Lars Markussen - Psykolog

Lars Markussen

Psykolog

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

  • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
  • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
  • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
  • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
  • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
  • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
  • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
  • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Identificér dit næste udviklingsniveau og kom (godt) videre! Lars Markussen - Psykolog

Beskrivelse

Denne mentor har ikke længere en aktiv profil.

Kontakt GoMentor support, hvis du har brug for hjælp med at finde en anden.

 

Rigtigt mange mennesker oplever, at de ikke er helt i sync med deres selvforståelse. De oplever at de ville gøre mere, gøre noget andet, opleve mere og turde prøve kræfter med sig selv og sine egne ønsker og længsler - hvis blot...!

 

Oplever du også indimellem, at du ikke lever helt, at du udsætter ting som du grundlæggende synes er vigtige og essentielle, så er jeg optaget af at få hjulpet dig godt videre.

 

Mange symptombilleder på stress, depression og angst ser jeg som et udtryk for, at du har tabt dynamik, ikke har fået løst en række små problemkomplekser, som idag gør, at du begynder at opleve at du gentager dig selv.

 

Skal vi være helt ærlige, når vi står sammen og kigger på de ting du går og gør i din hverdag, kan vi ret hurtigt identificere problemkomplekserne, men at designe løsninger, der step by step får dig på ret kurs i forhold til dine drømme og længsler - det er kunsten.

 

Hvis man ikke kan leve sit liv i arbejdet på at opfylde sine inderste behov - helt eller delvist - så er kvitteringstonen ofte depression, angst og mangel på klarhed og prioritering. Langtidsstudier over hvad der betinger om vi oplever, at vi har et godt liv afgøres af de følelser vi dagligt oplever og knytter til os selv og vores nærmeste.

 

Det er derfor utroligt vigtigt, at kigge på hvor du er "god" og hvor du er "mindre god" og så komme igang med at skitsere en foreløbig masterplan for de områder i dit liv, som skal have et løft og som du synes er værd at kæmpe for. 

 

Så vær parat til at grine, til at græde, til at blive taget alvorligt, til at blive sagt imod, til at blive spurgt ind til dit kropssprog, til at blive trøstet, blive anerkendt, blive talt op, til at blive set, til at blive taget alvorligt, til at få omsorg og til at lægge planer, til at rydde sten og "plejer" af vejen - og få talt mere mod i livet, i forhold til at tage flere skridt henimod dine ønsker og drømme!

 

Kh.

Lars

 

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere