Marianne Redanz - Psykoterapeut, Stressterapeut, Mindfulness instruktør

Marianne Redanz

Psykoterapeut, Stressterapeut, Mindfulness instruktør

København Ø, Videosamtale

1 klientudtalelse

Personligt fremmøde

Individuel terapi 750 kr. Aftal tid

Videosamtaler

Individual terapi (GoMentor videosession) 750 kr. Aftal tid

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Den psykoterapi jeg benytter er ressourceorienteret og kombinerer samtaleterapi, kropsterapi, tegneterapi, drømmearbejde, kognitive metoder og meditation. Marianne Redanz - Psykoterapeut, Stressterapeut, Mindfulness instruktør

Beskrivelse

Min intention er at møde dig dér, hvor du er, og gå sammen med dig. På den måde kan rejsen blive lettere og mindre ensom.


Hvis du har et tilsyneladende uløseligt problem, så kan vi inviterer det indenfor, og høre hvad det vil fortælle dig. Jeg tror at vi har brug for selvindsigt uden fordømmelse. Vi må forsøge at skabe mere klarhed over de ubevidste mønstre der sommetider trækker os rundt i manegen – dét gøder jorden for indre vækst. Jeg tror, at noget af dig er nødt til at ”visne bort”, fx gamle overbevisninger, for at noget nyt kan opstå. Det kan være en svær process.


Klienter kommer bl.a. til mig med:

 • Stress
 • Livskriser
 • Personlig udvikling
 • Angst
 • Depression
 • Relationer og parforholdsproblemer
 • Ånd, eksistens og mindfulness

 

Du er altid velkommen til at kontakte mig og høre mere eller få en aftale.

 

Om mig/ min erfaring:

Jeg tilbyder en oplevelsesorienteret terapiform, der fokuserer på at finde frem til de indre ressourcer.

 

Eksempler på oplevelsesorienterede spørgsmål jeg stille mine klienter er ”hvad mærker du lige nu?”, ”kunne du have lyst til at tegne det?” eller ”har du haft nogle drømme?”.

 

Jeg har haft klienter siden 2009 og modtager løbende supervision og videreuddannelse. Jeg deltager i udviklingsgrupper, meditationsgrupper og drømmegrupper.

 

Uddannelse

Psykoterapeut fra Vedfelt-instituttet 2013. Uddannelsen er et 6-årigt forløb, der er godkendt af Undervisningsministeriet.

 

Siden 2001 har jeg modtaget undervisning i mindfulness, meditation og ”inquiry” hos Anni Besbroda. Metoden arbejder henimod tilstedeværelse i nuet, sansning og accept.

 

Ingeniør siden 1994. Jeg kender til, hvad det vil sige at prøve at fungere i et travlt og stresset arbejdsmiljø.

Klientudtalelser

Aktiv mand i sin bedste alder - "Jeg var i terapi hos Marianne Redanz i godt et halvt år. I den periode lykkedes det mig; takket være den professionelle hjælp fra Marianne; at få struktur på og klarhed over ting i min fortid, der havde haft en væsentlig indvirken på mit liv og min attitude i mange år. Marianne har udover en professionel og kyndig tilgang til den teoretiske side af sagen et særdeles vindende og tillidsvækkende væsen, som jeg med det samme overgav mig til, så det var nemt for mig at åbne mig. Marianne udstråler en ægte interesse for det menneske, der sidder overfor hende i konsultationen. Jeg vil ikke tøve med at opsøge Mariannes hjælp, hvis jeg igen skulle få brug for psykologisk bistand."  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.