vej ind i fremtiden? Jeg vil støtte dig på vejen og skabe et nærværende, nænsomt og terapeutisk rum hvor du kan genfinde glæden og kontakten til et dybere sted i dig selv, hvorfra du kan træffe nye valg.

Oplever du problemer i dine relationer og bliver du overtaget af svære følelser som utryghed, jalousi, mindreværd, vrede og angst som du ikke kan slippe ud af? Drømmer du om at indgå i ligeværdige og harmoniske relationer? Så vil jeg hjælpe dig til at skabe de positive forandringer du ønsker, så du bliver i stand til at stå ved dig selv med større livskvalitet og nærvær. 

Har du arbejdsmæssige udfordringer som dræner din energi? Oplever du konflikter med dine kollegaer eller medarbejdere? Eller bliver du ramt af svære møder og situationer, hvor du kommer i tvivl?  Konflikter, usikkerhed og forråelse kan afhjælpes med supervision. Supervision er et rum for faglig refleksion som bringer nye løsninger og flere handlemuligheder i spil og hvor du får større selvindsigt og får styrket dine kompetencer.


Om mig

Jeg er ID-psykoterapeut, supervisor og astrolog med en baggrund som sygeplejerske og jeg har mere end 25 års erfaring med at hjælpe voksne mennesker i svære livssituationer. I 15 år har jeg varetaget ledelse, både i regionalt og kommunalt regi.

Min arbejdsliv har bragt mig i kontakt med mennesker i særdeles svære livssituationer. Mennesker med traumer, med misbrug og med psykiatriske problemstillinger af alle slags.

Jeg er medlem af Dansk Psykoterapeutforening og ID Psykoterapeutisk forening.

Klientudtalelser

Lisbet - "Jeg har gennem en årrække gået til samtaler hos Pernille. Jeg har lært meget om mine "gamle" handlemønstre og har fået nye og mere brugbare færdigheder. Pernille er meget autentisk, tilstede, lyttende, støttende og anerkendende under vores samtaler. Der er en tydelig ægthed mellem os. Pernille er meget dygtig til at få mig til at reflektere. Processen til "det nye" er hun eminent til. Hun fører mig igennem på en meget spændende terapeutisk måde, med øvelser der giver rigtig god mening i bearbejdelsen af emnet. Denne fordybelse giver mig klarhed over mine tanker og følelser, så jeg får en god indre ro. Samtalerne har hjulpet mig rigtig godt igennem eksistentielle problemstillinger og de styrker mig meget i min personlige udvikling og højner min livskvalitet."  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.