Marianne Redanz - Psykoterapeut, Stressterapeut, Mindfulness instruktør

Marianne Redanz

Psykoterapeut, Stressterapeut, Mindfulness instruktør

København Ø, Videosamtale

1 klientudtalelse

Personligt fremmøde

Individuel terapi 750 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

Videosamtaler

Individual terapi (GoMentor videosession) 750 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

 • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
 • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
 • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
 • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
 • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
 • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
 • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
 • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Den psykoterapi jeg benytter er ressourceorienteret og kombinerer samtaleterapi, kropsterapi, tegneterapi, drømmearbejde, kognitive metoder og meditation. Marianne Redanz - Psykoterapeut, Stressterapeut, Mindfulness instruktør

Beskrivelse

Min intention er at møde dig dér, hvor du er, og gå sammen med dig. På den måde kan rejsen blive lettere og mindre ensom.


Hvis du har et tilsyneladende uløseligt problem, så kan vi inviterer det indenfor, og høre hvad det vil fortælle dig. Jeg tror at vi har brug for selvindsigt uden fordømmelse. Vi må forsøge at skabe mere klarhed over de ubevidste mønstre der sommetider trækker os rundt i manegen – dét gøder jorden for indre vækst. Jeg tror, at noget af dig er nødt til at ”visne bort”, fx gamle overbevisninger, for at noget nyt kan opstå. Det kan være en svær process.


Klienter kommer bl.a. til mig med:

 • Stress
 • Livskriser
 • Personlig udvikling
 • Angst
 • Depression
 • Relationer og parforholdsproblemer
 • Ånd, eksistens og mindfulness

 

Du er altid velkommen til at kontakte mig og høre mere eller få en aftale.

 

Om mig/ min erfaring:

Jeg tilbyder en oplevelsesorienteret terapiform, der fokuserer på at finde frem til de indre ressourcer.

 

Eksempler på oplevelsesorienterede spørgsmål jeg stille mine klienter er ”hvad mærker du lige nu?”, ”kunne du have lyst til at tegne det?” eller ”har du haft nogle drømme?”.

 

Jeg har haft klienter siden 2009 og modtager løbende supervision og videreuddannelse. Jeg deltager i udviklingsgrupper, meditationsgrupper og drømmegrupper.

 

Uddannelse

Psykoterapeut fra Vedfelt-instituttet 2013. Uddannelsen er et 6-årigt forløb, der er godkendt af Undervisningsministeriet.

 

Siden 2001 har jeg modtaget undervisning i mindfulness, meditation og ”inquiry” hos Anni Besbroda. Metoden arbejder henimod tilstedeværelse i nuet, sansning og accept.

 

Ingeniør siden 1994. Jeg kender til, hvad det vil sige at prøve at fungere i et travlt og stresset arbejdsmiljø.

Klientudtalelser

Aktiv mand i sin bedste alder - "Jeg var i terapi hos Marianne Redanz i godt et halvt år. I den periode lykkedes det mig; takket være den professionelle hjælp fra Marianne; at få struktur på og klarhed over ting i min fortid, der havde haft en væsentlig indvirken på mit liv og min attitude i mange år. Marianne har udover en professionel og kyndig tilgang til den teoretiske side af sagen et særdeles vindende og tillidsvækkende væsen, som jeg med det samme overgav mig til, så det var nemt for mig at åbne mig. Marianne udstråler en ægte interesse for det menneske, der sidder overfor hende i konsultationen. Jeg vil ikke tøve med at opsøge Mariannes hjælp, hvis jeg igen skulle få brug for psykologisk bistand."  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere