Maria Bernholdt Drizati - Stresscoach, Enneagram coach, Tankefeltterapeut, Coach, Selvværdscoach

Maria Bernholdt Drizati

Stresscoach, Enneagram coach, Tankefeltterapeut, Coach, Selvværdscoach

Videosamtale , GoMentor 24/7

7 klientudtalelser

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 596 kr. /md. Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Basic 796 kr. /md. Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.)

GoMentor 24/7 Live 1.396 kr. /md. Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 2 x 30 min. videosamtale eller live-chat pr. måned.

GoMentor 24/7 Video 1.196 kr. /md. Tilmeld

Afhold videosamtale med mig, når du har tid og lyst, alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 4 x 30 min. videosamtale pr. måned.

Videosamtaler

Coaching 1:1 - Online (GoMentor videosession) 950 kr. Aftal tid

Coaching 1:1 - Online forløb, 8 sessioner (GoMentor videosession) 6.800 kr. Aftal tid

Coaching 1:1 - Online forløb, 4 sessioner (GoMentor videosession) 3.600 kr. Aftal tid

EFT- & Tankefeltterapi - Online forløb, 5 sessioner (GoMentor videosession) 4.500 kr. Aftal tid

Sæt venligst 1,5 time af til første session. 

Session 2-5 varer 30-45 minutter afhængig af behov.

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Maria Bernholdt Drizati - Stresscoach, Enneagram coach, Tankefeltterapeut, Coach, Selvværdscoach

Beskrivelse

Kære dig, 

Jeg forestiller mig, at du læser med her fordi du drømmer om mere. 
Du føler dig fanget i et hamsterhjul, overvældet af hverdagen, og ved ikke hvordan du skal komme videre. 
Du sidder måske ofte med en følelse af, at du ikke rigtig passer ind, og at du ikke hører til nogle steder.
At du skal passe ned i en kasse, hvor det er alle andres forventninger til dig, der dikterer hverdagen.
Du ønsker at (stor-) trives på et eller alle parametre af dit liv. Du drømmer om mere. 


Jeg hjælper dig med

- at give slip på omgivelsernes forventninger, så du kan føle dig fri til at leve dit liv på dine præmisser
- at give slip på uhensigtsmæssige håndterings strategier og handlemønstre der tynger dig 
- at få øjnene op for det kæmpe potentiale du besidder
- at få mere eventyr i din hverdag
- at finde hjem i dig selv, så du kan føle dig hjemme, uanset hvor i verden du befinder dig


Om mig

Mit navn er Maria, og jeg flyttede i februar 2022 til Danmark med min familie, efter mange år i udlandet. 
Med en fortid som leder i en sæsonpræget rejsebranche, har jeg mødt, arbejdet med og serviceret mange typer mennesker, og netop dette var, hvad der inspirerede mig til at blive Coach. Psykologien bag hvorfor vi mennesker gør som vi gør, blev primus motor for at jeg i dag sidder med adskillige uddannelser på hånden, og det nyder mine klienter godt af.


For mig er trivsel altafgørende. På egen krop, samt i mit arbejde som leder, har jeg oplevet hvordan mistrivsel, perfektionisme og præstations angst har ledt til handlingslammelse. Hvordan lavt selvværd, tankemylder og usikkerhed har taget form som en ond spiral, der ikke er til at komme ud af på egen hånd. Jeg arbejder både med voksne og med unge mennesker, da jeg tror på at jo tidligere vi sætter ind, og får hjælp til at navigere i livet, når det er svært, jo mere vil vi være i stand til at nyde livet og stå stærkt i vores voksenliv.
I et forløb med mig, vil du lære at finde ro og hvile i dig selv. Du vil lære at verden står åben for dig, og at du har hvad der skal til, for at opnå det du gerne vil. Du vil lære at mærke efter, hvad der er det rigtige for dig, så du kan leve dit liv på dine præmisser og i dit tempo.  


Jeg tilbyder

- 1:1 coaching til unge og voksne, online 
- 1:1 coaching til unge og voksne, walk and talk for dig der bor i eller tæt på Korsør 
- 1:1 EFT- og Tankefeltterapi, online
- Workshops og foredrag i virksomheder og uddannelsesinstitutioner 
- 8 ugers værdiprocess gruppe forløb to gange om året - næste forløb afholdes denne sommer med start 05.07.22. 


Som Coach kombinerer jeg værktøjer fra alle mine uddannelser, og tilpasser mine sessioner til dig som klient og de udfordringer du står med. 

Det er også muligt at booke sessioner, hvor kun EFT- & Tankefeltterapi indgår. 


Uddannelser

- Coach v/ Sofia Manning - speciale i Stress, Skygger og Enneagrammet 
- Madmentor v/ Marie Steenberger
- EFT- og Tankefelt Terapeut v/ Mygind Institute
- Positiv Psykologi Vejleder, Styrkekonsulent og Søvn Coach v/ AtWork

          Biografi

          Tilskud og rabat

          Gratis forsamtale

          Køn

          Kvinde

          Ventetid

          Har akuttider

          Klientudtalelser

          Katrine, 42 år - " Jeg arbejdede med Maria på et tidspunkt hvor jeg var en smule fortabt. Jeg er selv coach og forstår værdien coaching kan give, og Maria var som sendt fra himlen. Hun hjalp mig med at få perspektiv over, hvad der virkelig var vigtigt for mig, og med at sætte nogle klart definerede delmål for at opnå de resultater jeg ønskede. Nogle områder af mit liv vurderede jeg til en 2'er ift. tilfredshed - efter 3 måneders arbejde med Maria, kunne jeg hæve den til 8. Jeg kan ikke takke Maria nok for hendes professionelle, venlige, empatiske coaching, hun holdt mig ansvarlig og gav mig plads og støtte til at være sårbar Tak Maria, du ændrede bogstaveligt talt mit liv!"  Læs mere  Læs mindre

          Miriam, 50 år - "Marias coaching var en stor hjælp ift. at give mig en bedre forståelse af hvad jeg virkelig ville - både professionelt og personligt. Hun gjorde mig bevidst om hvad jeg er god til i min forretning, og hvad jeg er mindre god til, og dermed kan uddelegere til andre. Dermed har jeg fået mere tid til det jeg er god til. "  Læs mere  Læs mindre

          Kvinde, 28 år - "Maria er en terapeut, der forstår en som person og er hurtig til at finde ud af hvilke behov der skulle til for at få terapien til at være den helt rigtige for mig. Maria er en meget tillidsfuld person. Hun er ekstrem professionel og en skøn person, hvor jeg virkelig var tryg igennem hele processen. Jeg er rigtig glad for at have Maria som terapeut og med hendes hjælp er jeg blevet meget bedre til at forstå mig selv og jeg har lært mig selv meget bedre at kende. Maria får en stor anbefaling herfra, hun er en ener!"  Læs mere  Læs mindre

          Kvinde, 23 år - "At have Maria som coach var en kæmpe hjælp og et skub i den rigtig retning. Jeg var i en svær periode i mit liv, som virkede meget uoverskueligt. Maria var utrolig dygtig til at hjælpe mig med at få sat ord på mine tanker og hurtig fik jeg både overblik og overskud, og pludselig virkede det hele ikke så uoverskueligt længere. Maria hjalp mig med at se det hele fra et større perspektiv, som gjorde jeg så muligheder frem for begrænsninger. Jeg følte mig meget tryg ved Maria, hvilket gjorde at jeg åbent kunne fortælle alt jeg havde på hjertet. Jeg kan varmt anbefale Maria til alle, som har brug for en hjælpende hånd eller blot til at få en styr på en masse tankemylder. Tak til dig Maria."  Læs mere  Læs mindre

          Kvinde, 30 år - "Mine største anbefalinger går til Maria. Hun hjalp mig med at finde vej i mit nye liv efter alt var blevet vendt på hovedet efter mange år i udlandet der pludselig stoppede, og jobbet forsvandt. Hun hjalp mig med at finde mine værdier og hvordan jeg kunne gå efter dem, for at få det nye liv jeg ønskede. Alt gjort på en meget professionel men også kærlig måde."  Læs mere  Læs mindre

          Kvinde, 25 år - "At tage et forløb hos Maria er klart en af de bedste ting jeg har gjort for mig selv. Gennem mit forløb blev jeg klogere på mig selv, og jeg fik nogle værktøjer med mig som jeg kan bruge videre i livet. Maria er en utrolig sød, åben og forstående type, der virkelig forstår ens behov. Jeg kan klart anbefale Maria som life coach! Efter bare en session vil du ikke være i tvivl."  Læs mere  Læs mindre

          Bettina - "Mine tanker og idéer flyver oftest som konstante fluer i mit hoved, og det kan være svært at vælge nogle af dem, handle på dem og få ro på. Det har ofte ført til rastløshed og handlingslammelse, hvilket har været meget frustrerende og stressende for mig. Maria har bl.a. fået mig til at acceptere og fokusere på min ”popcornhjerne” således, at jeg vælger ét mål og fokuserer 100 % på det, og dermed får tilfredsstillelse af at fuldføre projekter og prøve idéer af. Uanset hvor mange veje vores snakke fører os, har Maria en fantastisk evne til at følge med, og allerbedst, at komme tilbage til det oprindelige spor. Maria er god til at fastholde mit fokus og hjælpe med at træffe de beslutninger, der passer nu og her. At hun også kan kombinere både coaching og EFT/TFT er et stort plus, og hun har min varmeste anbefaling."  Læs mere  Læs mindre

          Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.