Maybrit Grundsted - Coach, Mindfulness instruktør

Maybrit Grundsted

Coach, Mindfulness instruktør

Skårup, Svendborg, Videosamtale

Personligt fremmøde

Coaching 500 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

89 87 15 43

Videosamtaler

Coaching (GoMentor videosession) 500 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

89 87 15 43

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

  • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
  • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
  • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
  • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
  • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
  • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
  • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
  • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Her er scenen din. Fordi det handler om din udvikling, dit potentiale, og din afklaring. Maybrit Grundsted - Coach, Mindfulness instruktør

Beskrivelse

Hvem er jeg?

Jeg hedder Maybrit og er uddannet lærer og Coach fra Manning Inspire i København. Jeg har arbejdet med selvudvikling i mange år både som lærer, qua mit arbejde på en specialskole, og som Coach. Jeg har selv oplevet stress og krise, så jeg måtte foretage livsændringer.

 

Hvad får du med dig efter et Coach forløb ?

 Du vil opleve, at kunne sætte fokus på dig og dine problematikker, hvad enten det handler om stress, din almene sundhed, mål du gerne vil opnå i dit liv, dine fantastiske potentialer, indre ro via naturmeditation. Eller måske oplever du at være i krise.

 

Hvad vil du kunne opnå med dig selv? 

Coaching vil hjælpe dig med at afklare og afdække dine styrker og ressurser, så du kan opleve et mere autentisk anker i dig selv.

 

Du får vha Coaching redskaber, til at tackle de udfordringer, som livet byder på for dig, og som kan vise sig med forskellige ansigter.

 

Du er altid velkommen til at ringe og høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig.

 

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere