Maja Bejer - Psykoterapeut, Mentor, Terapeut

Maja Bejer

Psykoterapeut, Mentor, Terapeut

København, Videosamtale , GoMentor 24/7

3 klientudtalelser

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 124 kr./uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Basic 249 kr./uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle ugens 7 dage.

GoMentor 24/7 Live 349 kr./uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 2 x 30 min. videosamtale eller live-chat pr. måned.

GoMentor 24/7 Live+ 449 kr./uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 4 x 30 min. videosamtale eller live-chat pr. måned.

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Ønsker du at fokusere på dine udfordringer og få muligheden for at komme videre i den rigtig retning? Samtaleterapi kan være en livsændrende oplevelse. Maja Bejer - Psykoterapeut, Mentor, Terapeut

Beskrivelse

Samtaleterapi på Nørrebro i Købehavn 

Ønsker du at fokusere på dine udfordringer og få muligheden for at komme videre i den rigtig retning? 

Det er for mig vigtigt at samtaleterapien fokuserer på livskvalitet samt forebygge at problemer eller udfordringer udvikler sig. 

I tilværelsen er det naturligt at opleve vanskeligheder som for eksempel stress, angst, tristhed, modløshed og problemer i relation til andre mennesker. Både ydre og indre faktorer kan medføre udfordringer, der kan blive så uoverskuelige, at samtaleterapi kan være det der skal til, for at du kan opnå større indsigt og forståelse samt opbygge nye strategier til at håndtere vanskeligheder. 

Om Maja Bejer 

Jeg er nærværende, åben og gør gerne brug af humor i min praksis. Jeg har flere års erfaring med individuel terapi og et bredt fagligt grundlag. Mit teoretiske udgangspunkt er kognitiv terapi, men jeg inddrager elementer fra andre retninger i det om fang det er relevant, så terapien tilpasses din personlighed og problemstilling. 

Vi tilrettelægger sammen et forløb der passer til dig, uanset om du lider af angst, depression, søger personlig udvikling, oplever udfordringer i parforholdet, kæmper med lavt selvværd, er præget af perfektionisme og kontrol, har en nær relation med en person med en misbrugsproblematik. Det kan også være at du lever sammen med en person med angst eller depression og har brug fro vejledning og indsigt i hvordan du bedst kan hjælpe og samtidig sørger for at passe på dig selv. 

Det er vigtigt for dig at arbejde med dine udfordringer og få en bedre forståelse af dig selv og dine reaktionsmønstrer. Hos mig får du kognitive redskaber, som afhjælper dine symptomer og bevirker forandringer både personligt og relationelt.

Erfaring 

Ansættelse i forskningsprojekt i psykiatrien, hvor min primære opgave har været at udrede, diagnosticerer og behandle angst og depression i samarbejde med praktiserende læger. 

Behandling af panikangst, socialfobi, OCD, enkelt fobi, agorafobi, depression, belastningsreaktion og stress. 

Uddannelse 

Kognitiv terapi ved Wattar Gruppen, Kognitivt Psykologcenter.

- compassionfokuseret terapi

- gruppeterapi

Sygeplejerske, Metropol.

Kurser

Kognitiv coaching, ved Irene Oestrish. 

MI - den motiverende samtale (samtaleform rettet mod misbrugsbehandling), ved psykolog Allan Fohlmann.

Ledelse af sammenhængende patientforløb.

Dobbeltdiagnose, ved kompetancecenter for dobbeltdiagnoser. 

Andet

Erfaring med udredning og diagnosticering af angst og depression under supervision af psykiater under ansættelse i psykiatrien. 

Kognitiv terapi 

Kognitiv terapi er en evidensbaseret psykoterapeutisk behandlingsform. Kognitiv adfærdsterapi er en veldokumenteret behandlingsform der opstod i USA 1950´erne samt Aron T. Becks arbejde med depressive patienter i 1960`erne. Kognitiv terapi er siden løbende blevet evalueret og videreudviklet, og mange forskningstudier har vist god effekt ved behandling af angst og depression.  

Grundantagelsen er en forvrænget eller uhensigtsmæssig tænkning, der påvirker følelser og adfærd. Det vil sige en given situation fortolkes gennem vores tænkning og påvirker den måde vi håndterer den på. 


- Tanker er hypoteser og ikke nødvendigvis en afspejling af virkeligheden. 

- Mange følelsesmæssige problemer opstår når vi ikke evner fleksibel og nuanceret tænkning, og når vi hænger fast i fastlåste og uhensigtsmæssige tanker og antagelser. 

- Der er et påvirkningsforhold mellem tanker, følelser, kropslige fornemmelser og handlinger. 


Kognitiv terapi er struktureret og målrettet, og tager udgangspunkt i dine aktuelle problemstillinger og vanskeligheder. Formålet med terapien er at du lærer at forstå dine problematikkers indhold og mekanismer og oparbejder redskaber til at håndtere problemstillinger. Desuden arbejdes der med værdier som medvirker til at du arbejder henimod et mere rigt og meningsfuldt liv. For den at opnå den største effekt af behandlingen, er det vigtigt at du arbejder aktivt mellem sessionerne med de redskaber du introduceres til. 

Det er ikke hændelser i sig selv der forklarer et menneskes følelsesmæssige og adfærdsmæssige reaktioner. Det er vores vurdering af hændelsen, altså de tanker vi gør os, der spiller den afgørende rolle for, hvad vi føler og reagerer i situationen. 

Biografi

Køn

Kvinde

Klientudtalelser

Karen  - "Maja var min støtte, min klippe og et sted jeg kunne få afløb for mine tanker og følelser i en længere periode, hvor et familiemedlem var alvorligt syg og med døden som udgang. "  Læs mere  Læs mindre

Anonym mand i 20´erne - depression  - "Jeg bebrejdede mig selv at jeg ikke kunne tage mig sammen og skammede mig over mine nederlag. Nu har jeg opnået forståelse og et sprog til at kunne tale om det med mine nærmeste. "  Læs mere  Læs mindre

Anonym kvinde i 30´erne - Generaliseret angst - "Jeg har jo haft et godt liv, så jeg forstod ikke hvad der skete med mig da angsten tog fat. Efter samtaleterapi med Maja kan jeg kende mig selv igen. "  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere