Marianne Redanz - Psykoterapeut, Stressterapeut, Mindfulness instruktør

Marianne Redanz

Psykoterapeut, Stressterapeut, Mindfulness instruktør

Videosamtale

1 klientudtalelse

DENNE PROFIL ER IKKE LÆNGERE AKTIV

Den psykoterapi jeg benytter er ressourceorienteret og kombinerer samtaleterapi, kropsterapi, tegneterapi, drømmearbejde, kognitive metoder og meditation. Marianne Redanz - Psykoterapeut, Stressterapeut, Mindfulness instruktør

Beskrivelse

Min intention er at møde dig dér, hvor du er, og gå sammen med dig. På den måde kan rejsen blive lettere og mindre ensom.


Hvis du har et tilsyneladende uløseligt problem, så kan vi inviterer det indenfor, og høre hvad det vil fortælle dig. Jeg tror at vi har brug for selvindsigt uden fordømmelse. Vi må forsøge at skabe mere klarhed over de ubevidste mønstre der sommetider trækker os rundt i manegen – dét gøder jorden for indre vækst. Jeg tror, at noget af dig er nødt til at ”visne bort”, fx gamle overbevisninger, for at noget nyt kan opstå. Det kan være en svær process.


Klienter kommer bl.a. til mig med:

  • Stress
  • Livskriser
  • Personlig udvikling
  • Angst
  • Depression
  • Relationer og parforholdsproblemer
  • Ånd, eksistens og mindfulness

 

Du er altid velkommen til at kontakte mig og høre mere eller få en aftale.

 

Om mig/ min erfaring:

Jeg tilbyder en oplevelsesorienteret terapiform, der fokuserer på at finde frem til de indre ressourcer.

 

Eksempler på oplevelsesorienterede spørgsmål jeg stille mine klienter er ”hvad mærker du lige nu?”, ”kunne du have lyst til at tegne det?” eller ”har du haft nogle drømme?”.

 

Jeg har haft klienter siden 2009 og modtager løbende supervision og videreuddannelse. Jeg deltager i udviklingsgrupper, meditationsgrupper og drømmegrupper.

 

Uddannelse

Psykoterapeut fra Vedfelt-instituttet 2013. Uddannelsen er et 6-årigt forløb, der er godkendt af Undervisningsministeriet.

 

Siden 2001 har jeg modtaget undervisning i mindfulness, meditation og ”inquiry” hos Anni Besbroda. Metoden arbejder henimod tilstedeværelse i nuet, sansning og accept.

 

Ingeniør siden 1994. Jeg kender til, hvad det vil sige at prøve at fungere i et travlt og stresset arbejdsmiljø.

Klientudtalelser

Aktiv mand i sin bedste alder - "Jeg var i terapi hos Marianne Redanz i godt et halvt år. I den periode lykkedes det mig; takket være den professionelle hjælp fra Marianne; at få struktur på og klarhed over ting i min fortid, der havde haft en væsentlig indvirken på mit liv og min attitude i mange år. Marianne har udover en professionel og kyndig tilgang til den teoretiske side af sagen et særdeles vindende og tillidsvækkende væsen, som jeg med det samme overgav mig til, så det var nemt for mig at åbne mig. Marianne udstråler en ægte interesse for det menneske, der sidder overfor hende i konsultationen. Jeg vil ikke tøve med at opsøge Mariannes hjælp, hvis jeg igen skulle få brug for psykologisk bistand."  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.