Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 149 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Basic 199 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.)

GoMentor 24/7 Live 349 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 2 x 30 min. videosamtale eller live-chat pr. måned.

GoMentor 24/7 Video 299 kr. /uge Tilmeld

Afhold videosamtale med mig, når du har tid og lyst, alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 4 x 30 min. videosamtale pr. måned.

Er du i tvivl? Ring kundeservice på 53 73 21 50

91 42 94 40

Videosamtaler

Samtaleterapi (GoMentor videosession) 950 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Ring kundeservice på 53 73 21 50

91 42 94 40

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

  • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
  • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
  • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
  • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
  • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
  • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
  • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
  • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Jeg er som psykolog med uddannelse i kognitiv adfærdsterapi. Som person har jeg varm og avslappet væremåde. Majbritt Olsen - Psykolog

Beskrivelse

Hvad kan jeg hjælpe dig med?

Jeg kan hjælpe dig som er barn, ung eller voksen som er ked af det, eller du er bange, bekymrer deg meget, har opplevet en eller flere traumatiske hendelser, har mistet nogen, eller opplevet en krise, stress/ udmattelse, lav selvværd/ selvtillid og flere andre ting. 

Min baggrund og erfaring

Jeg tog min uddannelse i Skotland og England og har en Master uddannelse i Kognitiv adfærdsterapi.
Jeg har erfaring med udredning og psykologisk behandling af barn, unge og voksne. 
Som nyuddannet flyttet jeg tilbage til hjemlandet (Færøerne) og begyndte at arbejde som privatpraktiserende på deltid. Efter et par år flyttede jeg så til Norge hvor jeg har arbejdet med lidt forskellige ting, bl.a med nevropsykologiske undersøgelser av barn, voksen psykiatri, arbejdsrettet kognitiv terapi og døgnbehandling for voksne med angstlidelser. Jeg anvender nu primært metakognitiv terapi som terapiform.

Min tilgang

Jeg tilbyder samtaleterapi baseret på kognitiv adfærdsterapi, som er en metode hvor behandlingen er baseret på et samarbejde mellem klienten og terapeuten. Ud over min kognitive tilnærming er jeg også gået i gang med at lære mig metakognitiv terapi, som også er en meget populær terapiform. Derudover har jeg også en interesse i og erfaring med følelsesfokuseret terapi (EFT).
Jeg er også gået i gang med at lære mig metakognitiv terapi (MKT) for depression og angst. MKT er en effektiv korttidsbehandling mod psykiske lidelser og mistrivsel. Metoden har meget gode resultater. Det mest vanlige er at den tager ca. 10-12 sessioner, hvor man lærer om metodens principper og gennomgår dens faser. Forskning har vist at helt opp til 80 prosent blir diagnosefri. MKT består overordnet av fire trin, som hver især rummer en række øvelser på tværs av forskellige lidelser:
1. Vi identificerer de tanker og følelser, der trigger vores bekymringer og tankehåndteringer.
2. Vi erfarer, hvilke oppmerksomhetsstrategier - bevidste eller ubevidste - vi bruger overfor vores tanker og følelser. Oppmærksomhetsstrategiene kan bestå af at håndtere vores tanker og følelser på en række måder: Det kan være ved at bekymre os, ved at gruble og analysere, ved at holde øje med alle mulige farer og ved for eksempel at forsøge at undgå det, vi er bange for, eller dulme frygten med alkohol.      
3. Vi lærer at gøre det modsatte af at håndtere vores tanker og følelser. Det vil sige at afkoble vores oppmerksomhet, havemindre fokus på os selv og vores indre og i stedet vende blikket ud i verden, der hvor livet foregår. 
Vi utfordrer det, der er bestemmende for vores oppmerksomhetsstrategier. Disse katalysatorer er såkaldte metakognitive overbevisninger om, at vi ikke selv kan styre strategiene, at tanker, følelser og bekymringer er farlige, og at det i øvrigt nytter at gruble og bekymre sig. 

Hvad man kan forvente

Gennem et samarbejde med mig, kan du forvente at opleve symptomnedsættelse, øget opmærksomhed, øget mestring og øget livskvalitet.
Jeg har et helhedsmæssig menneskesyn i møde mine klienter. Du kan forvente, at du vil være bedre rustet til at modstå modstand og forstå dig selv bedre. 

Velkommen!

Klientudtalelser

Kvinne med posttraumatisk stresslidelse og selvskading-problematikk  - "“Jeg har hatt veldig vanskelig for å åpne meg og ha tillit til folk, også har det vært vanskelig å møte til noen av timene, men det har vært fint at du da har ringt og ikke gitt opp på meg det btyr veldig mye at det er noen som bryr seg.”"  Læs mere  Læs mindre

Mann med posttraumatisk stresslidelse  - "Jeg har det fremdeles vanskelig, men vores relasjon har hatt en stor betydning for meg.” "  Læs mere  Læs mindre

Kvinne med mistanke om utviklingsforstyrrelse  - "Du har hjulpet meg mye, jeg er takknemlig for å ha blitt tatt på alvor.” "  Læs mere  Læs mindre

Mann med sosial angstlidelse og unnvikende personlighetsforstyrrelse - "Du er annerledes enn den andre psykologen jeg har gått til, du gjør at jeg forstår meg selv bedre og det du sier treffer meg på en måte som jeg ikke har opplevd før.” "  Læs mere  Læs mindre

Kvinne med spiseforstyrrelse, angst og depresjon  - "“Takk for hjelpen, jeg føler at du er profesjonell og at du genuint bryr deg.”"  Læs mere  Læs mindre

Mann med depresjon og kroniske smerter - "Jeg gleder meg hver gang til å komme til deg, du er så god å snakke med og jeg føler at du forstår meg og kunne tenke meg å fortsatt i lang tid (selv om det ikke kunne la seg gjøre). "  Læs mere  Læs mindre

Kvinne med generalisert angstlidelse og sosial angstlidelse - "“Jeg er glad for at jeg fik deg som psykolog da fordi du har livserfaring og da bedre kan relatere.”"  Læs mere  Læs mindre

Mann med Schizoid personlighetsforstyrrelse - "Jeg har gått til mange psykologer før deg og har ikke hatt kjemi med noen av de som jeg har med deg, jeg føler at du forstår meg og jeg har det mye bedre nå og trenger ikke flere timer.” "  Læs mere  Læs mindre

Kvinne med helseangst - "“Jeg er ikke lenger like opptatt av å sjekke etter kroppslige symptomer lenger, jeg har fått livsgnisten tilbake og funnet meg mer til rette i morsrollen.” "  Læs mere  Læs mindre

Mann med panikklidelse - "“Du har hjulpet meg veldig mye, jeg føler meg nå klar for å gå tilbake på jobb og er ikke lenger redd for å få et nytt panikkanfall.” "  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere