Momentalis v/Morten Danielsen - , Coach, Mentaltræner, Mentor, Psykoterapeut, Stressterapeut, Supervisor

Momentalis v/Morten Danielsen

, Coach, Mentaltræner, Mentor, Psykoterapeut, Stressterapeut, Supervisor

Aalborg

Personligt fremmøde

Coaching 750 kr. Aftal tid

Coaching hos Momentalis er en yderst effektiv og virksom måde at udvikle sig på - hvad enten det er for at overvinde forhindringer, udvikle nye kompetencer eller for at højne din generelle mentale "sundhed" (undgå stress mm.).

Med base i 17 års erfaring med systemisk supervision og coaching, suppleret af viden, kunnen og metoder fra Neuro lingvistisk programmering (NLP) og Developmental Bavioural Modelling (DBM), får du et præcist, personligt og udviklende forløb.

Coachingforløb kan strække sig fra en enkelt gang til et støttende/udviklende længere forløb.

Kurser og Workshop 0 kr. Aftal tid

Kurser og workshops er designet i fællesskab - jeg bringer min viden og kunnen ind og I kommer med jeres behov, kultur og mål (ønskede resultater) - til at give et præcist, effektivt og virksomt resultat.

Momentalis tilbyder kurser og workshops indenfor flere forskellige emner:

- coaching

- samarbejde og kommunikation

- psykisk arbejdsmiljø

- og meget mere

Kontakt for uforpligtende møde/afklaring.

Forespørg for pris mm. 

Stress recovery 0 kr. Aftal tid

Momentalis tilbyder virksomheder hjælp til at hjælpe stressramte medarbejdere med at komme sig fra en evt. sygemelding og tilbage til et funktionelt liv.


stresshåndtering 0 kr. Aftal tid

Momentalis tilbyder metoder og træning indenfor stresshåndtering, så stressen ikke "bider sig fast".

Gennem effektiv og virksom stresshåndtering kan man få mere overblik, overskud og fokus.

Du lærer dine stresssignaler at kende og har svar parat på hvad du så selv skal gøre for at komme gennem perioden.

Stress er en naturlig forekommende menneskelig reaktion på situationer der kræver mere end normalt. Når/hvis stressreaktionen bliver langvarig kan det resultere i en overbelastning og måske kort- eller længerevarende sygemelding.

Se også vores tilbud omkring stressforebyggelse - og stress recovery.

Kontakt uforpligtende for yderligere informationer

Organisationsudvikling - forandringsarbejde 0 kr. Aftal tid

Momentalis har en del erfaring i den menneskelige side af udvikling/forandringsarbejdet i organisationer - og dette kan komme jeres udviklingsprojekter til gavn.

Gennem sparring, leder/projektsupport og deltagelse (evt. workshops og coaching etc.) får i afklaringer og input der kan hjælpe projektet til succes.

psykisk arbejdsmiljø 0 kr. Aftal tid

Er I ramt af dårligt psykisk arbejdsmiljø?

Så kan en del af svaret være at få hjælp fra Momentalis. Gennem afklaring og samarbejde, giver vi et bud på hvad der skal gøres og vi hjælper/assisterer så længe der er behov.

Kontakt for yderligere oplysninger

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

  • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
  • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
  • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
  • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
  • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
  • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
  • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
  • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Momentalis kan hjælpe jer gennem udvikling - coachingforløb, gruppesparring, workshops og andre konsulentydelser rettet til jeres behov og mål. Momentalis v/Morten Danielsen - , Coach, Mentaltræner, Mentor, Psykoterapeut, Stressterapeut, Supervisor

Beskrivelse

"Det skal virke i praksis og støtte jeres udvikling"


Morten Danielsen har over 13 års erfaring, som selvstændig konsulent og har arbejdet for og med store og små virksomheder i deres udvikling.

Med en baggrund som MSc i Virksomhedssystemer fra AUU, over 10 år som leder/chef i det private og 3 år i det offentlige og en del efteruddannelse indenfor det mentale område, spænder han bredt og kan tilbyde ydelser der udvikler og støtter jer i jeres udfordringer, mål og projekter.


Af ydelser kan tilbydes:

- Coaching; både som individuelle og som gruppe forløb, workshops med udvikling af medarbejdere/lederes coaching-kompetencer, kurser i coaching.

- Workshops til opfyldelse af jeres behov indenfor f.eks.; trivsel, samarbejde, psykisk arbejdsmiljø, stressforebyggelse, stresshåndtering, samtaleteknik, udvikling og meget mere...

- Sparring og konsulentydelser; gruppeudvikling, organisationsudvikling, forandringsprojekter,....


I Momentalis arbejdes der udfra jeres situation og støttende jeres mål og resultater. Praksisorienteret - det skal virke i jeres virkelighed.

Skulle I have spørgsmål, så kontakt os for et uforpligtende møde. 

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere