Christinamaia Prahl - Mentor

Christinamaia Prahl

Mentor

Videosamtale , GoMentor 24/7

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 149 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Basic 199 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.)

Er du i tvivl? Ring kundeservice på 53 73 21 50

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

  • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
  • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
  • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
  • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
  • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
  • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
  • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
  • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Life Mentoring v/ Christinamaia Christinamaia Prahl - Mentor

Beskrivelse

VELKOMMEN TIL LIFE MENTORING


De fleste lidelser og blokeringer, som vi bøvler med i vores tankemønstre, kropsligt samt i vores relationer findes og løses på det indre plan via en meta-tilgang.


Life Mentoring kan give dig en forståelse for, hvordan tingene hænger sammen, og dermed hjælpe dig til at spotte dine blinde vinkler, så du kan starte din rejse mod bedre og lysere tilstande i din indre og ydre verden.


HVAD KAN DU FORVENTE AF LIFE MENTORING?


Du vil vha. Life Mentoring opnå en bedre forståelse for dig selv, din situation, dit reaktionsmønster samt dine relationer, og du opnår en helt essentiel perspektivændring, der sætter dig i stand til at håndtere dine udfordringer på et dybere plan.


Det essentielle ved Life Mentoring er, at vi bliver skarpe til at identificere den læring, der ligger til os i de problematiske områder af vores liv. Når vi har den forståelse, kan vi begynde at hæve os over de områder af livet, der typisk ender i stagnation eller skaber problemer for os.


Dermed ophører selv-sabotagen, offerrollen og følelsen af magtesløshed, etc.


Disclaimer


Life Mentoring kan ikke træde i stedet for professionel medicinsk, juridisk eller økonomisk rådgivning.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere