Mette Byskov - Psykoterapeut MPF, Gestaltterapeut

Mette Byskov

Psykoterapeut MPF, Gestaltterapeut

Varde, Videosamtale

4 klientudtalelser

Personligt fremmøde

Studerende - Tilbud 600 kr. Aftal tid

Er du studerende og har brug for nogle samtaler? Jeg har god erfarring med at tale med unge mennesker, når livet er en udfordring. Desværre har jeg også mødt en del studerende som har problemer med stress, angst eller mindreværd..

Lige nu giver jeg rabat til studerende, så book en tid og find ud af om jeg er den rette for dig at tale med. 

Parterapi 850 kr. Aftal tid

Gennem mit mangeårige jordemoderliv på fødeafdelingen og i konsultationsarbejdet har jeg stor erfaring med at arbejde med par. 

Mange par glemmer, at det er lige så vigtigt at pleje parforholdet som alt andet der gerne skal holde i mange år...

Nogle par kommer først, når relationen er kørt helt i hårknude, mens andre kommer når de/den ene part mærker, at der kan være et behov for at få kigget på nogle mønstre som vi jo helt naturligt udvikler i vores relationer.

Det er aldrig for sent.. Lad os sammen kigge på det og heldigvis lykkes det for mange at finde melodien igen.


Individuel terapi 700 kr. Aftal tid

Jeg er klar til at møde dig lige der, hvor du er. Hos mig vil du blive mødt med respekt og empati. Jeg arbejder typisk på den måde, at vi sammen går på opdagelse i præcis, hvordan det er at være dig. Når vi får undersøgt og kigget på det, vil nogle ting måske falde på plads, fordi du nu kan se det fra en anden vinkel. Andre gange er der brug for at tilgå problemet med fx. kognitive teknikker eller måske coaching.

Book evt. en gratis forsamtale for at finde ud af om jeg er den rigtige for dig at tale med..


Klippekort. Få den 6. samtale gratis. 0 kr. Aftal tid

Walk and talk - Tilbud 600 kr. Aftal tid

Nu kan jeg også tilbyde dig en samtale ude i naturen. Jeg er så heldig, at lige bag min ejendom har jeg adgang til en lille privat skov. Her plejer jeg at lufte min hund og holde et break mellem mine samtaler. Jeg har erfaret, at for nogle klinter kan det være en fordel at gå, mens samtalen finder sted, da man her slapper bedre af og måske får tankerne også mere frit løb ude i guds frie natur. Jeg sørger selvfølgelig for, at der er struktur på samtalen og at den stadigvæk vil have det terapeutiske præg. Ved behov kan samtalen også deles op, så noget af den foregår ude og noget inde i klinikken. Det aftaler vi på dagen. 

Så hvis du er typen, der er i tvivl om du er klar til terapi, vil dette måske være en måde for dig at komme igang..

Er du i tvivl? Ring kundeservice på 53 73 21 50

89 87 44 89

Videosamtaler

Online samtale (GoMentor videosession) 500 kr. Aftal tid

Online samtale kan være en god løsning i denne coronatid. Jeg har også tidligere erfaret, at det kan være godt og bedre for kontakten mellem klient og terapeut end man måske skulle tro..

Er du i tvivl? Ring kundeservice på 53 73 21 50

89 87 44 89

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Uddannet certificeret psykoterapeut MPF fra Essens. (Eksistentiel gestaltterapi). Overbygning i kognitiv terapi og coaching. Udd. jordemoder siden 1997 Mette Byskov - Psykoterapeut MPF, Gestaltterapeut

Beskrivelse


Vil du gerne opnå større selvindsigt? Føler du dig stresset eller deprimeret? Har du en ubearbejdet sorg? Er der problemer i parforholdet/familielivet? Er du gravid og har brug for en samtale?


Den terapeutiske samtale kan hjælpe dig til at genfinde din psykiske balance og følelsen af overskud og til at træffe de rigtige valg i livet.


Stress og manglende nærvær er i vores fortravlede verden desværre et stigende problem. Følelsen af ikke at slå til eller angst for det, man skal kunne præstere, kan komme til at fylde alt for meget. Her har jeg stor erfaring med at få følelsen af ro tilbage. Jeg bruger selv mindfulness i min hverdag, hvilket mine terapier bærer præg af; nemlig ro, dybde og nærvær.


Jeg tilbyder

 • Enesamtaler, parterapi, gruppesamtaler
 • Motiverende samtale med henblik på livsstilsomlægning
 • Graviditetsrelaterede samtaler evt. med fokus på den gode fødsel
 • Efterfødselssamtaler evt. i eget hjem
 • Samtalerne foregår i rolige omgivelser i min klinik på landet ved Varde


Hvem er jeg?

 • Uddannet certificeret psykoterapeut MPF fra Essens (eksistentiel gestaltterapi)
 • Overbygning i coaching og kognitiv terapi
 • Arbejder som sorggruppeleder
 • Uddannet jordemoder
 • Uddannet zoneterapeut
 • Mor til fire


Erfaring

Udover min psykoterapi-praksis har jeg gennem mit arbejde som jordemoder i de senere år også været sorggruppeleder ved Sydvestjysk Sygehus. Her har jeg arbejdet med grupper såvel som den individuelle samtale. Som jordemoder er jeg vant til at møde mennesker i forskellige situationer - også der hvor livet gør ondt. Jeg har gennem sorggruppearbejdet erfaret, hvor vigtigt det er at få sat ord på det, der er svært. Jeg har stor fokus på at samtalen skal være nærværende og empatisk. 


Jeg har været ansat på fødeafdelingen ved Sydvestjysk Sygehus gennem 20 år, og her har jeg oparbejdet stor erfaring med samtaler med gravide, fødende og barslende kvinder og deres mænd. Jeg har arbejdet med overvægtige gravide og familier som ønskede at omlægge deres livsstil. Ved hjælp af den motiverende samtale og opfølgning lykkedes det for en del af disse at få en livsstil de kunne være stolte af, når man sætter børn i verden.


Arbejder desuden med par som har graviditetsønske.
Klientudtalelser

Sofie Elisabeth - ""At gå hos Mette var for mig et kæmpe lys i min tilværelse. Jeg mødte Mette første gang i forbindelse med min graviditet, da min jordemoder havde anbefalet hende. Fra start af kunne jeg mærke at Mettes energi gjorde mig meget tilpas og tryg. Herefter fik jeg og min datter zoneterapi af hende, hvilket er helt fantastisk. Mine slemme rygsmerter blev kraftigt reduceret! Da jeg tog mod til mig, begyndte jeg at gå til psykoterapi hos hende. Hun er enormt dygtig, og man føler sig forstået og set. Jeg var i en rigtig dårlig periode i mit liv, med udfordringer jeg knap forstod, og derfor naturligvis ikke kunne håndtere eller komme videre fra. Hun hjalp mig med at forstå hvad der egentligt skete indeni mig, og fik mig fx til at tage mit parforhold seriøst, så min partner og jeg gik i parterapi hos hende. Selv min kæreste fandt det givende, trods han ikke er den store tilhænger af terapi. Mette møder en lige dér hvor man er, og hun gør virkelig hvad hun kan. Jeg kan kun anbefale Mette, hvad end det er af fysiske eller psykiske årsager!""  Læs mere  Læs mindre

Anna - " Allerede efter mit første besøg hos Mette oplevede jeg en større ro og balance i min graviditet. Mettes nærvær hjalp mig med at vende mine frustrationer til glæde over at være gravid. Mettes personlighed og empati gjorde at jeg hurtigt følte mig tryg ved at dele mine frustrationer i en tid, hvor man burde ”svæve på en lyserød sky”. Jeg valgte, at komme hos Mette flere gange gennem min graviditet, da et stort arbejdsmæssigt pres til tider fik større fokus end at være gravid. At komme hos Mette, var en stor hjælp for netop, at kunne nyde den særlige tid som gravid og var med til at skabe glæde i en presset hverdag. Anna "  Læs mere  Læs mindre

Anders Madsen - "Min kone og jeg har det sidste års tid med jævne mellemrum, besøgt Mette til parterapi og det har helt igennem været udfordrende følelsesmæssigt men gevinsten har været enorm. Man møder ren idyl når man besøger mette og man slapper med det samme af. Mette er yderst professionel og man ender som regel med at føle at det er en nær ven man taler med og derved er det lettere at åbne op om sine udfordringer og følelser. "  Læs mere  Læs mindre

Cecilie Madsen - " Mette har haft en kæmpe betydning for mig personligt og mit ægteskab. Min mand og jeg startede hos Mette efter at vores kommunikation var kommet i ubalance. Efter 7 år sammen kunne vi ikke længere finde tilbage i det intime og nære forhold vi havde før vi fik børn. Allerede efter den første session kunne Mette finde de steder hvor der skulle arbejdes, og hvilke ting vi hver især havde glemt at vi elskede ved hinanden. Mette er fantastisk til at finde kernen i vores problemstillinger og løse dem. I dag går vi stadig til Mette hvis der er noget som vi ikke selv kan løse og det er fantastisk at have intimiteten og nærværet tilbage i vores ægteskab. Vi kan i den grad anbefale en session ved Mette. "  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere