Nicole Grøndahl Skriver - Coach, Stresscoach

Nicole Grøndahl Skriver

Coach, Stresscoach

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

  • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
  • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
  • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
  • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
  • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
  • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
  • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
  • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Nicole Grøndahl Skriver - Coach, Stresscoach

Beskrivelse

Denne mentor har ikke en aktiv profil - kontakt support for hjælp med at finde en anden.Er du helt afklaret og bevidst om dit potentiale, din retning, dine kompetencer - dit liv ? 

Mange af os har ind i mellem følt os triste, forvirrede, stressede eller uafklarede - det er en naturlig del af livet.


Hvis din omverden styrer dit liv, er det tid til at skride til handling og tage styringen over dit eget liv.


Bliv bevidst om dine ressourcer og kompetencer, der vil hjælpe dig til at skabe det liv du gerne vil leve - såvel karrieremæssigt som personligt.


Giv dig selv muligheden for at opleve dig selv fra et nyt vinkel og med et nyt udgangspunkt - se muligheder frem for begrænsninger og blive bedre til at nedbryde eventuelle barrierer og uhensigtsmæssige vaner.


Jeg er certificeret coach og har indgående erfaring med at coache, motivere og rådgive det enkelte menneske til selvindsigt inden for job/karriere- og personlig udvikling samt stress, angst og brystkræft. 


At afdække dine kompetencer, behov, udfordringer, at finde dit karrierespor og / eller din vej i livet, er de primære parametre for mig. 


Jeg bruger teknikker til sind, krop og ånd -- og udgangspunktet for denne tankegang er, at vi alle har ressourcerne og svarerne i os selv. Fokus på bla. at se muligheder fremfor begrænsninger og ændre negative handlingsmønstre til positive, så du opnår robusthed, styrke, selvtillid og selvværd.Karriererådgivning og kompetenceafklaring:

·      Karriereudvikling - som ansat eller selvstændig konsulent

·      Jobrådgivning og kompetenceafklaring

·      Find din motivation og værdier

·      Succeshistorier

·      Hvordan profilerer/sælger du dig selv gennem elevatortalen

·      Konkretisering af jobmål og muligheder  

·      Jobsamtalen -- gode råd og jobsamtaletræning

·      Telefonsamtalen

·      Netværksbearbejdning

·      Udarbejdelse af cv og ansøgning

·      SoMe profiler på linkedin, jobindex, worksome, m.fl.


Stress, depression og angst:

Jeg benytter den kognitive psykologi og NLP værktøjer i min stresscoaching.

Du får udleveret konkrete værktøjer så du kan ændre uhensigtsmæssige vaner, tanker og følelser til positive vaner, tanker og følelser.


Brystkræft:

At få stillet diagnosen kræft er for mange et chok, der bliver efterfulgt af frustration, angst, katastrofetanker og følelse af ensomhed. 


Ud fra den bagage, som jeg nu en gang har tilegnet mig gennem min egen kræftbehandling og min baggrund som NLP coach, vil jeg give dig de fornødne værktøjer, der ruster dig bedst muligt, både mentalt såvel som informativt gennem dit forløb. 


Om mig:

Som certificeret coach, har jeg indgående erfaring inden for karriere og kompetenceafklaring, personlig udvikling samt angst. Jeg har selv været gennem ovenstående, har valgt at tage et totalt karriereskifte, været ledig af 2 omgange og har på egen krop mærket fordele og ulemper ved kritisk sygdom og det at at være pårørende. Jeg arbejder med NLP teknikker, samt den kognitive og positive psykologi.

Mit ordsprog: 'Der er altid en positiv hensigt bag enhver adfærd'.

Kontakt mig ganske uforpligtende - jeg vil glæde mig til at høre fra dig.
Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere