Luna Bindner - Coach, Mentor

Luna Bindner

Coach, Mentor

3 klientudtalelser

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Vil du også bare gerne være glad? Luna Bindner - Coach, Mentor

Beskrivelse

Denne mentor er ikke længere aktiv - Kontakt GoMentor support, hvis du har brug for hjælp til at finde en anden mentor.ER DU HENDE, der ikke altid tror på, at hun er god nok? Hende der græder alene, når ingen ser det?


Hende, der fokuserer på alle sine fejl? Hende, der hader det, som hun ser i spejlet? Hende, der føler sig utilpas i sin egen krop?


Hende, der føler sig træt og uden energi til at klare sig igennem dagen? Hende der mangler overskud, overblik og lysten til, overhoved at stå ud af sengen om morgenen?


Hende, der forsøger at gøre sit bedste, men aldrig føler, at det er godt nok? Hende, der sætter kravene tårnhøjt og hende, som dunker sig selv i hovedet, når de ikke bliver opnået? Hende, der altid sammenligner sig med andre?


Hende, der frygter hvad andre mennesker tænker om hende? Hende der føler, at hun altid skal være en anden, for at passe ind? Hende, der af og til føler sig ensom?


Hende, der frygter konflikter eller hende, som oplever alt for mange? Hende, der ikke kan sige nej? Hende, der har oplevet mobning?


Hende, der oplever det ene forhold efter det andet, der bare ikke rigtig lykkes? Hende, der kæmper med sin familie? Hende, der ikke altid føler sig elsket?


Hende, der er træt af at føle, at alle andre har styr på livet, og som kæmper med at finde sin retning i livet; Hvad skal du? Hvad vil du? HVEM ER DU?


Hende, der føler at livet er en hård kamp i modvind? Hende, der ofte føler sig mere trist end glad? Hende, der har en stor tung sten i brystet?


Er du hende, der bare gerne vil være... glad?


Hende, der bare gerne vil vide, om det virkelig er normalt at have det sådan her?!


Og hende, der gerne vil vide, hvad du kan gøre for at få det ændret.


Så er du hende, som jeg kan hjælpe!


For det er lige præcis piger og kvinder som hende, jeg brænder for at hjælpe!


Hver dag hjælper og støtter jeg nemlig unge piger og kvinder, der kun kender alt for godt til de her ting og som er godt og grundig trætte af, at gå rundt og have det sådan. Og det virker! Ved du hvorfor?


Fordi jeg selv engang var hende.


Fordi jeg selv engang stod samme sted og fordi jeg også fandt en vej væk.


Fordi jeg selv har gået vejen. HELE vejen.


Jeg har selv gået hvert eneste lille skridt hen mod at blive glad - At blive lykkelig. At stå op hver morgen og være rigtig glad og tilfreds med mig selv og mit liv. Jeg ved hvad jeg skal, hvad jeg vil og ikke mindst; hvem jeg er - og jeg kan lide det!


Men jeg er også faldet i hver eneste fælde på vejen. Prøvet alt det, der ikke virker og som både er spild af tid, penge og energi. Jeg har læst alle bøgerne, jeg har prøvet alle løsningerne og forsøgt mig med hvert lille quick-fix, jeg kunne komme i nærheden af. Derfor ved jeg også, hvad der virker og hvad, der ikke virker.


Når du booker en individuel samtale hos mig, så starter vi altid med en indledende samtale, hvor du får lov at tale om alt, hvad du har på hjerte. Der er plads til det hele og der ingen, der dømmer dig. Faktisk oplever mange, at netop denne samtale rykker rigtig meget for dem, fordi det ofte letter utrolig meget, at få sagt det højt. At få sat ord på, hvordan man går rundt og har det og ikke mindst: føle, at der er en der lytter og forstår.


Hvis du efter den første individuelle samtale får mod på mere, så tilrettelægger vi et forløb, der tilpasses 100% til dig, dine behov, ønsker og ikke mindst din tid og økonomi. Det vigtigste for mig er, at DU føler dig set og hørt, for det er DIG, der er i centrum hos mig.


Når man er i forløb hos mig, oplever mange at:

 • De føler sig mere friske, glade og energiske
 • De får mere overskud i hverdagen
 • De ikke længere tager tingene så tungt, når de oplever modgang eller kritik
 • De har lettere ved at sætte grænser og mere mod til at sige deres mening højt
 • De ikke længere er lige så styret af, hvad andre mennesker tænker og mener om dem
 • De har en bedre ide om, hvad de gerne vil med livet og hvilken retning, de har lyst til at gå
 • De har mere mod på at gøre de ting, som de rigtig gerne vil og springe ud i nye ting
 • De begynder at acceptere sig selv og deres krop og begynder at finde alt det, som de godt kan lide ved sig selv.
 • De sammenligner sig mindre med andre
 • De stille og rolig slipper perfektionismen og de tårnhøje krav og begynder at kunne anerkende sig selv.
 • De får det lettere i deres relationer til kærester, familie og venner, fordi de får det bedre med sig selv.
 • Og vigtigst; de føler sig gladere og med mere optimisme og gå-på-mod i livet.

Og det kan du også opleve.

Når du går fra et forløb hos mig, så går du derfra med større selvtillid, styrket selvværd og en glæde, der kan føles “helt nede i maven”.


Så er du klar? Jeg venter bare på dig.


Om Luna:

Luna er 29 år, bor til daglig i Smørum med hendes kæreste og to små børn. Hun har en kandidat i psykologi og er derudover uddannet Selvværdsvejleder og Coach. Udover individuelle samtaler afholder Luna også workshops, kurser, foredrag og events - alt sammen med fokus på, at hjælpe og støtte kvinder til at steppe op for dem selv og skabe det liv, som de går og sukker efter.


Særlig erfaring med:

Selvværd, selvtillid, forhold til kroppen, generthed, introvert, unge, teenagere, kvinder, uddannelsesvalg, ensomhed, selvaccept, selvfølelse, selvudvikling, mobning, mødre, morrollen, den indre kritiker, skyggesider, skyggearbejde, accept, ro, balance, mod, eksamensangst, eksamenspres, stress, pres, præstationsangst, præstationspres

Klientudtalelser

Sofie Nørgaard - "Jeg vil helt klart anbefale Luna! Luna er hyggelig, sød og tillidsskabende at tale med. Hun er god til at give én en øjenåbner og se éns uhensigtsmæssige adfærdsmønster. Jeg kan nu se, hvad der går galt i mine forhold til mænd og at det er vigtigt med tid til sig selv - noget som jeg ikke før har været bevidst om."  Læs mere  Læs mindre

Athena Sidse Jørgensen - "Hvis man har brug for at elske sig selv mere og investere i sit eget selvværd, så er Luna det oplagte valg! Luna var imødekommende, åben og super dygtig. Jeg følte at jeg kunne fortælle Luna om alt hvad jeg havde på hjertet og hun var rigtig god til at give mig plads og vise mig, at alle følelser er tilladte. Jeg går herfra og er blevet bevidst om hvorfor jeg nogle gange føler, som jeg gør. Jeg fik en “aha” oplevelse i forhold til hvordan jeg ser mig selv og nu SKAL jeg hjem og fortælle mig selv at jeg er god nok."  Læs mere  Læs mindre

Laura Langberg Jensen - "Luna er meget venlig, åben og troværdig. Hun er ekstrem behagelig at tale med og hun udviser en ro, som giver tryghed. Under vores session kom der nogle nye og spændende pointer op, som gav stof til eftertanke, men som var konkrete og passende ift. At man selv kan arbejde videre med sig selv. Jeg vil helt sikkert anbefale Luna. "  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere