Niels Urup Nielsen - Psykolog, Supervisor, Stresscoach, Coach

Niels Urup Nielsen

Psykolog, Supervisor, Stresscoach, Coach

Holstebro

4 klientudtalelser

Personligt fremmøde

Individuel samtale 950 kr. Aftal tid

Individuel samtale - rabat ved lægehenvisning 700 kr. Aftal tid

Coaching 950 kr. Aftal tid

Parterapi 1.000 kr. Aftal tid

Parterapi 1.400 kr. Aftal tid

Supervision 2-3 personer 1.600 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Ring kundeservice på 53 73 21 50

89 88 53 69

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

De færreste går igennem et langt liv uden at møde modgang, som de oplever som meget belastende Niels Urup Nielsen - Psykolog, Supervisor, Stresscoach, Coach

Beskrivelse

Mit navn er Niels Urup Nielsen og jeg er Autoriseret psykolog med over 30 års erfaring i arbejdet med mennesker.

Jeg arbejder hovedsageligt terapeutisk med unge og voksne samt med erhvervspsykologiske problemstillinger. Jeg betragter hver enkelt klient som et unikt individ, der kommer for at få hjælp til at løse problemer vedkommende har måtte opgive at klare selv. 

Terapeutisk har jeg særlig erfaring med: 

 • Angst
 • Stress
 • Depression
 • Konflikt og magtkampe
 • Krise
 • Lavt selvværd
 • Personlig udvikling
 • Sorg og tab
 • Traumatiske oplevelser
 • Parforhold, skilsmisse, utroskab
 • Kommunikationsproblemer


  Jeg tilbyder:

  • Individuel terapi til unge og voksne
  • Parterapi
  • Lifecoaching og ledercoaching


  Om mig:

  Jeg er Autoriseret Psykolog, uddannet Cand. Pæd. Psyk. fra Danmarks Pædagogiske Universitet, Århus i 1998. Gennem mange år har jeg arbejdet med børn og unge, samtidig med, at jeg i 23 år har været leder af en institution med 35 ansatte.

  I 2012 oprettede jeg egen psykolog klinik i Holstebro.

  Jeg har en 2-årig efteruddannelse i Kognitiv terapi fra 2010, en 2-årig ACT - terapi efteruddannelse fra 2013 og en 1-årig Systemisk efteruddannelse fra 2001. 
  Terapeutisk arbejder jeg hovedsageligt kognitivt men supplerer med ACT. 
  Inden for arbejds- og organisationspsykologien benytter jeg både den systemiske, kognitive og ACT tilgangen til opgaverne. 

  Du er meget velkommen til at kontakte mig direkte - og høre mere om hvordan jeg kan hjælpe dig.

  Hvis du allerede nu ønsker at forespørge på en konkret tid, er du meget velkommen til at benytte ovenstående links og forespørge på en ledig tid med samme. 


  Klientudtalelser

  Jette Bjerg - "Hvis du har brug for en psykolog, så vælg da en, der er venlig og klog, en der kan kognitiv terapi, en som dig venlig modstand kan gi`. En der får barndommens skyld helt væk, en der er smilende og lidt kæk, en der har tid og empati, og til dette kan jeg kun si` Niels Urup Nielsen har alt det her, Som psykolog er han det hele værd, Min anbefaling er både stor og præcis, på ham sætter jeg meget stor pris."  Læs mere  Læs mindre

  Pia A. - "Jeg føler, jeg har styr på tingene nu. Tak for den hjælp, jeg har fået af dig. Det har været guld værd."  Læs mere  Læs mindre

  Kent 62 år - "I forbindelse med vor datters pludselige død, fik min kone og jeg 10 timer hver med Niels Urup, gennem vor forsikring. Det har været en givende periode (3. mdr.), hvor vi kom hver for sig i starten, hvor Niels lærte os at snakke sammen, om den store sorg, og hvordan vi sammen kunne støtte og hjælpe hinanden videre med livet - til glæde og gavn for os og resten af familien. Man kunne komme nedtrygt og tris til Niels, men gik derfra med et lille smil på læben, p.g.a. hans gode og positive måde at spørge ind til årsag. Vi sluttede med 2 gange sammen, hvor Niels samlede op på, hvordan vi kunne komme tilbage til vort tidligere liv. Tak til Niels Urup for den gode og konstruktive møderække, som har givet os begge gode værktøjer til fremtiden. "  Læs mere  Læs mindre

  Jens Peter Lebech Nielsen - "Psykolog Niels Urup er en af de mest begavede og professionelle psykologer, som vi kan være stolte af i Holstebro. Hans måde at arbejde på, at sætte sig ind i ens problemer, man slås med er bemærkelsesværdigt. Jeg har i den korte tid jeg har haft selskabet af, at møde Niels lært utrolig mange ting om mig selv, men også at finde de redskaber, som skal til for at håndterer ens problematikker. Niels har givet hjulpet mig med at finde en ny måde at se tingene på, dette har hjulpet mig videre på min vej. Jeg vil klart anbefale alle, som sidder med problemer, de har svært ved at løse, at reservere en tid hos ham."  Læs mere  Læs mindre

  Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

  Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere