Maybrit Grundsted - Coach, Mindfulness instruktør

Maybrit Grundsted

Coach, Mindfulness instruktør

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

  • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
  • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
  • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
  • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
  • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
  • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
  • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
  • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Her er scenen din. Fordi det handler om din udvikling, dit potentiale, og din afklaring. Maybrit Grundsted - Coach, Mindfulness instruktør

Beskrivelse

Denne mentor har ikke længere en aktiv profil

- kontakt GoMentor support

 hvis du ønsker hjælp med at finde en andenJeg hedder Maybrit og er uddannet lærer og Coach fra Manning Inspire i København. Jeg har arbejdet med selvudvikling i mange år både som lærer, qua mit arbejde på en specialskole, og som Coach. Jeg har selv oplevet stress og krise, så jeg måtte foretage livsændringer.

 

Hvad får du med dig efter et Coach forløb ?

 Du vil opleve, at kunne sætte fokus på dig og dine problematikker, hvad enten det handler om stress, din almene sundhed, mål du gerne vil opnå i dit liv, dine fantastiske potentialer, indre ro via naturmeditation. Eller måske oplever du at være i krise.

 

Hvad vil du kunne opnå med dig selv? 

Coaching vil hjælpe dig med at afklare og afdække dine styrker og ressurser, så du kan opleve et mere autentisk anker i dig selv.

 

Du får vha Coaching redskaber, til at tackle de udfordringer, som livet byder på for dig, og som kan vise sig med forskellige ansigter.

 

Du er altid velkommen til at ringe og høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig.

 

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere