Otto Krag - Psykoterapeut MPF, Kropsterapeut, Traumeterapeut

Otto Krag

Psykoterapeut MPF, Kropsterapeut, Traumeterapeut

København N , Videosamtale

Personligt fremmøde

Førstegangssamtale 500 kr. Aftal tid

Individuel samtale 1.050 kr. Aftal tid

Individuel samtale 700 kr. Aftal tid

Videosamtaler

Individuel samtale med rabat (GoMentor videosession) 450 kr. Aftal tid

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

  • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
  • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
  • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
  • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
  • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
  • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
  • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
  • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Grundlæggende har vi alle et dybt ønske om at høre til! Otto Krag - Psykoterapeut MPF, Kropsterapeut, Traumeterapeut

Beskrivelse

Mit Navn er Otto Krag og jeg er praktiserende krops- og psykoterapeut med mere end 20 års erfaring.

Jeg tilbyder:
* Individuel terapi
* Supervision
* Grupper
* Chok-/ traumeterapi
* Kriseterapi for institutioners personale

Henvendelsesårsager:
  Stress
- Eksempler hér kan være mobning på arbejdspladsen, svære arbejdsforhold, fyringer, familieproblemer, samlivsproblemer eller man oplever, at tiden ikke slår til.
- Symptomer kan være: Smerter, træthed, indre uro, hjertebanken og maveproblemer, ulyst, irritabilitet, hurtigt opfarende, rastløshed, søvnløshed, hukommelsesbesvær, lavt selvværd.
- mere brug af eks. kaffe, cigaretter og alkohol – følelsen af udbrændthed, “ked-af-det-hed” og øget sygefravær

  Problemer i relationer
- Kontaktproblemer, manglende selvværd/ selvtillid, rastløshed/ uro, problemer med at mærke og markere grænser- svært ved at sige fra.
- Samliv, parforhold, utroskab, skilsmisse, familierelationer, forældrerolle, børn, delebørn, adoptivbarn og konflikter til forældre.

  Chok og Traumer
- Traumatiske oplevelser som eftervirkninger efter ulykker/ tab, chok, depression eller følelsesmæssige uligevægt, overgreb, ude af kroppen oplevelser, spirituelle tilstande.

  Andre henvendelsesårsager
- Tidlige svigt.
- Fobier; højdeskræk, socialfobi, ritualer, daglig angst.
- Forhold til egen krop og til at tage fysisk/ psykisk næring til sig.
- At få coaching/supervision til jobskift og karriereplanlægning
- Livsretning og livsvalg.
* Kurser og undervisning “Passe på sig” som behandler (kontakt mig for mere information)

Om mig

Jeg er uddannet Bodynamic Analytiker fra 1994 - som er en krops-psykoterapeut uddannelse. Derudover har jeg supplerende uddannelser som;

-stress-, chok/ traume-terapeut

-supervisor

- EMDR

- bruger bl.a. Brainspotting, en selvhelende måde at få adgang til at bearbejde sine problemstillinger. 

Jeg har en baggrund som lærer, studievejleder, ungdomsvejleder, erhvervsvejleder.

Menneskesyn
Kropspsykoterapi bygger bl.a. på vores måde at bruge og oversætte kroppen signaler på. I terapien bringes den viden ens krop har lagret med ind i ens tanker og forestillinger og dermed styrkes ens modtagelighed overfor omverdenens udfordringer. 

Kropsorienteret psykoterapi kan ses som et integreret hele, og fokus ligger på at identificere og i størst muligt omfang styrke den enkelte persons ressourcer.

I et terapeutisk forløb tager jeg udgangspunkt i din nuværende situation og hjælper dig med at finde din egen mestringsstrategi, kropsligt og mentalt, så det bliver muligt, at vælge nye måder at håndtere lignende situationer på.

Kontakt mig og hør mere om hvordan jeg kan hjælpe dig godt videre.

Hvis du allerede nu ønsker at forespørge på en konkret tid, er du meget velkommen til at benytte bookingmuligheden via GoMentor. 

Jeg vil gøre mit bedste for at imødekomme dit ønske, men kan desværre ikke garantere dig tiden, da min kalender hurtigt fyldes op. 
Du vil modtage en bekræftelse på aftalen eller et forslag til en anden tid.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.