Mia Bossing - Psykoterapeut

Mia Bossing

Psykoterapeut

2 klientudtalelser

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive ubegrænset med din personlige mentor gennem et månedligt eller ugentligt abonnement. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iPad og iPhone.

Dine tanker bestemmer over dine følelser. Ændres tankerne, vil følelserne automatisk følge med. Mia Bossing - Psykoterapeut

Beskrivelse

Denne mentor er ikke længere aktiv - Kontakt GoMentor support, hvis du har brug for hjælp til at finde en anden mentor.

 

 

Velkommen til min profil

 

 

Der kan være mange årsager til at starte i terapi, men fælles for mange er, at de på en eller anden måde er fastlåst og har svært ved at komme videre på egen hånd.

Jeg er uddannet psykoterapeut ved Dansk NLP Institut og stifter af Kbh terapi. Herudover har jeg en baggrund som socialpædagog, hvor jeg i mange år har arbejdet med særligt udsatte unge og familier.


Hos mig handler terapi om at få et nyt perspektiv på sin problemstilling, genfinde ressourcer, bryde med fastlåste mønstre og finde nye strategier.


Jeg har særlig viden og erfaring med unge og voksne med følgende problematikker:

Relationsproblemer
Fastlåsthed
Skyld og skam
Lavt selvværd
Perfektionisme
Pårørende til personer med misbrug eller fysisk og psykisk sygdom
Identitets- eller livskriser
Misbrug og afhængighed
Udsatte unge
Udbrændthed
Autisme
Ensomhed

 

Hvis du har andre problematikker er du også meget velkommen til at kontakte mig.

 

Om terapien

 

Terapien vil blandt andet bidrage til at:

 

 • Tydeliggøre uhensigtsmæssige og fastlåste handle-og tankemønstre og hermed ændre dem.

   

 • Du lærer at tackle, acceptere og forenes med dine følelser - også de svære

   

 • Du kan finde ressourcer til at skabe forandring

   

 • Fokusere på nuet, i stedet for fortids hændelser og fremtids bekymringer

   

 

I terapien bliver der taget udgangspunkt i din givne situation. Der vil være mulighed for at udforske din problemstilling i dit eget tempo. I det terapeutiske rum skal der ikke tages hensyn til andres følelser eller bedømmelse - det er helt og holdent dit rum til at sætte fokus på det, du mener er relevant for dig.

Der vil både være mulighed for at arbejde med akutte, såvel som mere grundlæggende og dybdegående, problemstillinger.

I et terapiforløb vil du tilegne dig redskaber/nye strategier, som du selv kan bruge i din hverdag, både mellem samtalerne, men også når forløbet er afsluttet.

Formålet med terapien er, at du skal kunne komme videre på egen hånd og dermed slippe terapeuten, når du igen føler at du er klar til at mestre hverdagen på egen hånd. Derfor er det vigtigt for mig, at det ikke er mig der kommer med alle svarene, men i stedet guider dig til selv at finde dem. Ved at tydeliggøre og sætte fokus uhensigtsmæssige tanke-og handlemønstre, adfærd, fænomener, forvrængninger, mm. hjælper jeg til at du kan se din problemstilling fra en ny vinkel, hvorefter vi i fællesskab finder en løsning og nye handlemuligheder, der er tro mod dig.
Jeg har en tro på, at et samarbejde mellem klienten og terapeuten giver de bedste resultater.

 

 

Jeg ser frem til at høre fra dig. 

 

Ring eller skriv ganske uforpligtende og hør hvordan jeg kan hjælpe dig godt videre, eller forespørg på en tid i min kalender.

 

 

 

Praktisk information:

 

 Afbud eller ændring af tider skal ske senest kl.12.00 dagen forinden den aftalte tid via mail eller telefon. Hvis afbuds reglerne ikke overholdes opkræves det fulde beløb.

  

 

 

Klientudtalelser

Gry Jørgensen - "At komme hos Mia har været trygt, forløsende og sundt. Mia får en til at føle sig velkommen og hun er meget lyttende og behagelig at dele sit inderste med, der kom hurtig tillid. Hendes tilgang til mine udfordringer hjalp mig med selv, at finde frem til svarene. Jeg kan kun anbefale Mia som terapeut hvis du har brug for et trygt rum til guidet refleksion."  Læs mere  Læs mindre

Diana Olsen - "Jeg kan kun anbefale Mia Bossing. Jeg har gået hos hende og har fået mange gode samtaler, som har været lærerrige og jeg har fået redskaber med hjem, samt jeg har skulle reflektere over tingene, hvilket har været super godt for mig. Mia har stillet spørgsmålstegn ved nogle af mine bekymringer, hvilket har været godt for mig så jeg også har kunne lære, at se tingene fra anden side. Mia har lært mig at tænke/leve i nuet og ikke i fortiden eller for meget i fremtiden. Mia har gjort, at jeg er kommet videre i mit liv efter ca. 1 ½ år i helvede og kan ikke takke hende nok for den hjælp hun har givet mig. Hos Mia har jeg aldrig følt mig velkommen og tryg. "  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.