Laura Spliid Sparre

Psykolog

1 klientudtalelse

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Autoriseret psykolog tilbyder online sessioner Eksempelvis: angst, depression, stress, parforhold, tab, relationer, Laura Spliid Sparre - Psykolog

Beskrivelse

Denne mentor er ikke længere aktiv - Kontakt GoMentor support, hvis du har brug for hjælp til at finde en anden mentor.Velkommen til min profil.


Indimellem går livet ikke helt som du troede det ville… Måske befinder du dig i en situation, hvor du kan mærke, at du ikke har det godt. Det kan være du bøvler med at føle dig deprimeret, trist, angst eller stresset. Måske oplever du det svært at være i relationer – med en kæreste, veninde, familie eller på arbejdet?  Det kan være du har mistet en person tæt på dig, eller oplevet ting, der har været hårde for dig, og fortsat præger dig på en måde, der gør ondt. Måske er det slet ikke klart for dig, hvad det er, der egentligt er galt, men oplever stærke og uhåndterbare følelser og tanker, der presser sig på?I samtalerne med mig er der ingen problemer der er for store eller for små, rigtige eller forkerte.

Når du taler med mig, tager vi udgangspunkt

i lige præcis det problem der her og nu,

gør det svært for dig at leve dit liv, så du har det godt.

Og det er dér jeg kan hjælpe dig.Jeg har erfaring med en lang række områder og tilbyder prisvenlige online sessioner. Udover ovennævnte erfaringsområder kan jeg nævne:


- Kriser

- Sygdom

- Psykisk vold

- Børn / Unge

Forskellige typer angst

- Vredeshåndtering / angermanagement

- Stress


Om samtaler hos mig:

Sammen vil vi undersøge, hvad det er for nogle psykologiske mekanismer og reaktionsmønstre, som er med til at fastholde dig, så du ikke har det godt. Jeg vil hjælpe dig, udfordre dig og støtte dig igennem processen til at få det bedre. For mig er det vigtigt, at du føler dig forstået, respekteret og ikke mindst tryg. Sammen holder vi øje med at dette sker – og at samtalerne er meningsfulde og virksomme for dig.Baggrund:

  • Uddannet psykolog fra Københavns Universitet i 2013
  • Autoriseret af Dansk Psykolognævn i 2016. 
  • Medlem af Dansk Psykologforening, og er således underlagt gældende regler om tavshedspligt og fagetiske principper.Metode:

Jeg er i gang med min specialistuddannelse og som led i denne, er jeg pt. i gang med en psykodynamisk korttidsterapeutisk efteruddannelse (ISTDP). Denne metode har vist sig at have videnskabelig dokumenteret effekt ved behandling af mange forskellige tilstande og blev i x anbefales af Sundhedsstyrelsen til behandling af depression.

Jeg anvender som udgangspunkt ISTDP, men har ligeledes erfaring med kognitiv terapi / kognitiv adfærdsterapi og narrativ tilgang.Praktisk:

Jeg tilbyder online videosamtaler. Det kræver blot, at du har en computer, telefon eller tablet med kamera. Da jeg ikke har udgifter til terapilokale mm., kan jeg tilbyde dig samtalerne til en god pris. Det er nemt og trygt for dig at kunne have sessionen derfra hvor det passer dig. Mange af mine klienter er utrolig glade for denne måde at tale med en psykolog på.Du er meget velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål eller ønsker at bestille tid til en samtale. Jeg tilbyder en gratis uforpligtende forsamtale på 20 minutter.  Bemærk at når du booker online, er det blot en anmodning om tid. Jeg vil efterfølgende kontakte dig for at bekræfte tiden eller forslå et andet tidspunkt. Jeg glæder mig til at møde dig!


* Bemærk venligst * : Jeg tager ikke imod henvisning fra lægen, men du kan få tilskud til behandling hos mig via sygeforsikring Danmark gruppe 1-2 og 5. Desuden giver jeg rabat til studerende og arbejdsledige.


Afbud modtages senest kl.16.00 dagen før din samtale. Ved senere eller manglende afbud, faktureres du for den bestilte tid.Biografi

Uddannelse titel

Psykolog

Særlig erfaring med klientgruppe

Udlandsdansker

Studerende

Unge

Voksne

Psykologens specialer

Autoriseret psykolog

Ventetid

Har akuttider

Sprog

Dansk

Engelsk

Køn

Kvinde

Klientudtalelser

Anne Lassen - " Laura er dygtig og empatisk og hun har hjulpet mig meget med at sætte egne ord på min angst. Det har både lettet min hverdag og gjort de mere ubehagelige situationer meget nemmere. Vores samtaler har foregået online. Det har - efter min opfattelse - ikke haft noget nævneværdig betydning for forløbet. Jeg vil virkelig anbefale Laura. "  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere