Nina Brændgaard - Psykoterapeut

Nina Brændgaard

Psykoterapeut

Kgs lyngby, Videosamtale

Personligt fremmøde

Psykoterapi 800 kr. Aftal tid

Denne ydelse tilbydes også telefonisk

Psykoterapi 1.200 kr. Aftal tid

Denne ydelse tibydes også telefonisk

Parterapi 1.400 kr. Aftal tid

parterapi i lyngby

Er du i tvivl? Ring kundeservice på 53 73 21 50

89 88 53 64

Videosamtaler

Psykoterapi (GoMentor videosession) 800 kr. Aftal tid

Psykoterapi (GoMentor videosession) 1.200 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Ring kundeservice på 53 73 21 50

89 88 53 64

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Nina Brændgaard - Psykoterapeut

Beskrivelse

Velkommen, jeg er glad for at du kigger forbi.

For mig handler psykoterapi om at finde hjem til sig selv; der hvor du kan opleve - eller genvinde - tilfredshed, ro og glæde ved at være dig og være tilstede i livet.


Psykoterapi handler om den tilknytningserfaring vi har med os og som præger vores gøren og væren. Den har i særdeleshed betydning for vores relationer - til os selv og andre - især vores parforhold og i forhold til vores børn.


Med rod i min egen historie og min baggrund som jordemoder, er jeg meget optaget af hvordan barnets tilknytning og opvækst, præger voksenlivet på godt og ondt. Tilknytningen har betydning for den måde, hvorpå vi i voksenlivet relaterer os til andre mennesker, vores arbejde mv, og afspejler det vi lærte som små. Jeg beskæftiger mig med det i forhold til de gravide og nye forældre jeg møder, samt i forhold til de voksne jeg har i terapi, som ikke kun har fået det gode med og derfor finder tilværelsen besværlig.


Jeg har mange års erfaring med arbejde med gravide med psykiske udfordringer, fødselsangst, tidligere dårlig fødselsoplevelse, samt efterfødselsreaktion eller udfordringer i det tidlige forældreskab eller parforholdet. Tilknytningen starter i livmoderen. Derfor er fokus i samtalerne både på kontakten med barnet og på eget tilknytningsmønster, som er det man umiddelbart giver videre, medmindre man bevidst arbejder på at være en anden og mere tryg forældreudgave, end dem man selv voksede op med.


I parterapi arbejder jeg også med tilknytningen in mente, da vi ofte møder og forelsker os i en, der udover at imødekomme vores største ønsker (især når vi er forelskede) oftest trigger de sår vi har med os fra barndommen. Ved at tage vores "sår" til os og få dem helet - fremfor at spille dem ud i parforholdet, som noget den anden skal fikse for os - vil vi hver især og sammen, kunne leve lettere og mere glædesfuldt.

 

Psykoterapi hos mig tager altid udgangspunkt i de ønsker og behov du kommer med og jeg vil afstemme forventningerne med dig, så vi begge ved hvad vi er i færd med. Jeg tilbyder samtaler, med fokus på kroppen og samspillet mellem tanker, følelser og fornemmelser. Jeg er nærværende og rummelig og arbejder med respekt for din proces. Min erfaring er, at når vi tør lade kroppen tale med, bliver det hele mere enkelt og ukompliceret, fremfor det kaos et tankespind kan afstedkomme i en presset situation.


Mange af mine klienter, har svært ved at navigere i følelser og tanker, og har afskåret kontakten til kroppen. De har svært ved at føle glæde og tilfredshed og nogle søger besværlige relationer, der ikke opfylder deres behov. Det tager af den gode energi, livet kan føles hårdt. Stress, angst og depression kan blive tunge følgesvende.


Ved at tage hele dig alvorligt, bliver det lettere at komme dig over omvæltninger i livet. Du kan blive bedre til at navigere i livet, tage de rigtige beslutninger og vælge gode og givende relationer til - og det vil give dig en større følelse af meningsfuldhed og tilfredshed.


Ved at være den du er, kan du forandre dig.

 

Mine klienter kommer med:

 •          Ønske om personlig forandring og mere tilfredshed.
 •          Ønsket om større selvtillid og mere selvværd.
 •          Stress/konflikter på arbejdspladsen
 •          Angst og depressive tanker.
 •          Sorg, tab, adskillelse.
 •          Problematiske relationer/parforhold.
 •          Fødselsangst
 •          Traumatisk eller dårlig fødselsoplevelse
 •          Stress, angst, depression, bekymringer i eller efter graviditeten
 •          Efterfødselsreaktion
 •          Mistet barn 

 

 

Om mig

Jeg 47 år, gift og mor til to drenge og en pige. Jeg er psykoterapeut MPF og jordemoder og arbejder i begge fag. Jeg er uddannet jordemoder i 1998 og organisk psykoterapeut i 2008 og har haft klienter i terapi siden 2007. Jeg har selv haft mine bump i livet og kender vejen tilbage til større tilfredshed og glæde i hverdagen. Jeg modtager løbende supervision og egen terapi.

 

Jeg er uddannet psykoterapeut fra Akademiet for psykoterapi, MPF er din garanti for at min uddannelse er godkendt. Min metode er en blanding af gestaltterapi, kropsterapi og eksistentiel psykoterapi og jeg har suppleret med kurser i; Sorg og spædbarnsdød, Tab og traume, Stress og graviditet. Skam. Psykoterapi på et tilknytningsteoretisk grundlag - at arbejde med voksnet tilknytningsmønstre. Parterapi - Derfor forelsker du dig aldrig i den forkerte.

 

Jeg modtager klienter i Lyngby onsdag og torsdag, online klienter efter aftale.

Jeg glæder mig til at møde dig.
Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere