Christinamaia Prahl - Mentor

Christinamaia Prahl

Mentor

Videosamtale , GoMentor 24/7

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 124 kr./uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Basic 249 kr./uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle ugens 7 dage.

GoMentor 24/7 Live 349 kr./uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 2 x 30 min. videosamtale eller live-chat pr. måned.

GoMentor 24/7 Live+ 449 kr./uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 4 x 30 min. videosamtale eller live-chat pr. måned.

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

Videosamtaler

PERSONLIG MENTORING (GoMentor videosession) 1.200 kr. Aftal tid

Her kan vi sammen gå i dybden med, hvad der trykker dig.
Hvad der evt. måtte synes småt i din optik kan være ledetråden til noget, der stikker endnu dybere.

Denne mulighed kan være løsningen for dig, hvis:

 • Du har mindre, men vedholdende irritationsmomenter.
 • Du har spørgsmål til, hvordan du bedst kan gribe en situation an.
 • Du har mere vedholdende udfordringer, der bunder i svigt og traumer.
 • Du har brug for at få et overblik og en forklaring på, hvorfor din situation ser ud som den gør.
 • Du overvejer pakkeløsningen med 3 mentoring-sessioner.

Sessionen vil foregå over video.
Note! Du kan vælge billedet fra, hvis du ønsker det, bare husk at sige det til mig inden vi starter sessionen.

PERSONLIGT MENTORING FORLØB á 3 sessioner (GoMentor videosession) 3.300 kr. Aftal tid

Med disse tre sessioner vinder du både på besparelse og på varighed.

Du har muligvis allerede haft en enkelt mentoring-session, men fornemmer, at der er brug for flere samtaler til at komme i dybden med dine udfordringer.

Her kan disse tre sessioner være det der skal til.

Denne mulighed kan være løsningen for dig, hvis:

 • Du har flere udfordringer, der bunder i svigt og traumer, som kræver en mere intens optrævling.
  Her har du muligvis allerede haft en enkelt session, hvor det bliver klart for dig, at noget stikker dybere, og at der er brug for at dele det op over en længere periode.
 • Du ønsker at modtage mentoring sideløbende med øvrige behandlingsformer.
  Du kan evt. anskue den spirituelle mentoring som tanke-delen, hvor det kan være effektivt at kombinere denne med en form for kropsterapi eller healing.

Sessionen vil foregå over video.
Note! Du kan vælge billedet fra, hvis du ønsker det, bare husk at sige det til mig inden vi starter sessionen.

Efter første session kan vi evt. sammen vurdere, hvornår den næste tid vil være passende, da der kan være brug for et pusterum til at lade den nye indsigt bundfælde sig og samtidig give plads til at lade betragtningerne indfinde sig.

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Life Mentoring v/ Christinamaia Christinamaia Prahl - Mentor

Beskrivelse

VELKOMMEN TIL LIFE MENTORING


De fleste lidelser og blokeringer, som vi bøvler med kropsligt, i vores tankemønstre samt i vores relationer har i min optik ét fælles forsvindingspunkt. Med dét menes der, at life mentoring stort set altid kan give dig en forklaring på, hvorfor tingene ser ud som de gør.


Dvs. når du vha. life mentoring ankommer til forsvindingspunktet af din udfordring, så vil du have fået klarhed over din situation og du vil stå med de nøgler i hånden, som kan få kaosset til at ophøre.


Jeg kan ikke heale dig, men jeg kan hjælpe dig nænsomt til at se, hvor og hvordan du selv kan starte din rejse mod bedre og lysere tilstande i din indre og ydre verden.


Jeg er særligt sensitiv (HSP), introvert og, sidst men ikke mindst, certificeret mentor, og her kan du få et overblik over min approach.

HVAD GÅR LIFE MENTORING UD PÅ?


Det er ikke altid, vi er klar over præcis hvad det er, der volder os problemer, og det er helt naturligt.


Som certificeret mentor vejleder jeg dig kærligt i at identificere dine blokeringer, så du lettere kan gøre dig fri af negativt betonede relationer eller livsbetingelser.


Når vi møder noget, som trigger en følelse af modstand, vrede, modløshed, nedtrykthed, mindreværd eller usikkerhed, etc. i os, så er det oftest fordi, vi ubevidst er styret af et rodnet af gamle og forkerte overbevisninger, som har forplantet sig på det indre plan i løbet af vores opvækst.


METODER


Som spirituel mentor tager jeg på mange måder afsæt i Carl Jungs skyggeteori samt spejlformlen, som handler om, at vi finder forståelsen af os selv og vores livsbetingelser ved at se på vores omgivelser samt dét vores følelser fortæller os om dem.

Qua de universelle love ved vi, at hvis vi ønsker at se positive forandringer i vores arbejdsliv, familieliv, venskaber og kærlighedsliv, så bliver vi nødt til at vende blikket indad og ændre den måde vi tænker om livet på.

Herudover tager jeg udgangspunkt i de øvre begrænsninger, der hæmmer os. Faktum er, at vores livsanskuelse udspringer af vores overbevisninger. Det er derfor vigtigt at finde ud af, hvilke overbevisninger, der gør sig gældende omkring de områder af livet, hvor vi måtte føle stagnation eller utilstrækkelighed, da det er vores negative overbevisninger, der danner vores problematiske livsmønstre.

Hvis ikke vi får set på de mønstre, så vil de danne rammen om vores liv og på den måde fastlåse os i en uforløst tilstand, som kan hindre os i at nå vores mål i livet. Endvidere vil vi her blive bekræftet i de forkerte overbevisninger vi måtte have om, at vi enten ikke er gode nok, elskværdige nok, eller ikke fortjener medgang.

HVAD KAN DU FORVENTE AF EN MENTORING SESSION?


Du vil under en mentoring-session og/eller -forløb med mig opnå en bedre forståelse for ikke mindst dig selv, din situation, dit reaktionsmønster samt dine relationer, og du opnår en helt essentiel perspektivændring, der sætter dig i stand til at håndtere dine udfordringer på et dybere plan.


Det essentielle ved life mentoring er, at vi bliver skarpe til at identificere den læring, der ligger til os i de problematiske områder af vores liv. Når vi har den forståelse, kan vi begynde at hæve os over de områder af livet, der typisk ender i stagnation eller skaber problemer for os.


På den måde kan vi give os selv friere tøjler til at styre livet i den retning vi ønsker, og dermed ophører selv-sabotagen, offerrollen og følelsen af magtesløshed, etc. Her er vi allerede kommet et langt stykke henad vejen mod ophævelsen af vores negative overbevisninger.

Note


Er du i tvivl om timingen, så husk på, at når du er klar til at indtage et nyt og nærende ståsted i livet, så er du ligeledes klar til at turde se på det, der giver dig udfordringer, og måske gør ondt.


Inden din første session må du gerne have tænkt over en konkret udfordring, som du ønsker at få løst, samt et konkret ønske, som du ønsker at få opfyldt.
Hvis du vælger en forsamtale, kan vi tage den sammen der.


En mentoring-session og/eller -forløb med mig vil sætte en indre proces i gang hos dig. Det vil optage din tankevirksomhed, bringe gemte og glemte følelser op til overfladen, og højst sandsynligt bringe dig flere åbenbaringer og gennembrud i kølvandet herpå.


Disclaimer


Life mentoring kan ikke træde i stedet for professionel medicinsk, juridisk eller økonomisk rådgivning.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere