Marialuna Kofoed - Familieterapeut/-rådgiver, Mentor, Terapeut

Marialuna Kofoed

Familieterapeut/-rådgiver, Mentor, Terapeut

Valby

11 klientudtalelser

Personligt fremmøde

Access bars 600 kr. Aftal tid

Access bars er en yderst effektiv behandlingsform mod stress og tankemylder. Allerede efter første behandling oplever de fleste en forandring.

Behandlingen indeholder endnu mere dybde, og der er en god grund til at mine klienter bliver ved med at vende tilbage.

Behandlingen åbner op for deres bevidsthed. For at kunne forandre noget i sit liv, skal man først og fremmest blive bevidst om hvad der skal laves om i ens liv, hvilket kan være umuligt uden hjælp da krop og hovedet ”gør som de ”plejer” og som de er trygge ved.

Det er helt naturligt da vi som mennesker bliver påvirket positivt som negativt igennem hele livet, så det er klart at man kan have svært ved at navigere i ens behov, såvel som andres. Vi vil nødig være til besvær.

De fleste klienter som opsøger mig, har som regel et konkret problem, såsom stress, livskriser, søvnproblemer mm. Efter nogle sessioner begynder mine klienter at åbne op for deres spiritualitet, nogle hurtigere end andre. Men fælles for dem alle, er at de får mere ro og overskud, samt øget tillid til andre mennesker og verdenen generelt.

Hos mig står Access Bars ikke alene, da jeg samtidig bruger Clairvoyance under behandlingen, og jeg tuner ind på de områder som har størst behov. Samtidig laver jeg også en chakrahealing.

Efter behandlingen har vi en samtale hvor jeg blandt andet vil fortælle dig lidt om hvad der er i ubalance i din krop, og du har også mulighed for at stille mig spørgsmål, da man oftest også selv kan mærke at der sker noget.

Selve behandlingen foregår ved at jeg berører 31 punkter blidt på dit hoved, imens du ligger fuld påklædt på min briks.

terapi med behandling 750 kr. Aftal tid

healingsmassage 950 kr. Aftal tid


Healingsmassage er blid og nænsom hel krops massage, der løsner op for psykisk og fysiske spændinger Healingmassage er en blid og nænsom hel krops massage, hvor jeg lader energi forplante sig langt ind i din krop ved at veksle mellem lange, rolige og dybtgående strøg og det, at hænderne blot hviler stille på kroppen.


Det er en behandling, der hjælper din krop med at finde sin egen balance, og du vil kunne mærke det både fysisk og mentalt.

Den vil hjælpe dig med at give slip på ting der ikke gavner dig og vil støtte dig i at finde styrken i det som blokerer dig i at leve det liv, du ønsker og drømmer om.

Efter hver massage vil der være en samtale om hvad der dukkede op af tanker og følelser under massagen. 

terapi med behandling 1.000 kr. Aftal tid

Har du svært ved at mærke din krop? Føler du at er oppe i dit hovede hele tiden?

Når du har stress eller at der er andre negative ting der er begyndt at fylde alt for meget i din hverdag så begynder du at lukke af for kroppen og du kan begynde at træffe en masse dårlige valg, miste energi og måske ikke føle at du får det ud af livet du i virkeligheden ønsker og føle sig forkert.

Måske har du lige været ude for et stort skift i dit liv og har mistede jordforbindelsen? Så kan det være virkelig svært at komme vider fordi kroppen slår fra og du arbejder kun ud fra hovedet.

Kroppen er der alle vores følelser sidder og kroppen husker ALT, så det vil sige at når der sker noget i vores liv som ikke er rat , så har vi tildens til at lukke den ned for at kunne være i det.

Det er tit og ofte en overlevelse strategi kroppen laver og har gjort det op igennem livet, men desværre får vi det ikke beder af det, men på den måde kan vi få hverdagen til at gå vider uden at bryde sammen.

Kan man tale sig ud af det?
Det er altid nødvendigt at blive bevidst om , og italesætte hvad det er der for kroppen til at lukke i, men jeg mener kun ved at tale om det, så kan det være at vi bliver ved med at fastholde os i det vi kæmper med, netop fordi vi stadig er i hovedet, og vi er i bund og grund vores egen fortælling. Ja der kan være mange årsager til at vi er som vi er kva vores opvækst, eller andre ting i vores liv, men så er det endnu vigtigere at vi for lavet en anden fortælling om os selv.


Jeg arbejder altid med at kombiner terapi med en eller anden form for behandling, så som healing, Access Bars mm.

Vi som mennesker er meget forskellige og har derfor brug for forskellige måder at arbejde med os selv på, så jeg tager altid udgangspunkt i den enkelte klient, og tager den der fra. Nogle klienter har brug for healing og ro for at komme ned i kroppen før vi går igang med terapien, andre skal havde det helt modsat. Det kan være nødvendigt at bruge en session på at få åbnet kroppen helt op med en healingsmassage. Jeg går meget op i at forsøge at give mine klienter redskaber med sig hjem, så det ikke kun er når vi er sammen fysisk de arbejder med sig selv. 

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

89 88 05 92

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

  • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
  • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
  • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
  • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
  • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
  • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
  • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
  • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Har du svært ved at mærke din krop og slippe af med tankemylder? Marialuna Kofoed - Familieterapeut/-rådgiver, Mentor, Terapeut

Beskrivelse

Har du svært ved at mærke din krop? 

Føler du at du er oppe i dit hoved hele tiden?


Når du har stress eller andre negative ting som fylder alt for meget i din hverdag så begynder du at lukke af for kroppen og du begynder at træffe en masse dårlige valg, miste energi og måske føler du ikke at du får det ud af livet som du i virkeligheden ønsker og du føler dig måske forkert.


Måske har du lige været ude for et stort skift i dit liv og har mistet  jordforbindelsen?


Så kan det være virkelig svært at komme videre da kroppen slår fra og du derfor kun arbejder ud fra hovedet.

I vores krop sidder alle vores følelser, og kroppen husker ALT, det vil sige at når der sker noget i vores liv som ikke er rart , har vi tendens til at lukke den følelse ned for at kunne være i det. Det er tit og ofte en overlevelsesstrateg kroppen laver og har gjort det op igennem livet, men desværre får vi det ikke bedre af det, men på den måde kan vi få hverdagen til at gå videre uden at bryde sammen.


Kan man tale sig ud af det?

Det er altid nødvendigt at være bevidst om det som tynger en, og det er især vigtigt at italesætte det som får kroppen til at lukke i, men ved kun at tale om det, og uden at mærke efter sin krop og dens signaler, fastholdes man i de samme mønstre og handlemåder. så kan det være at vi bliver ved med at fastholde os i det vi kæmper med, netop fordi vi stadig er i hovedet, og vi er i bund og grund vores egen fortælling.

Ja der kan være mange årsager til at vi er som vi er kva vores opvækst, eller andre ting i vores liv, men så er det endnu vigtigere at vi for lavet en anden fortælling om os selv.


Jeg arbejder altid med at kombiner terapi med en eller anden form for behandling, så som healing, Access Bars mm. Vi som mennesker er meget forskellige og har derfor brug for forskellige måder at arbejde med os selv på, så jeg tager altid udgangspunkt i den enkelte klient, og tager den der fra. Nogle klienter har brug for healing og ro for at komme ned i kroppen før vi går igang med terapien, andre skal havde det helt modsat. Det kan være nødvendigt at bruge en session på at få åbnet kroppen helt op med en healingsmassage.

Jeg går meget op i at forsøge at give mine klienter redskaber med sig hjem, så det ikke kun er når vi er sammen fysisk de arbejder med sig selv.


Lidt om mig:

Mit navn er Marialuna, jeg er 37 og arbejder fra mit lille kliniklokale i Valby og engang imellem har jeg sessioner på Amager.


Jeg er udannet pædagog, terapeut og har en lang række mere alternative uddannelser bag mig, så som reiki og spirituel healer, Access bars behandler, healingsmassør og så er jeg også uddannet clairvoyant som jeg bruge til at mærke ind i klienters krop, og til at vejlede dem i hvor deres potentiale er størst.


Derud over arbejder jeg også med andre alternative ting, men det kommer kun i spil hvis det giver mening for den pågældende klient jeg arbejder med.


Jeg er løbene på alle mulige former for kurser, for jeg er meget nysgerrig anlagt og elsker at opdage og lærer nye redskaber jeg kan give videre til mine klienter.


Jeg har lige siden jeg kan huske været meget optaget af mennesker, og altid været god til at fornemme folk, så det er helt naturligt for mig at arbejde med mennesker som en helhed, altså at krop og psyke hænger sammen.


Privat har jeg selv været igennem en masse op og nedtur, som jeg føler naturligt at dele ud af hvis det giver menig for klienten. Min erfaring er at det kan være en dejligt for nogle klienter at møde lidt af personen bag terapeuten når de  føler sig aller mest blottet og sårbar. 

Klientudtalelser

Ditte Boesen - "Hej Marialuna. Jeg vil prøve at beskrive hvordan mine 2 første oplevelse var med bars. Da jeg lå på briksen tænkte jeg på alt muligt, pludselig føltes det lige som om tankerne kom et helt andet sted fra. Det var ting jeg ikke rigtig havde lyst til at tænke på, men de kom bare. Pludselig var det som om jeg fik besked på at give slip på de ting. Det var en helt fantastisk oplevelse. Anden gang svævede jeg bare helt væk, samtidig med at jeg så en masse glade farver. Ved egentlig ikke om der var så mange tanker, men super dejligt var det. Alle mine søvn problemer forsvandt efter anden gang. Nu glæder jeg mig bare til den næste behandling. Tusind tak Marialuna"  Læs mere  Læs mindre

Karen Krog Nielsen - "Skøn bars behandling, er blød som smør både indvendig og udvendig."  Læs mere  Læs mindre

Karen Petersen - "Jeg har været så heldig at få bars og healing af Marialuna. En helt igennem rar og afslappende behandling, der fik mig ned i de dybere lag. Jeg gik derfra med lethed og indre ro."  Læs mere  Læs mindre

Camilla LeeLee - "‘’Ægte magi og min krop er let- jeg skinner❤️’ Allerbedste anbefaling af Camilla Lee"  Læs mere  Læs mindre

Suzanne Jensen - "Både min datter og jeg har fået flere forskellige behandlinger hos Marialuna Marlou Asthrid Kofoed. Jeg vil stærk anbefale Marialuna. Både min datter og jeg kan mærke hendes healing med det samme og vi går derfra med en følelse af lethed og at være samlet. Marialuna Marlou Asthrid Kofoed bruger også sin skarpe clairvoyance til at give de beskeder hun har fået ind til dig bagefter. Tak "  Læs mere  Læs mindre

Camilla Elisabht Ekström - "Fantastisk rolig og varm, helt nede på jorden med magiske hænder og kræfter <3 tusind tak for en rigtig dejlig behandling og snak :)"  Læs mere  Læs mindre

Sarah Le Sage - "Helt igennem fantastisk oplevelse! Maria Lunas person og energi giver både ro og en positiv oplevelse. Hun forklare dig hele vejen igennem hvad der sker med din krop når hun trykker samtidig forklare hvorfor man har ondt. Man får en rejse i sit sind og sin krop. Kan varmt anbefalde hende til alle. Og når man først har prøvet det. Kommer du 100% tilbage igen :) "  Læs mere  Læs mindre

Talyor Roland - "I highly recommend Marialuna. I was skeptical but desperate after finding myself in a really rough patch. I had my heart broken, stress with work, problems with health and some issues with family and friends. My world was crashing down around me and I really could not function anymore. After just 1 sessions with Marialuna I was already feeling much better. Her healing massage and guidance helped me to feel the peace and calmness required to get me ready to take control of my life again. I cannot thank you enough for your amazing treatment that got me back on my feet again. I will definitely be back."  Læs mere  Læs mindre

marianne brandt-hansen - "Jeg prøvede Bars hos Marialuna og har været vild med det. Udover Bars havde Marialuna en masse guidende/healende ord til mig - og englekort - som har sat gang i en masse skønne ting. Jeg har følt mig meget velkommen, taget hjerteligt om og sendt godt ud af døren med en masse brugbart til min spirituelle udvikling. Tak"  Læs mere  Læs mindre

søren lysgaard - "Jeg var en anelse skeptisk til at begynde med. Men efter at have fået bars behandling, blev min skepsis gjort til skamme. Det føltes som alle mine tanker blev nulstillet. (På den gode måde), og mit overskud vendte tilbage."  Læs mere  Læs mindre

Mie - "Hej Marialuna, Jeg oplevede behandlingen som meget afslappet på den virkelig gode måde. Du skabte for mig, en tryghed og et åbent rum hvor jeg ikke var bange for at være mig selv. Du er nem at tale med og åben for tanker og sparring. "  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere