Mette Bejder Nordberg - Psykoterapeut, Coach, Gestaltterapeut, Mentor

Mette Bejder Nordberg

Psykoterapeut, Coach, Gestaltterapeut, Mentor

Holbæk

1 klientudtalelse

Personligt fremmøde

Psykoterapi 700 kr. Aftal tid

klippekort 3.250 kr. Aftal tid

Terapi med lægehenvisning 500 kr. Aftal tid

Weekend tid 900 kr. Aftal tid

Weekend tider gælder fra fredag kl 18 til søndag kl. 20

Virksomheds Terapi & coaching 1.200 kr. Aftal tid

Ring for tilbud

Er du i tvivl? Ring kundeservice på 53 73 21 50

89 88 07 40

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Psykoterapi kan være en stor hjælp, hvis man gerne vil være fri af fortidens svigt og skygger og blive fri til at leve livet. Mette Bejder Nordberg - Psykoterapeut, Coach, Gestaltterapeut, Mentor

Beskrivelse


Uanset hvad din udfordring er, så er der hjælp at hente hos en psykoterapeut

Forskellige ting kan udfordre os, igennem livet møder vi kriser, sorg og daglige udfordringer. Det er en helt naturlig del af livet.

Som mennesker bliver vi påvirket af de udfordringer vi møder i livet, ikke kun os personligt, men også vores omgivelser kan blive påvirket af de udfordringer vi møder og mange kan have svært ved at håndterer det alene.

Så uanset hvilke udfordringer du går igennem, kan terapi være med til at give dig en større forståelse, indsigt eller afklaring i dit liv og relationer.


Terapi er en god ressource til at styrke dit selvværd og til at hjælpe dig med at komme i harmoni med din indre verden.

Meningen med terapi er at få hjælp til at arbejde med udfordringer/vanskeligheder som hinder dig i at leve det liv du ønsker.

Gesstalterapiens mål er, at hjælpe den enkelte til at opdage egne ressourcer og integrere disse, at få troen på sig selv, samt tage ansvar for sit eget liv.

Gestalterapiens metoder hjælper med til at synliggøre, forstå og integrere menneskets ubeviste sider.


At gå i terapi kan være en stor beslutning, men på langt sigt vil dit mentale helbred takke dig for det.


Essens Terapi og Coaching til virksomheder

Jeg hjælper ledere og medarbejdere med at opnå den nødvendige bevidsthed, til at opnå de bedste mål, som i sidste ende skaber bedre og mere beviste ledere samt medarbejdere i jeres virksomhed. Dette vil i opnå:

 • Blive bedre i stand til at være i overensstemmelse med egne og firmaet værdier.
 • Blive mere beviste om ansvar.
 • Lære at finde ind til ressourcerne.
 • Et stærkt personligt udviklingsforløb.
 • Evnen til konfliktløsning og navigere i det.
 • Mindre stress og sygefravær.
 • Stærkt medarbejder og leder-udvikling.
 • Det gode lederskab.

Essens Terapi & Coaching skaber værdi til virksomhedens fælles bedste.


Beslutning og ansvar

Som menneske i en ledende position, hvad enten det drejer sig om erhvervsliv eller politik, træffer du mange, vigtige og ofte hurtige beslutninger hver dag. Du har økonomisk og menneskelig ansvar og arbejder som regel langt mere end de fleste.Samtidig med, at du har et privatliv og en familie som skal fungere. terapi kan hjælpe dig med at navigerer i dette spændingsfelt.   


Den samfundsmæssige udvikling åbner op for nye muligheder, hvor essens Terapi kan være en investering i jeres virksomhed.  


Om mig:

 • Jeg har en 2 årig essens Coach og mentor uddannelse samt en NLP Coach Practitioner uddannelse.
 • Herefter har jeg en 4 årig gestalt Psykoterapeut uddannelse.

Jeg kender den spændende, men også udsatte position, som kan være i erhvervslivet, da jeg har været fuld ansvarlig virksomhedsleder i 22 år i min families virksomhed. Jeg ved, hvad det vil sige, at skulle slå til på alle fronter på én gang.


Jeg elsker at arbejde med mennesker der ønsker at udvikle sig, eller som på anden måde ønsker at komme i kontakt med sine egne værdier og skabe resultater.


Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis der er spørgsmål eller vi sammen kan finde ud af hvordan terapi kan hjælpe dig personligt eller din virksomhed.

Klientudtalelser

Jytte 65 år - "Vent ikke for længe… <3 Jeg er startet i terapi hos Mette, da jeg følte, jeg var nødt til at få noget hjælp til at bearbejde nogle oplevelser. Allerede første gang jeg var hos Mette, opstod der gensidig tillid og respekt. Mette formåede at få mig til at åbne op og være ærlig omkring mine følelser, så jeg fik sat ord på. Det var en helt forløsning, da jeg hørte mig selv sige de(t) ord, der var årsagen til mine uforløste traumer, og jeg kunne mærke, at jeg var i trygge hænder. Det er en spændende, udmattende og lang rejse at lære mig selv at kende, men jeg fortsætter ufortrødent. Kærlige hilsener Jytte, 65 år "  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere